- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mrssunshine
-
Bende neler diyorum bundan dolayi sucluluk hissediyorum sonra hatalimiyim diyeAhhhh varya neler denir şimdi bu babaya Allah biliyor içimi !!!
Bir zarari yoksa eger olabilir psikiyatrdan mi alicam?
Hiçbir hata evlada jopla vuracak kadar ağır olamaz !! Karşısında düşman yok evlat var ! Bence babanın da psikolojik sorunu var.Bende neler diyorum bundan dolayi sucluluk hissediyorum sonra hatalimiyim diye
Oda ayri psikopat adam simdi utanmadan nasihat veriyor atan evlen fln igrenc bir insan kendi karisinida cok ezdi dovdu zamaninda kadinin meslegi var birde genede birakmadi bu adami babamin bir ust modeli en ufak şeyde parlar her gittigi yerde kavga ederKalbi kara olursa bir insanın, ne yaparsan yap düzelmez. Yapman gereken tek şey sınava iyi hazırlanmak ve oradan uzaklşamak. Dayak zaten yeterince iğrenç, kaldı ki dayının ne haddine bu?
Asiri dindar benimde oyle olmami istedi ama ters tepti...Hiçbir hata evlada jopla vuracak kadar ağır olamaz !! Karşısında düşman yok evlat var ! Bence babanın da psikolojik sorunu var.
Dindar ? Bence onun dini dar !!! Hangi kitaptan almış evlada jopla vurulma fetvasını ?? Evet çocuğun dini babasının üzerinedir eğitim vs vermek zorunda da almıyorsa napalim !!! Valla kimse din altına sığınıp kendini aklamasın !Asiri dindar benimde oyle olmami istedi ama ters tepti...
Cok doğru ve ters tepti zaten onun istediği gibi birisi olmadim olamadim hicDindar ? Bence onun dini dar !!! Hangi kitaptan almış evlada jopla vurulma fetvasını ?? Evet çocuğun dini babasının üzerinedir eğitim vs vermek zorunda da almıyorsa napalim !!! Valla kimse din altına sığınıp kendini aklamasın !
Belki de böyle davranmamış olsaydı olabilirdin...Cok doğru ve ters tepti zaten onun istediği gibi birisi olmadim olamadim hic
Evet kim bilir boyle egitim olmaz bende egitimciyim...Belki de böyle davranmamış olsaydı olabilirdin...
Ve en ufak rahatsizlik duymuyor vicdani rahat ise gidip geldi disarda görsen uzaktan iyi adam dersin baskalarina karsi kibar bana karsi boyle biDiyecek soz bulamiyorum.
Insan kendi cani kendi kanindan birine nasil kiyabiliyor? Vicdanli insan sokaktaki insana hayvana bile kiyamazken insan evladina nasil kiyabilir?
Evet kim bilir boyle egitim olmaz bende egitimciyim...
Kesinlikle olmaz. Herşeyin başı tatlı dil ve güzel örnekler ... Kimse çirkin ornek ile bir yerlere gelmek ya da soylenileni yapmak istemez ....
Ne yapacağın konusunda bir fikrim yok cunku aile deyince mudahil olmak zor oluyor. En fazla kendine iş bulup bir an önce o kotu ortamdan uzak kalmak . Dayına da gelirsek o zaten ayı bir facia!!! Ay Allah annemden babamdan razı olsun bu zamana kadar ne ezdiler ne ezdirdiler . Dayı amca teyze hala fark etmez biri bisey diyecek olsaz rahmetli babam tırnaklarını çıkarırdı. Annem desen tam jandarmaAllah herkesi iyilerle karşılaştırsn işin zor yol uzun ...
Benim enistem ablami cok tehtit etti ama pokis hic birşey yapmadı. (Hollandada)Türkiye'deki düzenden insanının eğitimsizliğinden artık midem bulanıyo! Yurtdışındaki akrabam babası sadece bağırdığı için polise başvurdu ve apar topar evinden alınıp güvenli kuruma yerleştirilip aylık para verildi. Burda ki dengesizimiz de bizzat polis :) ne denilebilir ki? Allah yardımcın olsun canım, sakın biriyle tanışıp güvenip kurtulma diye görüp kaçıp gitme de genç yaşta, KPSS ye gir güzel işini bul para biriktir, bi şeyler gelir. Çokta sözünden çıkma laf söz kavga dövüş olmasın diye, yapıcak bi şey yok, ne yazık ki!
Bilemezsin ki Allah insanın karşısına bir anda hiç beklemediği bir mutluluk çıkarır ... Erkek arkadaşın falan yok mu ?Tavsiyen icin sagol bu yasa kadar mutlu olamadim umarim bundan sonra olurum
Sizin dediğiniz gibi ornekler olabilir ama kabul edin ki bizim ulkede insan haklari pek yok siddet gorup susan yada polise gidip destek bulamayan sonu vurmaya öldürmeye kadar giden vakhalar mevcut elbette avrupadada vardir ama inanin bizdeki kadar yok tecavuzculeri bile birakiyorlar serbest gecen bir haber okudum kanim dondu..Benim enistem ablami cok tehtit etti ama pokis hic birşey yapmadı. (Hollandada)
Herseye ispat istiyorlar. Ispat olsada pek birdey yapmiyorlar attik.
Sadece cocuklari himayelerine almakta cok iyiler. Cunku o onlar icin bahane...
Yani birsuru zencilerin turklerin araplarin cocuklarini hic yoktan yere ellerinden dilar.
Senin verdigin ornekte devlete bahane olmus. Yeterki muslumanlarin ellerinden cocuklarini almak olsun, ne bir dekile ne bir siddete gerek var.
Kocasi tehtit ediyo birsey yapmiyorlar. Ama deseki cocugumu rahatsız ediyor. Yada komsunum biri dese cocuk guvende degil gibi sorgusuz gelir alirlar.
Isleri o cunku... istedikleri cocuklar.
Soka çıktığımda birsuru hollandalinin elinde zenci bebekler. Ama bir tane zencide bir beyaz bebek gormedim.
ALLAHIN hikmetine bak. Demekki onlar hic imsiddet uygulamiyorlar ki sokalta goruyorum kopek yavrulari gibi davranip kokundan tutup cocugununkenara firlatan hollandalilar var (butun bunlar normal) bir yabanci cocuguna azicik yuksek sesle konussa hemen donup bakiyorlar (belli ediyorlar kasti olarak baktiklarini) kendileri cok guzel davraniyormus gibi...
Benim enistem ablami cok tehtit etti ama pokis hic birşey yapmadı. (Hollandada)
Herseye ispat istiyorlar. Ispat olsada pek birdey yapmiyorlar attik.
Sadece cocuklari himayelerine almakta cok iyiler. Cunku o onlar icin bahane...
Yani birsuru zencilerin turklerin araplarin cocuklarini hic yoktan yere ellerinden dilar.
Senin verdigin ornekte devlete bahane olmus. Yeterki muslumanlarin ellerinden cocuklarini almak olsun, ne bir dekile ne bir siddete gerek var.
Kocasi tehtit ediyo birsey yapmiyorlar. Ama deseki cocugumu rahatsız ediyor. Yada komsunum biri dese cocuk guvende degil gibi sorgusuz gelir alirlar.
Isleri o cunku... istedikleri cocuklar.
Soka çıktığımda birsuru hollandalinin elinde zenci bebekler. Ama bir tane zencide bir beyaz bebek gormedim.
ALLAHIN hikmetine bak. Demekki onlar hic imsiddet uygulamiyorlar ki sokalta goruyorum kopek yavrulari gibi davranip kokundan tutup cocugununkenara firlatan hollandalilar var (butun bunlar normal) bir yabanci cocuguna azicik yuksek sesle konussa hemen donup bakiyorlar (belli ediyorlar kasti olarak baktiklarini) kendileri cok guzel davraniyormus gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?