Babamı aradım

Bakın bırakın tatili matili basbasasini. Siz önce can guvenlihinizin pesine düşün. Sığınma evine neden gitmiyorsunuz? KADES'i indirin telefonunuza ilk şiddette basın tuşa. Sonrasında önünüze gelen herkese eşinizi babanizi anlatin. O çok ağzına baktıkları elaleme rezil olsunlar.

Zorlanırsınız maddi manevi ama can guvenliginiz olur. Hakaret dayaktan uzakta uyursunuz. Hiçbir konfor bunlara değer değil inanın.

Böyle baba olmaz olsun , ayrıl hayatına bak hepsini şutla hayatından...

Baba da damadiyla aynı soyun laciverdi de o yüzden sahip çıkmıyor kızına...konu sahibi seni üzmek istemem ama baban sana sana destek olmaktansa seni ve çocuğunu gömmeyi tercih eder. Yaptığı tam da bu zaten, öl ama bana gelme diyor.O yüzden şimdi karar senin, çocuğunu kurtaracak mısın yoksa sen de onu babanın seni harcadığı gibi harcayacak mısın?

Başlarım böyle babasına da kocasına da.. niye arayipta izin ister gibi ağzına laf verdin ki. Babanın karakteri, tavrı belli tabii öyle der.
Sana hepimiz dedik ki, emrivaki yap. Topla pılını pırtımı git annenin evine. O kocan olacak deyyusa da öylesine gidiyormuş gibi davran ve git.
Sonra ailene ben geldim ve daha donmicem de. Napacaklar öldürecekler mi seni. Baristirmak için ugrasaklar.
Ama sen kararlı olursan ve kendini iyi ifade edersen herkes pes eder.
Sen kalkmış beni gezdirmiyor demişsin. Tam öyle demesen bile baban konuyu buna bağlamış anlayışı kıt belli bu.
Bunu ve olacakları sen de bizden iyi biliyorsun.
Olmaz güzelim böyle.
Daha çok küçüksün sen.
Bak, kadın sığınma evleri şu anki konfor alanından bakınca zor gibi geliyor ama senin başka bir kurtuluşun YOK.
Kaç kişi KADES ten bahsetti sana. Kavga ve şiddet anında o butona bastığında bütün hayatın değişecek. Lütfen, kendine artık acimiyorsan çocuğuna acı.
Sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Bu kadar umutsuz ve çekingen olma. Ilk üç ayda hayatın sekillenmeye başlayacak. Rehber uzmanlar tarafından psikolojik destek alacaksın hatta yatkın olduğun mesleki kurslara yonlendirileceksin. Çıkarken meslek sahibi bile olabilirsin. Ilk etapta orada senin gibi mağdur kadınlar olacak. Ortak eve bile çıkabilirsiniz. Ileride kendin ve çocuğun için ayrı ev de tutarsın. Ya daha çok küçüksün çok yazık sana.
Babanın telefonda dediklerine aldırma. Git annenin evine ben donmicem artık de. Kararlı ol. Gerekirse annenin evinden gidersin. Bak burda yazılanlara bir parça inan artık. Bir parça guven. KADESe bastığında seni olduğun yerden gelip alacaklar ve bir daha bu hayata geri donmeyeceksin. Yetkililer senin için en doğru olana karar verecekler.
Ama o evden çık artık.

Siz hala kadin siginma evine gitmiyorsaniz yasadiklariniz caresizlik degil, sizin seciminiz. Olan cocugunuza olacak. Bu ara Allah babanizinda esinizinde belasini versin tez vakit.
Eşimin aile sulale yapisini biiyosunuz kadin siginma evine gitsem öldururler beni onlarda boşanma filanda yok

Babanızı tanıyorsunuz. Arayınca baba ya beni gelip alacaksınız boşanacağım ya da kimsem yok diyerek kadın sığınma evine gideceğim ve boşanacağım. Size bir saat mühlet veriyorum diyecektiniz.
Bi keresinde demistim bana sahip cikmassaniz kadin siginma evine giderim diye oyle birsey yaparsan eşinin ailesinden once biz öldururuz o nasil laf siginma evi filan diyip kizmisti

Bi keresinde demistim bana sahip cikmassaniz kadin siginma evine giderim diye oyle birsey yaparsan eşinin ailesinden once biz öldururuz o nasil laf siginma evi filan diyip kizmisti
Sığınma evinde kalırken seni bulamazlar. Ayrıca öyle babanın evine gideceğine sığınma evine git daha iyi. Resmen vazgeçmiş senden.

Havlayan köpek ısırmazmis sana bi halt yapamazlar ne kocan ne ailen allah askina evladin icin yap bisiler ne olur önce darp raporu al sonra git polise yardim iste seni siginma evine de yerlestirirler bi guzel o aptal kocaninda babaninda cani cehenneme.Cok sinirlendim cok uzuldum ne olur cocugunuzu alin cikin o evden kimseye boyun eymeyin

Çocuğunuzu bırakıp kaçın. Önce kendi hayatınızı kurun, ondan sonra çocuğunuzu alırsınız.
Yoksa bu şekilde siz sağlığınızdan olacaksınız.

Ya çok merak ediyorum
Neden barıştırdılar?
Nasıl kıyıyor evlatlarına bu tür anne babalar?

Baban diline dolamış bi cümle
Yıkıcı değil, yapıcıyım diye diye
Sizin hayatınızı yıkıyor haberi yok

Ya çok merak ediyorum
Neden barıştırdılar?
Nasıl kıyıyor evlatlarına bu tür anne babalar?
Şöyle oluyor sen geliyorsun eve bosanicam diyorsun o pisliği eve alıyorlar aynı odaya kapatıyorlar sonra çocuğunda var tabi anne baba kötü davraniyor ki burda kalma barisiyorsun ama hirslaniyorsun sadece daha güçlü olman gerekiyor ve öyle bosanmam gerekiyor aslında affetmiyorsun ...hamile kalmadan önce hamile kaldıktan sonra 4 aylık hamileyken vs hep boşanmak istedim gram destek olmadılar artık ağladım neden beni kabul etmiyorsunuz cesetimimi görmek istiyorsunuz diye ..hatta bir kere ev değiştirecektik fırsat bu fırsat dedim çeyiz eşyalarımı toparladım üzerine işaret koydum dedim anne nolur gitmeyim esyalarimida ayarladım başka şehir belki iyi gelir bir şans daha ver dedi...işin kötü yani ortada senden özür dileyen sana eziyet ettiği için pişman olan adamda yok ..ama bosanacagina bilse seni eve kapatır öylede psikopat ...

En son boşanmaya geldiğim zaman manevi olarak hazırlıklı geldim çünkü ailem bana eziyet edecek yine baristirmaya çalışacak diye ses kaydı aldım fotolar aldım anneme ve ablalarima attım ....onların dinlemeye görmeye tahamulu yoktu dinlemediler belki ama ben yaşıyordum umurlarinda olmadı...boşanma aşamasında ben her gün günde 2 kere o ses kaydını dinleyip kpss çalıştım ..boşanma stresi hiç yaşamadım çünkü ailem yeterince eziyet ediyordu ..yani ona fırsat kalmadı deyim ...yinede daha huzurluydum atandım vs ama yine rahat bırakmadılar neyse yeniden evlendim mutluyum şimdi bana saygı duyuyorlar biliyor musun yeniden evlenince saygı duymaya başladı ailem ..bu boşanma aşamasında anne babaya kardeşe dahi güven olmadığı bu hayatta yalnız olduğunu çok iyi öğrendim ...ama ben çocuklarıma aynısını yapmicam ....damatlarada söyleyeceğim kızlarıma diyeceğim kapım size her zaman açık ben size ömrümün sonuna kadar bakarım diyebilmek için yeniden kpss çalışmaya başladım ..daha rahat aileme vakit ayırabilecek bir iş için ..

Bu arada son boşanmaya karar verdiğim ve kararından donmedigim zaman asla telefonla konuşmadım asla yüzyüze gelmedim ..Gül felan almış çiçekçi geldi istemiyorum dedim çiçekçi kapıya bırakmış gitmiş ben almadım sonra bu pislik gelip çiçeği fırlatmisti ayının özür dileme şekli bile ayica...sonra eve yine aldı annemgil ama ben komşuya kaçtım hemen ..oyle öyle zor bela kurtuldum ..

Bilmiyorum benim 2 tane kızım var ... nasıl anne baba böyle bir şey yapar benim aklım ve vicdanım kabul etmiyor ... Benim kızlarıma 1 tokat atılsa boşanması için elimden geleni yaparım. . ama bu adam benim hamileyken karnıma tekme attı, boğazımı sikti sabah kadar hırıltılı nefes aldım olucem sandım,. Emzirirken sırtıma öyle tekme attı ki bebekle birlikte düştüm ...zor bir doğum olmuştu 1 ay hastanede yattım zor bela yeni yürümeye başlamıştım daha dogurali 1 hafta olmamıştı tekme attı yere düştüm ..ses kaydı var ayı gibi boguruyor bebeğimin yanında dövüyor ..ben nolur odada döv çocuk var diyorum ..anne ve babam bütün bunları biliyor , ve bu pislik adam benim suratıma tukuruyor ..annem affet diyor ..ama af dileyen yok ....sadece son kez şans verdiğimde demiştim bir daha bu igrencligi ( yüzüme tükürme ) olayını bir daha yaparsan senden bosanirim demiştim...ve yaptı 2 gün sonra ailemin yanına ertesi günde avukata gidip 2 ay içinde boşanmistim şükürler olsun..

Bende iyice yazdım baya içimi döktüm :)

Babanın lafa bak biz yapıcıyız ! Şiddeti yapıcı belliki. Yaptığı şeyin sonucu şiddet. Babandan ümidi kes kendi kendini kurtar. Babana sorumluluk almak zor geliyor belliki seni o cehenneme hapis etmek istiyor o emin ol. Bunca lafın üstüne verdiği tepki bu yazıklar olsun o babaya. Kocanda psikopatın teki aklın varsa bir gün bile durmazsın onunla.

Çok korkunç şeyler yaşamışsınız bunca şeyin altından kalkmışsınız ya helal olsun. Böyle şeyler yaşayıp hiçbir şey yapmayan kadınlara çok üzülüyorum. Umarım şimdi kızlarınızla birlikte çoookkk mutlusunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…