baba kılıklı insanlar
bende de var boyle biri
Canım benim tehdit ederse etsin bişey yapamaz. Benim pek bilgim yok ama haklarını araştır, koruma iste, tehdit edildiginizi soyleyin, boşansalar da size bişey yapamaz.
Yeter ki maddi gucunuz olsun, bosanmak kolaydır. Anneni de bu konuda bilgilendir.
Ama annen yine de bosanmak isteyemeyebilir cunku birbirlerini sevmeseler de onlar artık can yoldası birbirlerine
yaslanınca birbirlerini tasıyacaklar
sense bugun olmasa bile yarın bigun evlenip ucup gideceksin evden
Ben mi cok sımarıgım bılmıyorum ama senın durumunda olsam sinir krizleri geciririm evi yıkarım ama o krediyi babama odetirim. Ne demek sen calısacaksın da odeyeceksin ya ? Ev senden kıymetli mi ?
ben anlattıklarınla babanda kotu nıyet goremedım.sorumsuz olsa dedgn gb senın ıcın tasın altına elıne koyup da kredı cekmezdı sanırm...kızsın kocan alsın der cıkardı bence senı oldukca dusunmus hakkını yeme...
ev kredisi değil. düğün masraflarım için kredi çekmişti nişanlından ayrılırsan çalışır onu ödersin diyor. ayrılırsam bile asla annem çalışmama izin vermez ama öyle demesi zoruma gidiyor. dini imanı para olmuş derler ya babam işte öyle. parası olsun gözü bizi bile görmez. ama ben babama suç bulmuyorum. onu evlendiren ana babada suç. sorumsuz birini neden evlendirirsiniz ki. Allah ım nişanlım babam gibi olmasın sana yalvarıyorum
Amin canım
İnşallah nişanlın baban gibi olmaz
inşallah ömrünün kalan kısmını mutlu geçirirsin
üzme artık kendini lütfen..
bende böyle bir konu açmak istemezdim ne de olsa baba. ama canımı cok yaktı. benim annemi mahvetti. nişanlım hiçbirşey bilmiyor. anlatamam da bilmemesi daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?