- 29 Temmuz 2016
- 43
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi Mrssunshine
-
Yok nerde olsun bu baskiyla birini begensem bile sup pus belli bile edemiyorum ozguven sifir...Bilemezsin ki Allah insanın karşısına bir anda hiç beklemediği bir mutluluk çıkarır ... Erkek arkadaşın falan yok mu ?
Çok.zor senin durumun ... Hiç kız arkadaş vs yok mu gelip gittiğin en azından biraz derdini dökersn26 yasima kadar doğru duzgun bir iliskim olmadi buda bir sorun aslinda asosyal bir hayatim vardi hatta ilk internet sayesinde sosyal cevre edindim sonra is vs. yeni yeni tanidigim insanlar oldu ama sosyal misim desen hayir...
Dogrudur canim. Benim bildigim ulkeler zaten hollanda almanya belcikar. Ayni kulturdeler zaten.Hollanda ya da herhangi bir ülke öyle olabilir ama İsviçre değil emin olun ben orası için söyledim orayı gördüğüm için, şiddet gören kadınlarada vekiller bizzat geliyor yardımcı olmaya çook örnek verebilirim, gittim, gördüm, okudum :) ayrıca konuda bu değil, çarpıtmayalım.
Haklisin oma diyecek sozum yok.Sizin dediğiniz gibi ornekler olabilir ama kabul edin ki bizim ulkede insan haklari pek yok siddet gorup susan yada polise gidip destek bulamayan sonu vurmaya öldürmeye kadar giden vakhalar mevcut elbette avrupadada vardir ama inanin bizdeki kadar yok tecavuzculeri bile birakiyorlar serbest gecen bir haber okudum kanim dondu..
Varda sinav zamani cikamiyorum ki bir yere evdeyim hep okullar acilinca iyi kotu is buluyorum oda ayri bir sanci o zaman evdede olmadigim icin kafam rahat oluyor bu sene bilemiyorum bir ogrenci evinde kalmayi fln talep edecegim evdekilerden en azindan bi sure kafam dinlenir. Benim arkadaslarin cogu geziyor rahat geceleride çıkıyor kizli erkekli ortamlar babalarina ozel hayatlarini anlatiyorlar rahat benim sevgili olmayi gec bir erkekle konussam babam oldurur ...Çok.zor senin durumun ... Hiç kız arkadaş vs yok mu gelip gittiğin en azından biraz derdini dökersn
Baba evlat ilişkisinin bir sınırı vardır elbette o kadar çok özenme bazı şeylere de. Ama bu kadar baskı ile senin psikolojini ben hiç iyiye gideceğini dusunmuyorum. Senin bir an önce kendini o evden dışarı atman lazım. Annen ne diyor peki böyle baba kız ilişkisine ?Varda sinav zamani cikamiyorum ki bir yere evdeyim hep okullar acilinca iyi kotu is buluyorum oda ayri bir sanci o zaman evdede olmadigim icin kafam rahat oluyor bu sene bilemiyorum bir ogrenci evinde kalmayi fln talep edecegim evdekilerden en azindan bi sure kafam dinlenir. Benim arkadaslarin cogu geziyor rahat geceleride çıkıyor kizli erkekli ortamlar babalarina ozel hayatlarini anlatiyorlar rahat benim sevgili olmayi gec bir erkekle konussam babam oldurur ...
Annem ne desin alttan al karsilik verme oyle bir konusuyorki kendimi suclu hissediyorum oda cok pasif kaliyor bu konuda ama onu da suçlayamiyorum nedense ...Baba evlat ilişkisinin bir sınırı vardır elbette o kadar çok özenme bazı şeylere de. Ama bu kadar baskı ile senin psikolojini ben hiç iyiye gideceğini dusunmuyorum. Senin bir an önce kendini o evden dışarı atman lazım. Annen ne diyor peki böyle baba kız ilişkisine ?
Siz baştan yüz vermişsiniz belli ki ... Ana sussun evlat sussun eeee ??? Alışmış kudurmustan beterdir işte ... Allah ıslah etsin .Annem ne desin alttan al karsilik verme oyle bir konusuyorki kendimi suclu hissediyorum oda cok pasif kaliyor bu konuda ama onu da suçlayamiyorum nedense ...
Amin aslinda sakin oldugu zaman zararsiz ama sinirlenince gozu donuyor cocuklugum ondan korkmakla gecti hep evde bile rahat giyinemiyorum ona bile karisirSiz baştan yüz vermişsiniz belli ki ... Ana sussun evlat sussun eeee ??? Alışmış kudurmustan beterdir işte ... Allah ıslah etsin .
Canım bak benim annemi de okutmamışlar ama annem kendini gelistirmis. Herkes anneme saygı duyuyor bir yere girse hemen ayağa kalkıp hoşgeldin diyorlar. Yani bunun okuma ile alakası yok kendini geliştirmek ile alakası var. Okumak ile adam olsaydı kusura bakma ama önce baban adam olurdu. Kusura bakma bunu demek istemedim ama öyle ...Annem guclu bir kadin degil ki agliyor en ufak olayda ekonomik ozgurlugude yok okumamis ailesi
Benim annemde cok okur aslinda sorun o degil yapi olarak cok zayif bir insan guclu degil ve ekonomik özgürlüğü de yok adamdan şikayetçi de degil cunku bu gune kadar siddet görmedi sözlü munakasalar hariç tabiki ben anne olsam çocuğuma eziyet eden adamdan ayrildim yada kendine ceki duzen vermesini saglardim herkes farkli o yuzden yargilayamiyorum kiCanım bak benim annemi de okutmamışlar ama annem kendini gelistirmis. Herkes anneme saygı duyuyor bir yere girse hemen ayağa kalkıp hoşgeldin diyorlar. Yani bunun okuma ile alakası yok kendini geliştirmek ile alakası var. Okumak ile adam olsaydı kusura bakma ama önce baban adam olurdu. Kusura bakma bunu demek istemedim ama öyle ...
Olsun, annen çalışabilir. Bak benim annem 58de hala çalışıyor çünkü çalışınca güçlü olduğunu çok iyi biliyor. Neden çalışmıyor yoksa baban izin vermiyor mu ?Benim annemde cok okur aslinda sorun o degil yapi olarak cok zayif bir insan guclu degil ve ekonomik özgürlüğü de yok adamdan şikayetçi de degil cunku bu gune kadar siddet görmedi sözlü munakasalar hariç tabiki ben anne olsam çocuğuma eziyet eden adamdan ayrildim yada kendine ceki duzen vermesini saglardim herkes farkli o yuzden yargilayamiyorum ki
Vermez ve demim dedim daha sende izin veriyorsun bu adam bana bunu yapiyor ne yapayim demedigimi nerden biliyorsun hastayım zaten dedi en ufak olayda hastayim der...Olsun, annen çalışabilir. Bak benim annem 58de hala çalışıyor çünkü çalışınca güçlü olduğunu çok iyi biliyor. Neden çalışmıyor yoksa baban izin vermiyor mu ?
Hepinizi sindirmiş çok üzüldüm gerçekten hic çıkar yolunuz yok resmen..Vermez ve demim dedim daha sende izin veriyorsun bu adam bana bunu yapiyor ne yapayim demedigimi nerden biliyorsun hastayım zaten dedi en ufak olayda hastayim der...
Diyorum ya annem guclu karakter degil hep bir melankoli hakim bizde ne desem hastayim deyip beni uzuyor dahadaHepinizi sindirmiş çok üzüldüm gerçekten hic çıkar yolunuz yok resmen..
Bir an önce atanmaya bak canım ... Kardeşin abin ablan falan var mı ?Diyorum ya annem guclu karakter degil hep bir melankoli hakim bizde ne desem hastayim deyip beni uzuyor dahada
canim umursama . sakin umursama anneni sen hasta etmedin ya . hasta ise kendi bilir. bunlar savunma mekanizmasi . ke dini uzme . sen dersine calis .Diyorum ya annem guclu karakter degil hep bir melankoli hakim bizde ne desem hastayim deyip beni uzuyor dahada
Cok saol oyle yapacagim yada is bulup bir ogrenci evine fln yerlesmeyi planliyorum bu yasima kadar hep bastırıldı kisiligim dogru duzgun bir hayatim olmadi hicCanim yasadiklarin cok uzucu.
Babanin hareketleri , davranis sekli cok yanlis. bir kafaya vurma ile yasadiklarini hatirlaman da cok normal .Bilincaltimiz yasadiklarimizi kategorize edip bir zincir gibi aniden hatirlatiyor bize.
Sen anne oldugunda cocuklarina siddet uygulama sakin . cunku siddet bulasicidir.
Ama iste baban da doğruyu bilmiyor o da muhtemelen oyle yetisti . Ve sana iyilik yaptigini sanıyor kendince . Cok takma yani . Bian önce derslerine calis . atanmaya bak . kimseyi degistiremezsin .ne yazik ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?