Babamı Anlamıyorum

Babanızın kafayı yemiş gibi davranmasının sebebi biricik kızı evlenip gideceği için acayip üzgün ve bunu yüreklice dile getiremiyor.. onun için de gergin ve sinirli davranıyor ve ne istediğini bilmez şekilde ortalıkta dolaşıyor.. bunları bende yaşadım babam resmen kan kusturmuştu hatta düğüne 2 hafta kala çeyizler gidicekti odaya girdi ve tüm çeyizlerimi tekmeledi bağırdı çağırdı napıyosun baba kendine gel deyince de tuttu kolumdan defol git çeyiz de kız da vermiyorum ben çok istiyosan kendin git dedi. Ağlamaktan içim çıktı ve konuşmadım babamla epeyce.. düğün günümde bile çalıştı akşam 6da geldi eve ama kuşağımı bağlarken elleri titredi bağlayamadı ve bana bir sarıldı sımsıkı.. hayatımda ilk defa babamı ağlarken görmüştüm hem de hıçkıra hıçkıra bizi öyle görenler de ağladı tabi hatta görümcem bile.. bak yine hatırladım ağlıyorum.. o yüzden bunlar hep sevgiden ve evlendikten sonra seni nasıl bi hayat bekliyo sana nasıl davranıcaklar.. mutlu mu olucaksın yoksa üzücekler mi bilemediğinden hırsını bu şekilde çıkarıyo.. tabi ben bunları evlenip çocuk sahibi olduktan sonra anladım.. şu anki aklım olsa babamın karşısına oturup bende sizi çok seviyorum sizi bırakıp gitmek bana da çok zor geliyo ama sen böyle davrandığında ben daha çok yıkılıyorum yapma etme babam derdim.. bi dene istersen inan ki faydasını görürsün..

Baban üzülüyor.
Üzüntüsünü bu şekilde çıkarıyor.
Kırmadan konuşun, dertlesin.
Ağlamayın.
Hayırlısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…