- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
Bir kızım var babası saçının teline zarar verse değil onu dünyayı karşıma alırım. O saydıklarınızın hepsini düşünüyorlar, babam gitti, annem 45 yasından sonra çalışma hayatına atıldı. Ahhh diyorum keşke keşke biz o dayakları yerken yapsa idi bunu.Boşanmak mı ayıp geliyor, maddi imkansızlıklar mı yoksa kendine yetememe korkusu mu, bağımlılık mı allah bilir gerçekte ne düşünüyorlar.Halbuki bir bilseler en büyük kötülüğü kendi kanlarına canlarına yapıyorlar.
Bir kızım var babası saçının teline zarar verse değil onu dünyayı karşıma alırım. O saydıklarınızın hepsini düşünüyorlar, babam gitti, annem 45 yasından sonra çalışma hayatına atıldı. Ahhh diyorum keşke keşke biz o dayakları yerken yapsa idi bunu.
Tesekkurler! Ben çektiğim acıların mükafatı olarak görüyorum eşimi, yedi yılda bana off demeyen bir adam.. Şükür diyorum sadece.Keşke, keşke ne kendini ne sizi böyle zor bir hayat sürdürmeye zorlamasaydı. Neyseki bari sizin eşten yana yüzünüz gülmüş, mutluluğunuz daim olsun.
Tesekkurler! Ben çektiğim acıların mükafatı olarak görüyorum eşimi, yedi yılda bana off demeyen bir adam.. Şükür diyorum sadece.
Çok erken yasta evlendim, şuan 25 yaşındayım ve iki yaşında bir kızım var. Herseyden önce bana saygı duymalı , bedenime, yüreğime, kişiliğime.. Aslında herseyin başı bu, okuyamadım maalesef ama beynimi geliştirdiğimi düşünüyorum ve hala kendimi geliştirme çabası içindeyim. Cahillik başka birşey, ben annem gibi yada diğer anneler gibi olamam, evladıma saygısızlık bu. Dediğim gibi hiç boşa demesinler sizin için katlandık laflarını.. Teşekkürler iyi dilekleriniz için :)Bazen kötü şeyler yaşamak en azından neyi istemediğimizi ve neyi seçmeyeceğimizi bilmek için bir yol olabiliyor. Tam tersini yapıp aynı hataya düşebilirdin ama çektiğin acılar seni güçlendirmiş ve seçmeyi de bilmişsin. Takdir ettim.
Bir insanın babasıyla güzel bir anısı olmaması koyuyor insana ama en çokta hep olup hiç olmamış gibi olması koyuyorÇok büyük tranvalar yaşamışsın böyle düşünmen normal
Babasıyla güzel anıları olan birininde seni anlamamasıda normal
Şans işte
Babam gibi biriyle evlenmek yerine hep bekar kalırım daha iyi İnşallah iyi biri çıkar karşımaHer babada baba olmayı hak etmiyor bence haklısın gibi
dövmek, sövmek sende ona karşı kalıcı nefreti körükleyecek duygulara sebep veriyor, ama ne yazık ki bu kızlarımız babasına benzer erkekler evleniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?