Bende bu zamana kadar öyle düşündüm ama bir yerden sonra inanın tahammul edemiyor insan. Çok ağır söyledilerı bize bakmış ya öyle söylüyor bir de sanki ne yaptıysa bizim için. Sizin gibi evlat olmaz olsun dedi bana az önce hep yiyormusuz onu para vermiyormusuzBu kadar zaman cekmissiniz. Çok degil bekleyin evlenene kadar. Ondan sonra alırsınız kardeşinizi, annenizi yakininiza bir yere sahip çıkarsınız. Bu arada okulunuzu da bitirin. Elinizde bir mesleginiz olsun ki rahat rahat sahip cikabileseniz annenize.
19 yaşında. Çalıştığı yerde kalıyor aradık konuştuk.çok şükür iyi.kardesini merak ettim ben.
Kac yasinda?
Nerde oldugundan haberin varmi bi bilgi edin bence.
Duymayin dediklerini he he diyin geçin. Ohh ne de iyi yapmışız diyin. En azindan içinizden diyin :) ayrica cidden anlayabiliyorum. Böyle insanlarla aynı evde yaşamak zordur. Ama hep o size edecek değil ya. Sabredin bu günler geçip gidecek.Bende bu zamana kadar öyle düşündüm ama bir yerden sanın tahammul edemiyor insan. Çok ağır söyledilerı bize bakmış ya öyle söylüyor bir de sanki ne yaptıysa bizim için. Sizin gibi evlat olmaz olsun dedi bana az önce hep yiyormusuz onu para vermiyormusuz
İnşallah...Duymayin dediklerini he he diyin geçin. Ohh ne de iyi yapmışız diyin. En azindan içinizden diyin :) ayrica cidden anlayabiliyorum. Böyle insanlarla aynı evde yaşamak zordur. Ama hep o size edecek değil ya. Sabredin bu günler geçip gidecek.
19 yaşında. Çalıştığı yerde kalıyor aradık konuştuk.çok şükür iyi.
Daha anlatamadığım öyle çok şey var ki annem de boşanmaz bundan bilinmez bir şekilde çekiyor hiç kendine guveni yok. Bu yeni değil ki yıllardır böyle bu adam. Bize de sizin için deyip duruyor sürekli.bugünun yarını da var güzel kardeşim.yaptıkları yanına kar kalmaz elbet. kaç kişinin hakkına girmiş bu adam. hem de kendi ailesi. tövbe yarabbim.ben bile sinirlendim şu anda.
ama hiç sıkma canını.
allah sana güzel günler versin. eşinle ailenle bahtın güzel olsun inşallah
zaten böyle bencil insanların en büyük numarası zeytinyağı gibi üste çıkmalarıdır. annen bu saatten sonra zor boşanır canım ben sana söyliyim.boşuna bekleme. aynı modelden bende de var. yok siz büyüyün,okulunuz bitsin,hele bi evlenin sıralar da sıralar. ama katiyen boşanmaz.bunlar aslında bahane. bildiğim düşman bilmediğim düşmandan iyidir mantığı.Daha anlatamadığım öyle çok şey var ki annem de boşanmaz bundan bilinmez bir şekilde çekiyor hiç kendine guveni yok. Bu yeni değil ki yıllardır böyle bu adam. Bize de sizin için deyip duruyor sürekli.
Hastalıklı bir durumda evlilikleri. Ama annem sanki bu olmadan korkuyor mu yapamam mi diyor anlamiyorum. Artık anneme olan guvenim de azalıyor.bu adam yüzünden hepimizin psikolojisi bozuk. Tüm kardeslerim nefret ediyor. Ama annem ısrarla devam ediyor bununlaOlgunmudur bilemem ama o yaslar hala deli caglaridir, kontrol edin hep nerde ne yapiyor diye.
Sanada sabir diliyorum canim, tek care bosanmalari.
Anneni inandir.
Kardesinin asker vaktini beklemek niye.
Allah gostermesin asker vakti gelmeden sapar yoldan boyle bi evde buyutukce.
Sonra askere gitmis ne fayda, huyu suyu degistikten sonra iflah olmaz.
O vakit bosansa annen ne ise yararki daha, kendi elleriyle kocadan kurtulmus olsa bile yeni dert acmis olur.
Ve evlat derdi kac kat daha dayanilmazdir.
Allah anlik olsun kotu yoldan dusurmeye.
Bi tanidgim var, oglan 27 yasinda ama 20 gibi gorunuyor cok cocuksu.
Megersem uyusturucu bagimlisiymis.
Annesi her yolu denedi su an sadece gozu yasli: keske olse oglumda boyle eridigini gormesem diyor.
Kardesine soyle eger olmuyorsa.
Anlatsin annesine ayrilmamalrinin onda sadece kotu etki yarattigini.
Bende aynını düşünüyorum. Kendi çekiyor bize de çektiriyor yanında. Böyle korkuyla yasamaktan daha kötü olamaz hayatı heralde. Duymadigi. Hakaret kalmıyor, yemediği laf kalmıyor. Eee bize de eziyet ediyor yediğimize kadar batıyor artık. Çamaşıriniz yıkanıyor bu evde onun parası bile benden çıkıyor diyor bizezaten böyle bencil insanların en büyük numarası zeytinyağı gibi üste çıkmalarıdır. annen bu saatten sonra zor boşanır canım ben sana söyliyim.boşuna bekleme. aynı modelden bende de var. yok siz büyüyün,okulunuz bitsin,hele bi evlenin sıralar da sıralar. ama katiyen boşanmaz.bunlar aslında bahane. bildiğim düşman bilmediğim düşmandan iyidir mantığı.
Hastalıklı bir durumda evlilikleri. Ama annem sanki bu olmadan korkuyor mu yapamam mi diyor anlamiyorum. Artık anneme olan guvenim de azalıyor.bu adam yüzünden hepimizin psikolojisi bozuk. Tüm kardeslerim nefret ediyor. Ama annem ısrarla devam ediyor bununla
ilk tavsiye verenler çok haklı. duymayıp,görmemek lazım. babalık yapmayı bir "lüks" sanıyor bu adam. sabahlara kadar da konuşsan anlatamazsın. benim babam da sürekli döverdi beni genç kızken. yapmadığım kalmadı. konuştum,anlatmaya çalıştım mektup bile yazdım.öss ye hazırlanıp ders çalıştığım bir gece kapa şu lambayı da uyu senin faturanı mı ödiycez demişti. üzerime yurudu ben de onun üzerine yürüdüm.o bana vurdu ben ona vurdum. korkunç bir şey ama bu olay sayesinde adam düzeldi! bi daha bana el kaldırmadı,çıkışmadı,saçmalamadı. şu anda evliyim gayet normal görüşüyoruz,benden kıymetlisi yok. ama benim için bitik zihnimdeBende aynını düşünüyorum. Kendi çekiyor bize de çektiriyor yanında. Böyle korkuyla yasamaktan daha kötü olamaz hayatı heralde. Duymadigi. Hakaret kalmıyor, yemediği laf kalmıyor. Eee bize de eziyet ediyor yediğimize kadar batıyor artık. Çamaşıriniz yıkanıyor bu evde onun parası bile benden çıkıyor diyor bize
Zaten bir ev alacak kadar iyi kötü para alabilir boşanırken. Nafaka da alırsın diyoruz. Eskiden bizimle tehdit etmiş alırım çocukları diye . Şimdi böyle bir imkanda yok. Teyzelerim falan da destek boşan diyor ama yok ikna değil ve ben bu evde daha fazla kalmak istemiyorum artk.Annen isin ciddiyetini anlamiyor galiba ya.
Bosandiktan sonraki hayatin nasil olucagindan korkuyor yada.
Anlat ona yaninda hayaller kur, evde huzur olur.
Herkes guler.
kucuk ama huzurlu bi evde yasariz.
Babamiz yanindayken ne destek gordukte onsuz olmaktan korkuyorsun anne diye anlat.
ikna olmaz zaten. ne yaparsan yap olmaz. ikna olacak insan bunca yıl beklemez çünkü. bu çekilir mi der yoluna bakar. bi cesaret çeker gider. annelerimiz bunu yapamıyor, fırsatı olsa da yapmıyor,yapmayacaklar da.Teyzelerim falan da destek boşan diyor ama yok ikna değil ve ben bu evde daha fazla kalmak istemiyorum artk.
Zaten bir ev alacak kadar iyi kötü para alabilir boşanırken. Nafaka da alırsın diyoruz. Eskiden bizimle tehdit etmiş alırım çocukları diye . Şimdi böyle bir imkanda yok. Teyzelerim falan da destek boşan diyor ama yok ikna değil ve ben bu evde daha fazla kalmak istemiyorum artk.
Nişanlım ıçerde otururken mutfaga gelip bağırdı çağırdı bir de itip kakti kadını. Hiç utanma yok bunda artık gücüm de yok benim. Daha ne kadar çekecegz bunu bilmiyorum. Anneme kalirsa sanırım o artık bizi düşünmüyorikna olmaz zaten. ne yaparsan yap olmaz. ikna olacak insan bunca yıl beklemez çünkü. bu çekilir mi der yoluna bakar. bi cesaret çeker gider. annelerimiz bunu yapamıyor, fırsatı olsa da yapmıyor,yapmayacaklar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?