• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Rabbim babanizi sizlere bagislasin safi adiyla sifa versin cok gecmis olsun

Herkesin acısı kendisine zor,inanın ani gitmesi kalan için o kadar zor ki.belki hastane sürecimiz olsaydı hazırlıklı olurduk,ona göre davranırdik.on dk icinde gitti babam.onu ertesi gün görmeye gidecektim gidemedim cesedine sarıldım.oylr zor ki
yanlış ifade ettim sanırım. Asla acınızı hafife almadım. 13 gün hastenede yanlız kaldı hiç birimiz göremedik. birşey yapamadık onun için oyle dedim. Babam kötü değildi ki. doktorlar son güne kadar entübeye uzak olduğumuzu her işini kendisinin yaptığını değerlerinin iyi olduğunu soyluyordu. bizde normal odaya çıkma haberini beklerken ölümle karşılaştık. Bizimki de hiç beklenmedik ani bir gidişti. Hem de olmaz olası bu lanet virus yüzünden.

yanlış ifade ettim sanırım. Asla acınızı hafife almadım. 13 gün hastenede yanlız kaldı hiç birimiz göremedik. birşey yapamadık onun için oyle dedim. Babam kötü değildi ki. doktorlar son güne kadar entübeye uzak olduğumuzu her işini kendisinin yaptığını değerlerinin iyi olduğunu soyluyordu. bizde normal odaya çıkma haberini beklerken ölümle karşılaştık. Bizimki de hiç beklenmedik ani bir gidişti. Hem de olmaz olası bu lanet virus yüzünden.
Yok yanlış anlamadım sizi,acımız öyle taze öyle büyük ki ne desek ne yapsak olana çare yok.birseyler sebep oluyor.ama haklısınız ölüm şekli de insanı etkiliyor.acabalariniz vardr şimdi,içerde ne oldu ne bitti ne ilaç verildi diye içiniz kemiriliyordur.Kalp krizi mi oldu sonunda yoksa solunum yetmezliği mi?

Yok yanlış anlamadım sizi,acımız öyle taze öyle büyük ki ne desek ne yapsak olana çare yok.birseyler sebep oluyor.ama haklısınız ölüm şekli de insanı etkiliyor.acabalariniz vardr şimdi,içerde ne oldu ne bitti ne ilaç verildi diye içiniz kemiriliyordur.Kalp krizi mi oldu sonunda yoksa solunum yetmezliği mi?
Binlerce soru işareti var şimdi akıllarda acabalar bitiriyor mahşere kadar bizimlemi olacak bu sorular

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Ayy kıyamam ben sana canım benim rabbim kurtarsin rabbim şifa nasip etsin size bağışlasın bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allah'tan umut kesilmez rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah çok üzgünüm.. 😔

SELAMIN ALEYKUM EVET 4 GÜN OLDU BUGÜN BENİM BIZLERIN DUASI KABUL OLMADI 😭
ALLAH BİZİMDE BABAMIZI ALDI BIZDE YETİM KALDIK PAZAR AKŞAMI GELEN TELEFON SONRASINDA BIR TELASLANDIM ZATEN VE O TELASIMIZ
BOSUNA DEĞİLMİŞ PAZARTESI SABAH TÜM KARDESLERIM VE ANNEM BABAMIN SONSUZ RAHMETINE GIDERKEN HISSETTIK 😭 VE KARA HABER GELDİ BİZ YIKILDIK BIZ YARIM KALDIK BİZ BABASIZ KALDIK .
SİZLERE ANLATMAK İSTEDİĞİM O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ AMA BEN KONUŞAMIYORUM😭
ŞİMDİ ALLAHTAN SABIR İSTİYORUZ
pembecanta pembecanta çok üzüldüm ya mekanı cennet olsun inşallah sizlerede sabırlar versin Rabbim inşallah 🤲🤲

Ayy kıyamam ben sana canım benim rabbim kurtarsin rabbim şifa nasip etsin size bağışlasın bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allah'tan umut kesilmez rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah çok üzgünüm.. 😔
Babam bizi bırakıp gideli çok oldu gitmek istemeye istemeye gitti 😭

Kalbi dayanamadı kalbine kurban olduğum babamın.

Back
X