Babamı aradım

Allah razı olsun yaşarken nasıl bir dehşet içinde olduğunu fark etmiyor insan yani bu kadar farkında olmuyor deyim...şükürler olsun Rabbim yardım etti ...şimdiki eşim benim en büyük nimetim oldu.. evimiz mutluluk huzur aşk dolu rüyalarımdaki hayallerimdeki gibi ..umarım ömrümün sonuna kadar böyle gider.

Konfor mu var ortada. Dayak hakaret aşağılama ne konforu. En kötü sığınma evi bile konu sahibinin kocasının evinden iyidir. Umarım sizin tavsiyenizi dinler.
Şöyle konfor oluyor eşi ise gidince rahatça istediğini yapabiliyor mesela ...

Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki canım şu andan itibaren tek düşüncen kendin ve evladın olsun..Dil yarası çok ağırdır bende 21 yaşındayım hiç bir kavgama ailem dahil olmadı hep kendim üstlendim sustum düzelir diye ne dualar ettim..3 yılın sonunda eşim yeni düzeldi şükür eskisi gibi hakaretler etmez vs. Her canı sıkıldığında senin yaşadığın gibi kapı orda sktir ol git derdi.. Ha ben sana düzelmesini bekle demiyorum çocuklarının sağlığı için en doğru kararı vermelisin.. Zira annesinin babasıyla her kavgasında o da travmalar yaşayacak..Allah yardımcın olsun

Konu sahibi profilde yazan yaşın gerçekse bir kez daha içim cız etti. Bu yaşta belki üniversitede olmalıydın belki arkadaşlarınla eğleniyor olmalıydın. Bu yaşta bunlara katlanma ne olur. Kadın sığınma evine gitmek senin tek çaren. Sığınma evine gidince ailen ne kadar ciddi olduğuna ikna olur. belki arkanda durmaya bile başlarlar. Sen bir adım atmadıkça hiçbir şey düzelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…