• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamdan nefret ediyorum:(

Kadin disardaki hayati bilmiyorki, butun annelerimiz boyle.
Dogrusu nasil olmasi gerek bilmiyorki.
Senelerdir ayni seyle bogusmus, Git gide normallesmis ona.
Bence teyzenleri devreye sok gelsinler eve konussunlar annenle.
Anlatmama dahi bir ton laf etti teyzeme durumu söyledim diye. Saklıyor sanki kendi utanacak bir şey yapmış gibi.

Kardeslerin teyzeniz hepiniz bir olun konusun annenle bosanmaya ikna edin. Kadın dısarıdaki hayattan korkuyordur size yetememe evi geçindirememe gibi. Bende küçükken aynı yollardan geçtim geceleri boşansınlar diye dua ettiğimi hatırlarım çok zor magandanın biriyle aynı evde yasayıp ona baba demek...

Anlatmama dahi bir ton laf etti teyzeme durumu söyledim diye. Saklıyor sanki kendi utanacak bir şey yapmış gibi.

off bilemedimki ben.
Annen cok cesaretsiz.
Baska nasil bi cozum var gercekten bilmiyorum.
Dua et. Allahim yardim etsin size.
Insallah bir gun kardeslerinizle mutlu mesut olarak topluca bi sofraya oturursunuz tum dertlerinizi ardinizda birakip.

off bilemedimki ben.
Annen cok cesaretsiz.
Baska nasil bi cozum var gercekten bilmiyorum.
Dua et. Allahim yardim etsin size.
Insallah bir gun kardeslerinizle mutlu mesut olarak topluca bi sofraya oturursunuz tum dertlerinizi ardinizda birakip.
İnşallah. Zaten ona ayrı sofra kuruyoruz nerdeyse çoğunlukla. Kimse oturmak bile istemiyor artık sofraya bile.

Kardeslerin teyzeniz hepiniz bir olun konusun annenle bosanmaya ikna edin. Kadın dısarıdaki hayattan korkuyordur size yetememe evi geçindirememe gibi. Bende küçükken aynı yollardan geçtim geceleri boşansınlar diye dua ettiğimi hatırlarım çok zor magandanın biriyle aynı evde yasayıp ona baba demek...
Malesef. Öyle eve girer girmez odadan çıkıyorum kendi odama geçiyorum ve yüzünü görmemek için elimden geleni yapıyorum

Malesef. Öyle eve girer girmez odadan çıkıyorum kendi odama geçiyorum ve yüzünü görmemek için elimden geleni yapıyorum
Sen ne diyorsun ben küçükken kapı sesini duyar duymaz uyumus numarası yapardım korkudan dayak yememek için. çok şükür boşandılar da kurtulduk biz Allah kimsenin başına vermesin ne öyle bir eş nede baba :(

Anneniz sizin için bekliyor, sizde onun için sabredebilirsiniz.
Gerçekten nişan arefesinde bir insanın anne babasının boşanması çok ağırdır.
Nişanlınızın ailesine ve nişanlınıza aile sırlarınızı sakın anlatmayın, bu size kötü olarak dönebilir.
Buradan ne tavsiye verilir bilemedim fakat az kalmış okulunuzun bitmesine, sabır edin diyebilirim ancak.

aynı sofrada oturmamak, ayrı odalarda yaşamak. ne çok benim gibi durumların varmış . başlığı okudukça o günlere döndüm. öfkelendim,üzüldüm.
benim en önemli kriterim iyi baba olmasıydı eşle ilgili işte.

annen acilen boşansın canım..kardeşin zaten çalışıyor..bekleyip eziyet çekmeyin..

İnsan nefret eder mi diyeceksiniz? Ben ediyorum. Bütün bir çocukluğum onun kötü aliskanliklari ve anneme bize yaptığı eziyetlerle geçti. Durumu çok iyiydi yalnız bu bize hiç bir şey yapmadigı için, hiç bir anlam ifade etmiyor. Üç tane de babamin ilk eşinden olan kardeşim var ne var ne yok her şeyi onlara harcadi. Bizim hakkımizi bile. Neyse geçmişin bu kadar tuhaf daha çok şey var ama şu an yazamıyorum. Nişanlıym bana hiç destek değil aksine nişanlım gelince bile beni ona mahcup ediyor çalış kendin yap diyor bana onun yanında. Ben üniversite üçüncü sınıftaym çalıştm zamannda zaten. Ve her şeyi kendim yapıyorum. Nişanlımin ailesine de fırsat vermemek için babam aldı diyorum ödüyor taksitleri falan diyorum ama aslı yok. Tüm bursumu yaptırıyorum. Nisanlm da az çok gönderiyor okul masraflarını karsiliyorum. Evimizi satmaya kalktı daha iyisini alacakmis yalan satıp onu da yiyecek banka borcu falan var tekrar alması zor. Zaten ev falan da aramıyor. Annem de razı değil buna. Tartistilar ışte kalktı vurdu anneme araya girdim falan konu kapandı. Anneme bosan diyorum kabul etmiyorum seni evlendiriym, erkek kardeşim var onun içinde askere gitsin gelsin öyle diyor. Daha bunlara bir buçuk yıl var. Babam kardeşimden de para istiyor çalıştığını bana versin diyor. Kendi de calisabilecek gucte ama calismiyor. Kardeşm de vermedi. Eve gelmesin dedi. Bende genç baba dedim ev, geçim falan daha anlamaz üstüne gitme dedim. İki gündür kardeşim de eve gelmiyor. Çünkü gelince babam üstüne yürüyor.bugün de beni kardesimi savundum diye evden kovdu. Ben napçm hiç bilmiyorum.gitsem nişanlıma okulum var o benim kurtulmak için tek şansım. Gitmesem dayanamiym artk. Bana bir akıl verin napcm ben.
ooffff ben de nefret ettim babanızdan :(

Back
X