Babamdan yana dertliyim kizlar :(

Mrssunshine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
43
4
1
34
Ben 26 yasinda bir insanim okudum simdi kpss belasi ile bogusuyorum tum bu hengamenin arasinda babam tabiki yapti yapacagini cocukken cok siddet gordum ben ve erkek kardesim uzun zamandir görmüyordum dun tartıştık kafama vurdu birde ne var kirdik mi sanki dedi. Iki gündür aklimdan cikmiyor bir ay sonra sinavim var konsantre olamiyorum isin kotusu gecmiste yasadiklarimi dusunup daha da kahroluyorum anlatayim size 17 yasindaydim bir arkadasimim doğum gunune gitmistim cefadeydi bu yuzden dayak yedim yine ayni yasta kisa kollu bir tisort ve kot giymistim arkamdan laf atilmis babam eve geldigimde bacaklarima jopla vurmustu bunlar gercek ve oz dayimdanda dayak yedim cocuklugumda bu yasananlar ve aile baskisi neticesinde hep pisirik çekingen biri oldum bu yasa kadar erkek arkadasim olmadi düzgün bi iki arkadasim oldu sadece biliyorum cozum yok derdime ama yazıp icimi dokmek istedim...

üzüldüm yaşadıklarına jopu nerden buldu ya
annen destek olmadı sanırım sana dayından bile şiddet gördüğüne göre, umarım bir an önce atanıp kurtulursun ama atanmasan bile başka işler bak bence, o evde zaman mı geçer

Polis o yuzden insallah annem sakin bir kadin ensesine vur lokmasini al ses etmez..

Türkiye'deki düzenden insanının eğitimsizliğinden artık midem bulanıyo! Yurtdışındaki akrabam babası sadece bağırdığı için polise başvurdu ve apar topar evinden alınıp güvenli kuruma yerleştirilip aylık para verildi. Burda ki dengesizimiz de bizzat polis :) ne denilebilir ki? Allah yardımcın olsun canım, sakın biriyle tanışıp güvenip kurtulma diye görüp kaçıp gitme de genç yaşta, KPSS ye gir güzel işini bul para biriktir, bi şeyler gelir. Çokta sözünden çıkma laf söz kavga dövüş olmasın diye, yapıcak bi şey yok, ne yazık ki!

İnşallah tez zamanda iyi bir işin olur, kendi evin, kendi düzenini kurarsın.

Baba, koca, sevgili, ne çok aklı kıt erkek var şu memlekette...dönüp dolaşıp aynı fikirle beynini harap etme...daralınca felak/ nas, ayetel kürsi oku. Benzer şeyler yaşayan çok insan var, yalnız değilsin; ama gelecek güzel olacak inşallah. Umudu bırakma.

Haklisin bizim ulkemizde siddet gören tecavüz edilen öldürülen insanimiz cok adalet pek yok ölmediğime dua etmeliyim belki ben yapi geregi zittim ona ve sessiz kalamiyorum bir sey deyince oda bunu hazmedemiyor iki gundur kusum odadan cikmiyorum..Erkeklere zaten guvenim yok oz babam bunu yapıyorsa elin adami acir mi bana...

Iki gündür dua ediyorum gozumde yas kalmadi

Umudunu kaybetme, sınavın bu kadar zorsa mükafatı büyük olucaktır, bu hep böyle süregelir. Erkeklere güvenini de babandan dolayı yitirme acımak istemiyorum ama adamında artık çocukluğundan polislikte gördüğü şeylerden sinirlerimi yıpranmış her neyse hiçbi şey kendinden güçsüz birine maddi manevi şiddet uygulamayı aklamaz. Sadece böyle kötü dönemlerde ciddi kararlar verme, sözündende çıkmamaya çalış, çalıştığında da sus payı önüne atarsın iki kuruş. Sonra karşına kıymetini bilen biri çıkıcaktır biraz daha sabret eminim unutucaksın bu günleri

Şiddet ana baba da olsa asla olmamalı,bir kız vardı burada babası senin gibiydi en sonunda dayanamadı ve darp raporu aldı şimdi babası bir yaklaşsa anında içeri giriyor,şiddet bu kadar fazlaysa aynısını seninde yapmanı öneriyorum bu özgüven zedeler ve sana zarar verir.

Ben atanana kadar calisiyorum zaten onada laf eder arada eve iki kurus katkin oldu mu hic diye ve ornek ondan bir para aldıysam borç olarak maas yatar yatmaz onu ister tuhaf bir iliskimiz var adamla....

Yabanci biri olsa belki kolayda onu yapamiyorum iste en fazla ifsa etmekle tehdit edebilirim

Ben atanana kadar calisiyorum zaten onada laf eder arada eve iki kurus katkin oldu mu hic diye ve ornek ondan bir para aldıysam borç olarak maas yatar yatmaz onu ister tuhaf bir iliskimiz var adamla....

Herkes anne babalık içgüdüsünü alamıyor bunlardan o kadar çok ki.. Benim annemde seni okuttum diye başıma kakıyo lüksmüş gibi artık sineye çekiyorum, sabır diyorum :)

Herkes anne babalık içgüdüsünü alamıyor bunlardan o kadar çok ki.. Benim annemde seni okuttum diye başıma kakıyo lüksmüş gibi artık sineye çekiyorum, sabır diyorum :)
Ben ogretmenim butun gun 20-30 çocukla uğraşıyorum iclerinden bazilari oluyor ki sabir sinirlarini zorlayan ama genede kotu muamele edemem ben başkasının cocuguna bu hassasiyeti gosterirken bu adam kendi cocuguna bu zulmu yapabiliyor sorsan hep o hakli ben saygisizmisim annem dedi sabah hep bu yuzden olmus bide bu adam dindar sorsan 5 vakit namaz kilar...

bence atandığında tayinini başka şehre iste.sanırım zaten öyle oluyor da.aynı şehirde olsanız bile bence ayrı eve çıkın.
ayrıca bir uzmandan yardım alın.konsantreolmanıza yardımcı olur.

Canım dini mini kalmadı ki bunun ülkede göstermelik din yaşayan, dini kullanarak kötülük yapanlarla dolu artık ilk ön yargım bu tip kişilere ohooo bizim sülaleyi anlatsam, nasıl yeaa dersin o konuda :) Maşşallah ne güzel işin gücün var iyi niyetli düşünceli kızsın, şu ezik tavırlarından sıyrıl öyle hissediyosan kendini yeter de bağır karşısında koskocaman kızım yapamazsın de, ama farklı bi adım at artık adam alışmış sen sus pus...

bence atandığında tayinini başka şehre iste.sanırım zaten öyle oluyor da.aynı şehirde olsanız bile bence ayrı eve çıkın.
ayrıca bir uzmandan yardım alın.konsantreolmanıza yardımcı olur.
Cekingenligimden dolayi gittim bu yil cunku isim geregi girişken ve özgüvenli olmam lazim bu yuzden ilk donem isimden oldum ben tedavi alsam bile bu adamin ilk once yardim almasi gerek oda kabul etmiyor hatasini ve asla dile getiremez yaptigi şeyleri atansam doguya verirler zaten keske olsa ...

dr dan babanız için ilaç isteseniz.benimde kardeşimde bir rahatsızlık var.bir damla verdi.tadı falan anlaşılmıyor.(çok strestli olduğum bir dönem bende kullandım.)kolasına suyuna falan koyuyoruz.hareketleri falan çok yumuşadı.tabii gizli veriyoruz.ilaç ve şırıngayı saklıyoruz.

Sus pus durmuyorum evde aslan kesiliyorum tam tersi karsilik bile vermek istedim hatta adam 100 kilo onun gibi olamam ki haliyle yerimde baskasi olsa davaci olur ama hos bu ulkede tecavuzculer bile ceza almıyor hukuk fln inanmiyorum bunlara meslegim varda atanmam cok zor bundan sonra bir seyleri degistirmek icin ugrascam. En buyuk hayalim yurt dışında yaşamak benim için hayal belki bu aileden kacmam icin aslinda duygularim karisik bir yanim kin dolu bir yanim ise hala üzülüyorum ona cok merhamet duygum var...

Bir zarari yoksa eger olabilir psikiyatrdan mi alicam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…