Babamdan yana dertliyim kizlar :(

Benimde iki gundur agliyorum vurdugu yerlerde sizliyor beyaz tenliyim zaten morardi kolum kafamda agri var uyumadim butun gece

Namus kavramını iki bacak arasında arayan, evinde terör estirip dışarda bütün hatunlar benim edasında gezinen erkeklerden nefret ediyorum! Erkeklerin kendi hanımlarına , kızlarına , kardeşlerine yaptığı zulüm ne zaman bitecek bu ülkede? Kız çocuklarının da insan gibi yaşadığı bir düzen istiyorum artık! Bunun adı korumak mı? Bütün hakları elinden alınmış, kaderlerine başkalarının karar verdiği kanayan yaramız ; KIZLARIMIZ .. Zannediyorlar ki; baskı ile edepli namuslu kızlar yetiştiririz. Hay sizin zihniyetinizi ... ! Evladına doğruyu yanlışı öğretmekle mükellefsin amenna, ama insancıl yollar dene be adam !

Kardeşim, çalış ve atan .. Git kurtar kendini.. Güzel evlatlar yetiştir.. Ne olursa olsun pes etme . Doğmamış çocukların için çalış. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmak için çalış.. Bu günleri düşün çalış.. Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…