• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamdan utanıyorum :(

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Ya kızlar komik gelecek belki ama 1 yıllık evliyim normalde farkli sehirde gorev yapiyoruz . Senelik izine ayrildik.. yarin gece ilk defa babamın evinde esimle birlikte kalacağız
Neden bilmiyorum ama utanıyorum babamdan :/
Bana yardım edin ..

Ya kızlar komik gelecek belki ama 1 yıllık evliyim normalde farkli sehirde gorev yapiyoruz . Senelik izine ayrildik.. yarin gece ilk defa babamın evinde esimle birlikte kalacağız
Neden bilmiyorum ama utanıyorum babamdan :/
Bana yardım edin ..
ay ay ay yeni evli psikolojisi :D bende utanmıştım yanlız değilsin bu durumda :) anneme demiştim hatta annemde " baban sizin üstünüzü bile örter saçmalama ne utanması " demişti :D utanma ya yarın öbürgün hamile kalınca napıcan :D

Ayy ben çok mu rahatım ne :) valla rahat rahat kalıyorum. ilkinde de hiç sıkılmadım. el ele tutuşmaya utanıyordum, onu da pek rahat aştım. şimdi kol kola el ele yürüyoruz babamın annemin yanında :D

Cnm normal ilk ve büyük bi değisiklik. Biz hiç evden ayrlmıcak gibi yetiştiriliyoruz, sonrada sudan çıkmş balık gibi oluyoruz. Aynını yasadım. Hele hamileyken memlekete gitmedim bi annem geldi gördü. Ondanda utandım. Erkek gibi büyümüştm çünkü. Hamişlkte bi o kadar zor geçti, kabullenemedim çünkü...

Back
X