• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamdan nasıl para isterim

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Merhaba hanımlar. Ben 5 aylık evliyim. Evlenirken evin bütün eşyalarını neredeyse eşim aldı. Yatak odasını babam aldı sadece o dönem biraz sıkıntı yaşıyordu maddi olarak. Şimdi bizim borçlar birikti babam beyaz eşya paralarını öderim demişti ama ses çıkmadı. Bu ay vermezse çok zorluk yaşayacağız. Arayıp nasıl isterim bilmiyorum çekiniyorum babamdan. Kardeşimin okul masrafı falanda çok babamda para var mı onu da bilmiyorum. Eşim de konuş diye baskı yapıyor. Offf nasıl isterim

Merhaba hanımlar. Ben 5 aylık evliyim. Evlenirken evin bütün eşyalarını neredeyse eşim aldı. Yatak odasını babam aldı sadece o dönem biraz sıkıntı yaşıyordu maddi olarak. Şimdi bizim borçlar birikti babam beyaz eşya paralarını öderim demişti ama ses çıkmadı. Bu ay vermezse çok zorluk yaşayacağız. Arayıp nasıl isterim bilmiyorum çekiniyorum babamdan. Kardeşimin okul masrafı falanda çok babamda para var mı onu da bilmiyorum. Eşim de konuş diye baskı yapıyor. Offf nasıl isterim
Zaten esyalari esinin almasi dogal, baban almis alacagini yatak odasi almis daha ne yapsin? Madem ev gecindirecek durumu yokmus niye evlenmis ki kocan? Ben olsam asla istemem babamdan para.

ben de asla ısteyemem babamdan evli olsam hiç isteyemem zaten

Zaten esyalari esinin almasi dogal, baban almis alacagini yatak odasi almis daha ne yapsin? Madem ev gecindirecek durumu yokmus niye evlenmis ki kocan? Ben olsam asla istemem babamdan para.
Bizde adettir beyaz eşyanın bi kısmını ve yatak odasını kız alır. Hatta yatak odası tül perde ve halısı da dahil. Ama onları eşim aldı babam sonra veririm dedi

Eşim ailemle konuş diye baskı yapsaydı hayatda istemezdim... Benim aileme güvenerek mi evlendik aynı şekilde karşı tarafın ailesi içinde geçerli bu düşüncem... Ben isteyemezdim... Eğer ki babanız dediyse kendisinin size yardım etmesini bekleyin dillendirmek çok yanlış bana göre...

Evlendikten sonra babadan borç ödemesini istemek çok anormal geldi bana. Zaten adam yapacağını yapmış. Siz de ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmeseydiniz. Borç isteyebilirsiniz ancak babanızdan bence.

Eşim ailemle konuş diye baskı yapsaydı hayatda istemezdim... Benim aileme güvenerek mi evlendik aynı şekilde karşı tarafın ailesi içinde geçerli bu düşüncem... Ben isteyemezdim... Eğer ki babanız dediyse kendisinin size yardım etmesini bekleyin dillendirmek çok yanlış bana göre...
5 aydır bekliyorum zaten. Ama mecbur kaldık artık. Eşim arabaya güvenip evlendi arabayi satacakti ama satamadi.

Düğünde takılan altınların bi kısmını beyaz esya için bozdurun yazık belki adamında parası yoktur yatk odasını almş zaten

Evlendikten sonra babadan borç ödemesini istemek çok anormal geldi bana. Zaten adam yapacağını yapmış. Siz de ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmeseydiniz. Borç isteyebilirsiniz ancak babanızdan bence.
Bende öyle düşünüyorum ama parası var mı onu da bilmiyorum annem sürekli yok dediği için kestiremiyorum

Düğünde takılan altınların bi kısmını beyaz esya için bozdurun yazık belki adamında parası yoktur yatk odasını almş zaten
Benim düğün zamanı şehir değiştirdik ev ihtiyaçları taşınma masrafı derken babam zorlandı. O yüzden yardım edemedi. Takılan hiç birşey kalmadı ki. Eşim arabayi satmayı düşünmüştü ama olmadı

Babanın durumu olsaydı verirdi herhalde ..
Ben olsam da isteyemezdim çok haklısın ..
Eşinin ağzını kapatmalısın bence bu tarz konularda senden çekincesi olmalı .
Aynı durumda onun da ailesi olabilirdi, bunları hatırlat eşine .

Karsi tarafin ailesinden para cikmamis galiba. Esiniz de almasi gerekenleri almis. Ben olsam hayatta para istemezdim babamdan. Cok zor durumdaysa kendi babasindan istesin

Esinin baski yapmasi cok yanlis olmus
Bence acil is bulmaya bak
Babaninda durumu iyi degil.diyorsun.
Onlarada yansitip onlarida uzmemelisin bence

Back
X