• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Aşırı cehalet içeren "günde 24 doz ilaca karşıyım" mesajına ithafen:
o ilacın ne işe yaradığı ya da ne yan etkisi olduğu konusunda en ufak fikri olmayan insanların aksine ne işe yaradığını ve yan etkilerini bilen biri olarak söylüyorum. İlaç ilk gün sabah 8 akşam 8 tane içilip sonraki dört gün boyunca sabah 3 akşam 3 içilmektedir. Aşıların da yan etkileri covidin bıraktığı hasarla karşılaştıramayacak derecede azdır. Özellikle de sinovacın yani çin aşısının pek bilinen bir yan etkisi yok.
Babanıza çok geçmiş olsun. Aşının koruyuculuğu ikinci dozdan 14 gün sonra başlıyor. Babanız muhtemelen 14 gün dolmadan hastalığı kapmış çünkü hastaneye yatacak kadar semptom göstermeleri genellıkle 8-12 günleri buluyor hastaların. Bu da demektir ki aşının 2. dozundan sonra 8. ya da 10. gün gibi bulaşmış. Allah şifa versin çok zor gerçekten.

Allah acil şifalar versin dualarım sizinle, annenize destek olun. Allah içinize ferahlık, babanıza da sifa versin. Nerden ne şekilde kaptiginiza dair bir fikriniz var mı peki? Ben bu konuda çok cok korktuğum için soruyorum. Biz de aynı şekilde hala marketten aldiklarimiz bekletir sonra da yıkarız, ben sigaralari bile yıkıyorum(inanmasi güç belki). Bugun cok acil bir şekilde dişçiye gittik icimde bir korku olustu :(

2.dozu yaptırdıktan 20 gün falan sonra hasta hissetmeye basladı.
Özel hastanelerde yer olmadığı için pandemi hastanesine götürdük yanına izin vermiyorlar
Ilac konusunda birsey diyemiyoruz ki onlar daha iyi bilmezmi? Duadan başka Allahtan baska kimsemiz yok Allah bizi perisan etmesin onu bize cok görmesin
Allah'ım babanızı size bağışlasın onlar doğru bildiği ilaçları sonra işe yaramıyomuş diye tedavi listesinden çıkarıyorlar Allah kurtarsın babanı inşallah 🤲

Allah babanızı size bağışlasın. Benim etrafımdaki insanlar aşıdan sonra fenalaşınca biz yaptırmadık. Aşıdan sonra mı böyle oldu? Babanıza herhangi bir ilaç veriyorlarsa azaltsınlar, yaşlılar dayanamıyorlar onca müdahaleye, korona zamanında verilen günde 24 hapa da karşıyım, sabah 8 öğlen 8 akşam 8 hap sağlıklı bir insanı bile hasta yapar.

Etrafinizda asi olanlar hangi asidan oldu. Benim cevremde asi olan cok. Öyle cok büyük baska asida olmayan yan etki gören olmadi

2.dozu yaptırdıktan 20 gün falan sonra hasta hissetmeye basladı.
Özel hastanelerde yer olmadığı için pandemi hastanesine götürdük yanına izin vermiyorlar
Ilac konusunda birsey diyemiyoruz ki onlar daha iyi bilmezmi? Duadan başka Allahtan baska kimsemiz yok Allah bizi perisan etmesin onu bize cok görmesin
Çok geçmiş olsun :( sinovac mı olmuştu?
Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah..

Aşırı cehalet içeren "günde 24 doz ilaca karşıyım" mesajına ithafen:
o ilacın ne işe yaradığı ya da ne yan etkisi olduğu konusunda en ufak fikri olmayan insanların aksine ne işe yaradığını ve yan etkilerini bilen biri olarak söylüyorum. İlaç ilk gün sabah 8 akşam 8 tane içilip sonraki dört gün boyunca sabah 3 akşam 3 içilmektedir. Aşıların da yan etkileri covidin bıraktığı hasarla karşılaştıramayacak derecede azdır. Özellikle de sinovacın yani çin aşısının pek bilinen bir yan etkisi yok.
Babanıza çok geçmiş olsun. Aşının koruyuculuğu ikinci dozdan 14 gün sonra başlıyor. Babanız muhtemelen 14 gün dolmadan hastalığı kapmış çünkü hastaneye yatacak kadar semptom göstermeleri genellıkle 8-12 günleri buluyor hastaların. Bu da demektir ki aşının 2. dozundan sonra 8. ya da 10. gün gibi bulaşmış. Allah şifa versin çok zor gerçekten.
Bunu nerden biliyoruz Instagramda açılan aşı postlarını Twitter da paylaşılan videoları görünce hepsi çok korkunç kaç kişi okudum hastalığı olmayıp aşıdan sonra pıhtı atan bunlardan biri de babanem
Nerden biliyoruz yarın birgün favicovir i de tedaviden çıkarmayacaklarını ? Yada aşının uzun vadede yan etkisini yada aşı olanlara ailesi bundan vefat edenlere pardon demeyeceklerini ?

Son düzenleme:
Allah babanızı size bağışlasın. Benim etrafımdaki insanlar aşıdan sonra fenalaşınca biz yaptırmadık. Aşıdan sonra mı böyle oldu? Babanıza herhangi bir ilaç veriyorlarsa azaltsınlar, yaşlılar dayanamıyorlar onca müdahaleye, korona zamanında verilen günde 24 hapa da karşıyım, sabah 8 öğlen 8 akşam 8 hap sağlıklı bir insanı bile hasta yapar.
Bunu söyleyenler de oluyor ama ben de annemi örnek vereyim 68 yaşında kanser atlatmış birisi. Hipertansiyon ve diyabet hastası. Günde 4 kez insülin vuruyor yüksek ünitelerle hem de.. ayrıca bir tane de kalp ilacı içiyor sürekli ve guatr hastası. 2 doz sinovac oldu. Yaş nedeniyle ilk olanlardan sayılır. Çok şükür bir şey olmadı. Rabbim herkesi de korusun inşallah..

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Rabbim şifa versin, babanizi size bağışlasın. Aşı vuran kişi aşı sonrası gelişebilecek durumlar arasında covid olduğundan bahsetmedi mi?

Acil sifalar dilerim :( bende suan 7.gun izoleyim ailemle..Ilaclari duzenli kullandim.Gunde sabah 8 aksam 8 ile basladik.sonra 4 sabah 4 aksam aldik,kalan 3 gun sabah 3 aksam 3.Haplar 200 mg.Bir antibiotigi bile 1000 mg aldiginizi dusunurseniz sabah aksam ayni zarardan bahsedebiliriz.Bence bu haplarin mg dusuk ve bu sekilde dusunup alabilirz.Bize sordular karaciger enzimleriniz yuksekse daha dusuk doz alin diye.Tabiiki her ilac gibi sindirimi etkiliyor.

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Babanıza acil şifalar diliyorum. İnanıyorum, babanız tedavisini olup size,evine kavuşacak..Umudunuzu kaybetmeyin.

Astra zeneca aşı sonrası trombositopenik trombositozla ilişkilendirildi ancak Türkiyede astrazenaca yok! Sinovac ya da pfizerin emboli ile bilinen ilişkisi yok. Olmak istemeyen olmasın zaten aşı az, kıymetli :) Hastalanınca o ilaçları veriyolar ama, kullanmak istemeyen hastaneye de gitmesin evde kendi kendini tedavi etsin. Twitterdan ziyade yayınları takip ederseniz daha gerçekçi bilgiler edinebilirsiniz benden tavsiye.

Acil sifalar dilerim :KK43: bende suan 7.gun izoleyim ailemle..Ilaclari duzenli kullandim.Gunde sabah 8 aksam 8 ile basladik.sonra 4 sabah 4 aksam aldik,kalan 3 gun sabah 3 aksam 3.Haplar 200 mg.Bir antibiotigi bile 1000 mg aldiginizi dusunurseniz sabah aksam ayni zarardan bahsedebiliriz.Bence bu haplarin mg dusuk ve bu sekilde dusunup alabilirz.Bize sordular karaciger enzimleriniz yuksekse daha dusuk doz alin diye.Tabiiki her ilac gibi sindirimi etkiliyor.

Hangi ilaclar veriliyor size. Bende covid geciriyorum. Bana ilac yazilmadi ekstradan

30 gün dayandığına göre bence kurtulur. 🤲🏻Allah acil şifalar versin. Allah babanızı size bağışlasın.
inşAllah tez vakitte bu korona illetinden kurtuluruz. 🙏🏻 Hiç bir ailenin ocağına ateş düşmez.
Rabbim duysun insallah sesimizi tüm hastalarla birlikte inşallah sifa versin babama.
Amiiiin

Allah acil şifalar versin dualarım sizinle, annenize destek olun. Allah içinize ferahlık, babanıza da sifa versin. Nerden ne şekilde kaptiginiza dair bir fikriniz var mı peki? Ben bu konuda çok cok korktuğum için soruyorum. Biz de aynı şekilde hala marketten aldiklarimiz bekletir sonra da yıkarız, ben sigaralari bile yıkıyorum(inanmasi güç belki). Bugun cok acil bir şekilde dişçiye gittik icimde bir korku olustu :KK43:
Oluyorum ama hep gözlerim dolu dolu iki kelime edince başlıyor yaslar akmaya😭
İnanın korunmak ne demekse onun misliyle korunduk .
Meyve sebze alıyorduk onlari deterjanla yıkıyorsun
Akraba ziyareti kesinlikle yok .
O kadar değişik birsey ki hic korunmayanlarda bir sorun yok sanki

Rabbim şifa versin, babanizi size bağışlasın. Aşı vuran kişi aşı sonrası gelişebilecek durumlar arasında covid olduğundan bahsetmedi mi?
Biz zaten aşı olmasına rağmen covit olabileceğini biliyorduk ama tek birsey varki televizyonlar bakanımız surekli "aşı önemli %bilmem kaç koruyor yoğun bakım olmadan atlatiyor" dedikleri için 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

🥺🤦🏻‍♀️ çok üzüldüm . Babam aşıyı olduğu gün virüsü kaptı . Annem babam kardeşim hastalandılar . Babamın 9. gün bile ateşi 39.5 inişli çıkışlıydı 😪 hastaneye yattılar ikisi çok kötüydü . Annemin entübe olma riski vardı . Ciğerleri çok kötü karaciğer enzimleri çıkmış . Bugün taburcu oldu babam birkaç gün önce oldu . Annem öksürmekten konuşamıyor . Allahım şifa versin diyecek hiçbir şey bulamıyorum

Bunu nerden biliyoruz Instagramda açılan aşı postlarını Twitter da paylaşılan videoları görünce hepsi çok korkunç kaç kişi okudum hastalığı olmayıp aşıdan sonra pıhtı atan bunlardan biri de babanem
Nerden biliyoruz yarın birgün favicovir i de tedaviden çıkarmayacaklarını ? Yada aşının uzun vadede yan etkisini yada aşı olanlara ailesi bundan vefat edenlere pardon demeyeceklerini ?
Yaşlılar aşı olmadan önce ve sonra kan sulandırıcı kullanmalılar zaten. Yaşlılar da pıhtı atma olayı daha fazla normalde de zaten. Bakınız ben 28 yaşındayım. 26 yaşımda beynime pıhtı attı, üstelik genetik bi pıhtılaşma sıkıntım yok. Aşı çıksa bana nörologum kan sulandırıcı içip sinovac vurulmalısın dedi.

Back
X