Babamdan yana dertliyim kizlar :(

26 yasima kadar doğru duzgun bir iliskim olmadi buda bir sorun aslinda asosyal bir hayatim vardi hatta ilk internet sayesinde sosyal cevre edindim sonra is vs. yeni yeni tanidigim insanlar oldu ama sosyal misim desen hayir...

26 yasima kadar doğru duzgun bir iliskim olmadi buda bir sorun aslinda asosyal bir hayatim vardi hatta ilk internet sayesinde sosyal cevre edindim sonra is vs. yeni yeni tanidigim insanlar oldu ama sosyal misim desen hayir...
Çok.zor senin durumun ... Hiç kız arkadaş vs yok mu gelip gittiğin en azından biraz derdini dökersn

Dogrudur canim. Benim bildigim ulkeler zaten hollanda almanya belcikar. Ayni kulturdeler zaten.

Haklisin oma diyecek sozum yok.
Ama elbetteki yinede avrupada bayan daha rahat. En azindan tek basina yasabiliyor. Devlet hep destek oluyor.
Bazi olumsuzluklara ragmen elbette +lari tr den daha cok. Eskiden hollandada okadar cok ircilik yoktu. Simdilerde baya cogaldi.
Bi sıkıntı o birde cocuklari almalari.

Çok.zor senin durumun ... Hiç kız arkadaş vs yok mu gelip gittiğin en azından biraz derdini dökersn
Varda sinav zamani cikamiyorum ki bir yere evdeyim hep okullar acilinca iyi kotu is buluyorum oda ayri bir sanci o zaman evdede olmadigim icin kafam rahat oluyor bu sene bilemiyorum bir ogrenci evinde kalmayi fln talep edecegim evdekilerden en azindan bi sure kafam dinlenir. Benim arkadaslarin cogu geziyor rahat geceleride çıkıyor kizli erkekli ortamlar babalarina ozel hayatlarini anlatiyorlar rahat benim sevgili olmayi gec bir erkekle konussam babam oldurur ...

Baba evlat ilişkisinin bir sınırı vardır elbette o kadar çok özenme bazı şeylere de. Ama bu kadar baskı ile senin psikolojini ben hiç iyiye gideceğini dusunmuyorum. Senin bir an önce kendini o evden dışarı atman lazım. Annen ne diyor peki böyle baba kız ilişkisine ?

Annem ne desin alttan al karsilik verme oyle bir konusuyorki kendimi suclu hissediyorum oda cok pasif kaliyor bu konuda ama onu da suçlayamiyorum nedense ...

Annem ne desin alttan al karsilik verme oyle bir konusuyorki kendimi suclu hissediyorum oda cok pasif kaliyor bu konuda ama onu da suçlayamiyorum nedense ...
Siz baştan yüz vermişsiniz belli ki ... Ana sussun evlat sussun eeee ??? Alışmış kudurmustan beterdir işte ... Allah ıslah etsin .

Siz baştan yüz vermişsiniz belli ki ... Ana sussun evlat sussun eeee ??? Alışmış kudurmustan beterdir işte ... Allah ıslah etsin .
Amin aslinda sakin oldugu zaman zararsiz ama sinirlenince gozu donuyor cocuklugum ondan korkmakla gecti hep evde bile rahat giyinemiyorum ona bile karisir

Annem guclu bir kadin degil ki agliyor en ufak olayda ekonomik ozgurlugude yok okumamis ailesi
Canım bak benim annemi de okutmamışlar ama annem kendini gelistirmis. Herkes anneme saygı duyuyor bir yere girse hemen ayağa kalkıp hoşgeldin diyorlar. Yani bunun okuma ile alakası yok kendini geliştirmek ile alakası var. Okumak ile adam olsaydı kusura bakma ama önce baban adam olurdu. Kusura bakma bunu demek istemedim ama öyle ...

Benim annemde cok okur aslinda sorun o degil yapi olarak cok zayif bir insan guclu degil ve ekonomik özgürlüğü de yok adamdan şikayetçi de degil cunku bu gune kadar siddet görmedi sözlü munakasalar hariç tabiki ben anne olsam çocuğuma eziyet eden adamdan ayrildim yada kendine ceki duzen vermesini saglardim herkes farkli o yuzden yargilayamiyorum ki

Olsun, annen çalışabilir. Bak benim annem 58de hala çalışıyor çünkü çalışınca güçlü olduğunu çok iyi biliyor. Neden çalışmıyor yoksa baban izin vermiyor mu ?

Olsun, annen çalışabilir. Bak benim annem 58de hala çalışıyor çünkü çalışınca güçlü olduğunu çok iyi biliyor. Neden çalışmıyor yoksa baban izin vermiyor mu ?
Vermez ve demim dedim daha sende izin veriyorsun bu adam bana bunu yapiyor ne yapayim demedigimi nerden biliyorsun hastayım zaten dedi en ufak olayda hastayim der...

Canim yasadiklarin cok uzucu.
Babanin hareketleri , davranis sekli cok yanlis. bir kafaya vurma ile yasadiklarini hatirlaman da cok normal .Bilincaltimiz yasadiklarimizi kategorize edip bir zincir gibi aniden hatirlatiyor bize.

Sen anne oldugunda cocuklarina siddet uygulama sakin . cunku siddet bulasicidir.

Ama iste baban da doğruyu bilmiyor o da muhtemelen oyle yetisti . Ve sana iyilik yaptigini sanıyor kendince . Cok takma yani . Bian önce derslerine calis . atanmaya bak . kimseyi degistiremezsin .ne yazik ki .

Vermez ve demim dedim daha sende izin veriyorsun bu adam bana bunu yapiyor ne yapayim demedigimi nerden biliyorsun hastayım zaten dedi en ufak olayda hastayim der...
Hepinizi sindirmiş çok üzüldüm gerçekten hic çıkar yolunuz yok resmen..

Diyorum ya annem guclu karakter degil hep bir melankoli hakim bizde ne desem hastayim deyip beni uzuyor dahada
canim umursama . sakin umursama anneni sen hasta etmedin ya . hasta ise kendi bilir. bunlar savunma mekanizmasi . ke dini uzme . sen dersine calis .

yapabilsem ben yapardım . ne yazik ki bazen anne baba kardes hic biri anlamiyor ve bizi en cok uzen hayatimizi karartan onlar oluyor. caresi umursamamak bilincli bir sekilde onlarin huyunu bilip sallamamak.

Cok saol oyle yapacagim yada is bulup bir ogrenci evine fln yerlesmeyi planliyorum bu yasima kadar hep bastırıldı kisiligim dogru duzgun bir hayatim olmadi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…