- 29 Mayıs 2021
- 14.338
- 93.294
- 548
- 36
- Konu Sahibi monarosa352
-
Böyle baba olmaz olsun , ayrıl hayatına bak hepsini şutla hayatından...Sabah attıgim konuyu gormuşsunuzdur ve diger konularimi fazlasiyla katlandim akşam ki tatil konusunda da tamam ne istiyosan ne uygun goruyodan o olsun dedim kizdi aradi benim dedigim an dicektin bunu ben insanlara 1defa teklif sunarim dedi sen serefsizsin pisliksin saydirdi deniz filan yok Hak etmiyosun hic birsey konuyu kapat dedi iyi tamam dedim. Yarim saat sonra bi daha ariyo biz evin icinde küs olcaz senin yuzunden cocugun psikolojisini etkilicez sen nasil pis annesin guzelce ben seni tatile goturcektim başbaşa tatilde cocuk bakmak seni yorcakmiş hanimefendi yuzmek eglenmek istiyomuş kafa dagitmak istiyomuş dedi eşime lütfen gitceksek gidelim gitmiceksek konuyu kapatalim cocuk icin doktor hassas davranmamizi soyledi lutfen dedim butun hakaretleri yağdirdi belki ben seninle eglenmek gülmek istemiyorum sen kendin nparsan yap dedi. Zaten evlendigimizden beri dedenle babanlardan başka yer gormedik dedim Kapi orda s*ktr ol babanin evine dedi kapatti.
Babami aradim BABA MÜSAİTMİSİN DEDİM MUSAİTİM NOLDU DEDİ BABA BEN NEREYE KADAR ZORLA SABRETCEM KAC DEFA DÖVUYO SÖVUYO MUTLU DEGİLİM DEDİM ZORLA BARİSTİRDİNİZ DEDİM BİZ YAPİCİ TARAFİZ YİKİCİ DEGİL DEDİ.
SİZ HER BARİŞTİRDİKTAN SONRA ARKANİZDAN BANA BARİSTİRAYİM DİYE YALVARDİLAR SENİ AFFEDİYORUM ELİMİ ÖP DİYODU HİÇ KİMSE BANA BİRSEY SORMUYO DİNLEMİYO DEDİM BENİ COCUGUN GOZUNUN ÖNUNDE DÖVUYO KAC DEFA SİNİR KRİZİ GECİRDİM PSİKOLOJİM BOZULDU ÖTESİ VAR Mİ DEDİM ALLAH DEMİCEKSİN AĞZİNA YAKIŞMİYO SENİNLE AYNİ CENNETE GİRMEM DİYE TEHLİKELİ ŞEYLER SÖYLUYO DEDİM. SONRA BEN BİBARA KONUSURUM ONLA BİZ YAPICIYIZ DİYE KESTİRİP ATTİ GEZDİRMEMESİNE BİRŞEY DEMEM O BİZLİK MESELE DEGİL BİZ GEÇİM OLUYOMU OLMUYOMU ONA BAKARİZ DEDİ SONRA KONUSURUZ BİBARA KONUSURUM ONUNLADA DİYE KAPATTİ.
Eşimin aile sulale yapisini biiyosunuz kadin siginma evine gitsem öldururler beni onlarda boşanma filanda yokSiz hala kadin siginma evine gitmiyorsaniz yasadiklariniz caresizlik degil, sizin seciminiz. Olan cocugunuza olacak. Bu ara Allah babanizinda esinizinde belasini versin tez vakit.
Bi keresinde demistim bana sahip cikmassaniz kadin siginma evine giderim diye oyle birsey yaparsan eşinin ailesinden once biz öldururuz o nasil laf siginma evi filan diyip kizmistiBabanızı tanıyorsunuz. Arayınca baba ya beni gelip alacaksınız boşanacağım ya da kimsem yok diyerek kadın sığınma evine gideceğim ve boşanacağım. Size bir saat mühlet veriyorum diyecektiniz.
Sığınma evinde kalırken seni bulamazlar. Ayrıca öyle babanın evine gideceğine sığınma evine git daha iyi. Resmen vazgeçmiş senden.Bi keresinde demistim bana sahip cikmassaniz kadin siginma evine giderim diye oyle birsey yaparsan eşinin ailesinden once biz öldururuz o nasil laf siginma evi filan diyip kizmisti
Havlayan köpek ısırmazmis sana bi halt yapamazlar ne kocan ne ailen allah askina evladin icin yap bisiler ne olur önce darp raporu al sonra git polise yardim iste seni siginma evine de yerlestirirler bi guzel o aptal kocaninda babaninda cani cehenneme.Cok sinirlendim cok uzuldum ne olur cocugunuzu alin cikin o evden kimseye boyun eymeyinBi keresinde demistim bana sahip cikmassaniz kadin siginma evine giderim diye oyle birsey yaparsan eşinin ailesinden once biz öldururuz o nasil laf siginma evi filan diyip kizmisti
Çocuğunuzu bırakıp kaçın. Önce kendi hayatınızı kurun, ondan sonra çocuğunuzu alırsınız.Bi keresinde demistim bana sahip cikmassaniz kadin siginma evine giderim diye oyle birsey yaparsan eşinin ailesinden once biz öldururuz o nasil laf siginma evi filan diyip kizmisti
Sana boş yere akıl veriyoruz anan babana danış demedik burda emrivaki yapacaksın istemiyorlarsa ararsın kadın sığınma evini bu kadar basit nafakanida alırsın bir güzel ama seni bırakmaz annen baban kadın sığınma evine zaten ...sadece bir B plani olduğunu bilsinler benim annemde babamda istemedi hep barıştırdı ..gittim bavulla..kendimden emin boşanıyorum dedim ertesi gün avukata gidip görüştüm ...kabul etmiyosaniz kadın sığınma evine giderim benden telefon bekliyorlar dedim doğruydu da zaten ..sadece konforundan biraz feragat etmen gerekiyor konu sahibi
Şöyle oluyor sen geliyorsun eve bosanicam diyorsun o pisliği eve alıyorlar aynı odaya kapatıyorlar sonra çocuğunda var tabi anne baba kötü davraniyor ki burda kalma barisiyorsun ama hirslaniyorsun sadece daha güçlü olman gerekiyor ve öyle bosanmam gerekiyor aslında affetmiyorsun ...hamile kalmadan önce hamile kaldıktan sonra 4 aylık hamileyken vs hep boşanmak istedim gram destek olmadılar artık ağladım neden beni kabul etmiyorsunuz cesetimimi görmek istiyorsunuz diye ..hatta bir kere ev değiştirecektik fırsat bu fırsat dedim çeyiz eşyalarımı toparladım üzerine işaret koydum dedim anne nolur gitmeyim esyalarimida ayarladım başka şehir belki iyi gelir bir şans daha ver dedi...işin kötü yani ortada senden özür dileyen sana eziyet ettiği için pişman olan adamda yok ..ama bosanacagina bilse seni eve kapatır öylede psikopat ...Ya çok merak ediyorum
Neden barıştırdılar?
Nasıl kıyıyor evlatlarına bu tür anne babalar?
Babanın lafa bak biz yapıcıyız ! Şiddeti yapıcı belliki. Yaptığı şeyin sonucu şiddet. Babandan ümidi kes kendi kendini kurtar. Babana sorumluluk almak zor geliyor belliki seni o cehenneme hapis etmek istiyor o emin ol. Bunca lafın üstüne verdiği tepki bu yazıklar olsun o babaya. Kocanda psikopatın teki aklın varsa bir gün bile durmazsın onunla.Sabah attıgim konuyu gormuşsunuzdur ve diger konularimi fazlasiyla katlandim akşam ki tatil konusunda da tamam ne istiyosan ne uygun goruyodan o olsun dedim kizdi aradi benim dedigim an dicektin bunu ben insanlara 1defa teklif sunarim dedi sen serefsizsin pisliksin saydirdi deniz filan yok Hak etmiyosun hic birsey konuyu kapat dedi iyi tamam dedim. Yarim saat sonra bi daha ariyo biz evin icinde küs olcaz senin yuzunden cocugun psikolojisini etkilicez sen nasil pis annesin guzelce ben seni tatile goturcektim başbaşa tatilde cocuk bakmak seni yorcakmiş hanimefendi yuzmek eglenmek istiyomuş kafa dagitmak istiyomuş dedi eşime lütfen gitceksek gidelim gitmiceksek konuyu kapatalim cocuk icin doktor hassas davranmamizi soyledi lutfen dedim butun hakaretleri yağdirdi belki ben seninle eglenmek gülmek istemiyorum sen kendin nparsan yap dedi. Zaten evlendigimizden beri dedenle babanlardan başka yer gormedik dedim Kapi orda s*ktr ol babanin evine dedi kapatti.
Babami aradim BABA MÜSAİTMİSİN DEDİM MUSAİTİM NOLDU DEDİ BABA BEN NEREYE KADAR ZORLA SABRETCEM KAC DEFA DÖVUYO SÖVUYO MUTLU DEGİLİM DEDİM ZORLA BARİSTİRDİNİZ DEDİM BİZ YAPİCİ TARAFİZ YİKİCİ DEGİL DEDİ.
SİZ HER BARİŞTİRDİKTAN SONRA ARKANİZDAN BANA BARİSTİRAYİM DİYE YALVARDİLAR SENİ AFFEDİYORUM ELİMİ ÖP DİYODU HİÇ KİMSE BANA BİRSEY SORMUYO DİNLEMİYO DEDİM BENİ COCUGUN GOZUNUN ÖNUNDE DÖVUYO KAC DEFA SİNİR KRİZİ GECİRDİM PSİKOLOJİM BOZULDU ÖTESİ VAR Mİ DEDİM ALLAH DEMİCEKSİN AĞZİNA YAKIŞMİYO SENİNLE AYNİ CENNETE GİRMEM DİYE TEHLİKELİ ŞEYLER SÖYLUYO DEDİM. SONRA BEN BİBARA KONUSURUM ONLA BİZ YAPICIYIZ DİYE KESTİRİP ATTİ GEZDİRMEMESİNE BİRŞEY DEMEM O BİZLİK MESELE DEGİL BİZ GEÇİM OLUYOMU OLMUYOMU ONA BAKARİZ DEDİ SONRA KONUSURUZ BİBARA KONUSURUM ONUNLADA DİYE KAPATTİ.
Çok korkunç şeyler yaşamışsınız bunca şeyin altından kalkmışsınız ya helal olsun. Böyle şeyler yaşayıp hiçbir şey yapmayan kadınlara çok üzülüyorum. Umarım şimdi kızlarınızla birlikte çoookkk mutlusunuzdur.Şöyle oluyor sen geliyorsun eve bosanicam diyorsun o pisliği eve alıyorlar aynı odaya kapatıyorlar sonra çocuğunda var tabi anne baba kötü davraniyor ki burda kalma barisiyorsun ama hirslaniyorsun sadece daha güçlü olman gerekiyor ve öyle bosanmam gerekiyor aslında affetmiyorsun ...hamile kalmadan önce hamile kaldıktan sonra 4 aylık hamileyken vs hep boşanmak istedim gram destek olmadılar artık ağladım neden beni kabul etmiyorsunuz cesetimimi görmek istiyorsunuz diye ..hatta bir kere ev değiştirecektik fırsat bu fırsat dedim çeyiz eşyalarımı toparladım üzerine işaret koydum dedim anne nolur gitmeyim esyalarimida ayarladım başka şehir belki iyi gelir bir şans daha ver dedi...işin kötü yani ortada senden özür dileyen sana eziyet ettiği için pişman olan adamda yok ..ama bosanacagina bilse seni eve kapatır öylede psikopat ...
En son boşanmaya geldiğim zaman manevi olarak hazırlıklı geldim çünkü ailem bana eziyet edecek yine baristirmaya çalışacak diye ses kaydı aldım fotolar aldım anneme ve ablalarima attım ....onların dinlemeye görmeye tahamulu yoktu dinlemediler belki ama ben yaşıyordum umurlarinda olmadı...boşanma aşamasında ben her gün günde 2 kere o ses kaydını dinleyip kpss çalıştım ..boşanma stresi hiç yaşamadım çünkü ailem yeterince eziyet ediyordu ..yani ona fırsat kalmadı deyim ...yinede daha huzurluydum atandım vs ama yine rahat bırakmadılar neyse yeniden evlendim mutluyum şimdi bana saygı duyuyorlar biliyor musun yeniden evlenince saygı duymaya başladı ailem ..bu boşanma aşamasında anne babaya kardeşe dahi güven olmadığı bu hayatta yalnız olduğunu çok iyi öğrendim ...ama ben çocuklarıma aynısını yapmicam ....damatlarada söyleyeceğim kızlarıma diyeceğim kapım size her zaman açık ben size ömrümün sonuna kadar bakarım diyebilmek için yeniden kpss çalışmaya başladım ..daha rahat aileme vakit ayırabilecek bir iş için ..
Bu arada son boşanmaya karar verdiğim ve kararından donmedigim zaman asla telefonla konuşmadım asla yüzyüze gelmedim ..Gül felan almış çiçekçi geldi istemiyorum dedim çiçekçi kapıya bırakmış gitmiş ben almadım sonra bu pislik gelip çiçeği fırlatmisti ayının özür dileme şekli bile ayica...sonra eve yine aldı annemgil ama ben komşuya kaçtım hemen ..oyle öyle zor bela kurtuldum ..
Bilmiyorum benim 2 tane kızım var ... nasıl anne baba böyle bir şey yapar benim aklım ve vicdanım kabul etmiyor ... Benim kızlarıma 1 tokat atılsa boşanması için elimden geleni yaparım. . ama bu adam benim hamileyken karnıma tekme attı, boğazımı sikti sabah kadar hırıltılı nefes aldım olucem sandım,. Emzirirken sırtıma öyle tekme attı ki bebekle birlikte düştüm ...zor bir doğum olmuştu 1 ay hastanede yattım zor bela yeni yürümeye başlamıştım daha dogurali 1 hafta olmamıştı tekme attı yere düştüm ..ses kaydı var ayı gibi boguruyor bebeğimin yanında dövüyor ..ben nolur odada döv çocuk var diyorum ..anne ve babam bütün bunları biliyor , ve bu pislik adam benim suratıma tukuruyor ..annem affet diyor ..ama af dileyen yok ....sadece son kez şans verdiğimde demiştim bir daha bu igrencligi ( yüzüme tükürme ) olayını bir daha yaparsan senden bosanirim demiştim...ve yaptı 2 gün sonra ailemin yanına ertesi günde avukata gidip 2 ay içinde boşanmistim şükürler olsun..
Bende iyice yazdım baya içimi döktüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?