• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan bıktık

her yılda antalyaya tatile gider 15 günlüğüne falan. nezman tatile gidip gelse adamn suyu değişirdi.. bize iii davranırdı.. suçluluk duygusumu ne oluyordu anlamıyorum:S

bu sefer tatilden geldi etrafa zehir saçıyor:S yemeği begenmez bizi begenmez hor görür..

2kelimeyi bi araya getireyen adam konuşmayı bile beceremez ama bizi hor görüyor:S

ve anneme diyorki bu cocuklara 2şeyden başka bişi öğretmedin..
bi yalan söylememeyi bide hırsızlık yapmamayı.. bunlar gereksiz şeylermiş.. babam bi gün bizden dolayı canı yanmamıştır.. bigün onu zor duruma düşürcek bişi yapmamızdır.. amcaların kızlarını nerelerden toplar ama biz bu halimizle eziliriz..

bu söylediklerim süslü cümleler değil.. bize insan değeri vermedi.. halbuki o kendini insan sanıyodu..

Allah yardım etsin kızım konularının birkaçını ben eşimde gördüm ve seni anlıyorum :( onu dinlememeniz en mantıklısı

saolun arkdaşlar:S 2 hafta sonrasını beklioz.. sabırım biyolojik babam şhow yapcak yne ozman:S ozmana kadar kalın sağlıcakla..
huzur dolu gnler:(

Canimmmmmm uzme o tatli canini :(
Benimkide oyleydi, o tiplere "baba" "es" "kardes" sifati bile denilmez, hayvandan oturu bisi degiller
Disardan bakinca adam mukemmel gozukuyordu. Ama gel gorki pisligin tekinden baska bisi degil iste.
Butun is annende canim, ikna etmesi de sizden.
Bizde yillar boyu ikna etmeye calistik (o zamanlar 10 yasindaydim sen dusun)
Istemiyordu, elalem cocuklarim icin diyip durdu, ama biz mutlu degildikki...
Bi gun dayanamadi, bizede haber vermeden, esyalarinin hepsini topladi, biz okuldan ve isten gelince, gidiyoruz dedi.
1 yil boyunca tek bi odada yasadik.
Herkes devreye giriyor, bosanma falan, "arkadas" dedikleri bile soyledi.
Annem "hic kimseyi ilgilendirmez!" dedi ve herkesten koptu.
O ........de birsuru borc yapip Turkiye'ye dondu.
Parasizdik ama huzurluyduk o herseye bedel...

Artik zamani gelmedimi, bu kadar cile cekmissiniz, yeter demesi lazim annen.
Hem kocaman cocuklari var, destek cikarsiniz ona, ezilmesin korkmasin.
Once cocuklarim diye dusunsun ve oyle hareket etsin. Size yazik gunah
Allah yardimciniz olsun, insallah tez zamanda bu hayvandan kurtulursunuz

Canimmmmmm uzme o tatli canini :(
Benimkide oyleydi, o tiplere "baba" "es" "kardes" sifati bile denilmez, hayvandan oturu bisi degiller
Disardan bakinca adam mukemmel gozukuyordu. Ama gel gorki pisligin tekinden baska bisi degil iste.
Butun is annende canim, ikna etmesi de sizden.
Bizde yillar boyu ikna etmeye calistik (o zamanlar 10 yasindaydim sen dusun)
Istemiyordu, elalem cocuklarim icin diyip durdu, ama biz mutlu degildikki...
Bi gun dayanamadi, bizede haber vermeden, esyalarinin hepsini topladi, biz okuldan ve isten gelince, gidiyoruz dedi.
1 yil boyunca tek bi odada yasadik.
Herkes devreye giriyor, bosanma falan, "arkadas" dedikleri bile soyledi.
Annem "hic kimseyi ilgilendirmez!" dedi ve herkesten koptu.
O ........de birsuru borc yapip Turkiye'ye dondu.
Parasizdik ama huzurluyduk o herseye bedel...

Artik zamani gelmedimi, bu kadar cile cekmissiniz, yeter demesi lazim annen.
Hem kocaman cocuklari var, destek cikarsiniz ona, ezilmesin korkmasin.
Once cocuklarim diye dusunsun ve oyle hareket etsin. Size yazik gunah
Allah yardimciniz olsun, insallah tez zamanda bu hayvandan kurtulursunuz

ya diyecek yazacak okdar çok şey varki.. okdar yazabilirim.. ama insan artık tepkisz kalmayı öğreniyo.. bugun patronumun eşi beni yanına çağırdı.. neyin var dio.. çok mutsuz gözüküyorsun dio.. nedim babam beni sömürüyo başka kadınlara gidio bizi begenmiomu diyim.. yoksa babamın bizi nekdar aptal oldugumuzu düşündüğünmü söylüm.. size öyle gelio demekle yetindim..
kardeşim var 7 yaşındayım... baba die bağırışı var insanın içi parçalanıo.. annem bu yzden istemio ayrı düşmeyi.. ben kararımı verdim.. bu sfer bni işten çıkarırsa yada şiddet türü bişey görürsem evden ayrılcam.. iş yerndeki arkdaşımda kalcam.. 4 kişi kira öderiz işte..

ALLAH sennde yardımcın olsun:S rabbim bütün mehmetsizlere merhamet versin..

ya diyecek yazacak okdar çok şey varki.. okdar yazabilirim.. ama insan artık tepkisz kalmayı öğreniyo.. bugun patronumun eşi beni yanına çağırdı.. neyin var dio.. çok mutsuz gözüküyorsun dio.. nedim babam beni sömürüyo başka kadınlara gidio bizi begenmiomu diyim.. yoksa babamın bizi nekdar aptal oldugumuzu düşündüğünmü söylüm.. size öyle gelio demekle yetindim..
kardeşim var 7 yaşındayım... baba die bağırışı var insanın içi parçalanıo.. annem bu yzden istemio ayrı düşmeyi.. ben kararımı verdim.. bu sfer bni işten çıkarırsa yada şiddet türü bişey görürsem evden ayrılcam.. iş yerndeki arkdaşımda kalcam.. 4 kişi kira öderiz işte..

ALLAH sennde yardımcın olsun:S rabbim bütün mehmetsizlere merhamet versin..

Aminnnnnn guzelim.
Valla canim ne diyim ki, gitsen zor gitmesen zor :59:
Insallah annen, kardeslerin ve sen rahatliga kavusursunuz.
Allah o adama akil fikir versin

Back
X