• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Bugün çalışırken tüm gün şunu düşündüm
Entübe olup iyileşen oldumu gerçekten?
Özel hastaneden özellikle?
Siz özelde miydiniz. Biz devletteydik. Hatta dedik ki keşke arabasına kadar satıp özele götürseydik. Ama nerden bilebilirdik normal serum yemeye diye gitti , hep iyiydi sonrası işte......

Ah keşke oraları unutsam. Rabbim hepimize sabır versin inşallah ne denir ki başka. Teşekkür ederim acılı halinizle acımı dinlediniz.

Babamda normal odadaydı yoğun bakımlık bişeyi yoktu. Hatta evde 3 testi negatif çıktı . hastaneye götürünce 4. test çıkana kadar normal bölümde yattı olaki kovid değilse riske atmayalım diye. Bak siz haber almışsınız biz hiç haber alamadık bize birşey dedi mi , çağırın gelip götürsünler nerde benim çoluğum çocuğum dedi mi. Keşke diyoruz sizin gibi alıp gelseydik hastaneden ya da hiç götürmeseydik. Kurban olduğum babam gitmezdi belki.

Sakın düşünmeyin böyle yoğun bakımda hastanın yükü çok kim neden oraya sokmak istesin? Ordan çıkarmaya bakıyolar.
Oksijen sorunu öyle bişey ki belli bi seviyede olmazsa onunda zararı var hasta kendi alamıyor 😔

Bunu şu an yazıyorum ama bunu düşünmek içimi parçalıyor saturasyon 40 lara düşüyor dr demişki bu canlı canlı suda boğulmak gibi.

Hissetmediler uyku hali acı çekmediler.
Evde onlara oksijen sağlamamız mümkün değildi.

Aynı evin içinde babam olmadı annem gitti

annem kardeşlerim ben kızım babam hepimiz tutulduk bu lanet olasıca illete. sanki dilimiz dişimiz kitlendi. Başımızı yastıktan kaldıramadık. Ben 15 gün yemeden içmeden yattım bi tek babamı arama saatlerinde kalktım zorla. Hiç araştırma yapmak aklıma gelmedi ozon tedavisi mi ne onu hiç bilmiyordum. Sanki üstümüze kara bulutlar çöktü sadece babamdan iyi haber bekledik. İyiydi de. entübeye çok uzağız her şeyini kendi yapıyor demişlerdi. En son gün ne olduysa bıraktı gitti bizi.
Vİcdanımın yükü cok ağır. Bişeyler yapabilirmiydik diye. 44 gündür o yoğun bakımda neler oldu canı çok yandı mı ,bizi düşünüp ağladı mı , çocuklarım neden gelip beni almıyorlar dedi mi . bir de babamda huzursuz bacak sendromu vardı bacakları yatarken hiç sabit duramazdı ki raporuna göre onun için muayene olmuş yoğun bakımda. Doktor uyumsuz hastanız demişti. Bacaklardan yatamayınca sıkıntı çıkardıysa doktorlar gıcık mı oldu , bakmadılar mı , uğraşamayız senle mi dediler....
Beynimi kemiriyor bu sorular.
İçimin yangını güzel babam. Kızın sana nefes olamadı can olamadı.
Çok üzüldüm, boğazım düğüm düğüm oldu. Acınızı içimde hissettim. Allah size sabırlar versin. İnşallah babacığınızın acıları dinmiş huzur içinde uyuyordur artık.

Ah keşke oraları unutsam. Rabbim hepimize sabır versin inşallah ne denir ki başka. Teşekkür ederim acılı halinizle acımı dinlediniz.

Babamda normal odadaydı yoğun bakımlık bişeyi yoktu. Hatta evde 3 testi negatif çıktı . hastaneye götürünce 4. test çıkana kadar normal bölümde yattı olaki kovid değilse riske atmayalım diye. Bak siz haber almışsınız biz hiç haber alamadık bize birşey dedi mi , çağırın gelip götürsünler nerde benim çoluğum çocuğum dedi mi. Keşke diyoruz sizin gibi alıp gelseydik hastaneden ya da hiç götürmeseydik. Kurban olduğum babam gitmezdi belki.
Alıp getirseydik keşke 13 gündür resmen 2 aydır keşke hiç hastaneye gotürmeseydik diyoruz bana özelden ulasirmisin😢

Geçen gün 6 ay önce kaybettiğim babamın telefonu çaldı, açtım... Ben yanlış aradım galiba .... abiyi aramıştım dedi. Boğazım düğümlenerek babamı kaybettik dedim. O telefonda babamın öldüğünü anlatırken nasıl azap çektim nasıl yüreğim koptu gitti anlatamam. Kapatınca yüreğim sıkıştı, nefesim kesildi. Daha kaç ay geçer kaç yıl geçer bilmiyorum ama benim canım babamın acısı yüreğimden hiç gitmeyecek. Yaşıyorsa kıymetini bilin öpün sarılın. Covid var diye biz onu gözümüzden sakınıp uzak durduk, uzaktan öpücük attık sarılmadık nerden bilecektik ki covid olmasın diye gözümüzden sakındığımız babamız kalp krizinden bizi bırakıp gidecek ve bizim onu hastaneye götürecek vaktimiz bile olmayacak...

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Rabbim acil sifa versin.bende bundan 6 ay once 38 yasinda ablami kaybettim 2.5 yasinda yigenim annesiz kaldi psikolojik olarak diplerdeyim insanlar malesef anlamiyor daha maske bile takmiyolar takanlarla dalga geciyor 1.5 senedir cok onemli isim olmadan cikmadim goruldugu gibi kolay degil bu hastalik artik cocuklar bile oluyo rabbim tez zamanda kurtarsin...

Rabbim acil sifa versin.bende bundan 6 ay once 38 yasinda ablami kaybettim 2.5 yasinda yigenim annesiz kaldi psikolojik olarak diplerdeyim insanlar malesef anlamiyor daha maske bile takmiyolar takanlarla dalga geciyor 1.5 senedir cok onemli isim olmadan cikmadim goruldugu gibi kolay degil bu hastalik artik cocuklar bile oluyo rabbim tez zamanda kurtarsin...
Çok üzerinden sayfalar atladı göremediniz sanırım😭 babamı kaybettik.
Bunu yazarken inanmasamda evet kaybettim
Yüreğimin ağrısı acısi hala geçmiyor bu ne zaman hafifliycek nezaman birazcıkta olsa alışmaya çalışacağım evde sanki misafirlikte gibiyiz gelecekmiş gibi hissediyorum
Zaman geçtikçe alışacaksın dediler alışmak istiyormuyum diye sormadılar ben alışmak istemiyorum küçük bir çocuk gibi ağlıyorum ben babamı istiyorum Allahım diye 😫😫😫😭😭😭

Yüreğimin ağrısı acısi hala geçmiyor bu ne zaman hafifliycek nezaman birazcıkta olsa alışmaya çalışacağım evde sanki misafirlikte gibiyiz gelecekmiş gibi hissediyorum
Zaman geçtikçe alışacaksın dediler alışmak istiyormuyum diye sormadılar ben alışmak istemiyorum küçük bir çocuk gibi ağlıyorum ben babamı istiyorum Allahım diye 😫😫😫😭😭😭
Bugün 47 gün oldu.Şu an iş yerindeyim ağlamaktan gözlerim şişti. Hani insanlar alışırdı hani 40 gün her mum söner 1 tane mum yanardı içinde insanın. 40 yaşındayım omuz silke silke babamı istiyorum diye bağırmak ağlamak istiyorum. Ben babamı çok izledim.
Delirmek üzereyim. Hic azalmıyor hiç eksilmiyor. İşe gelmek zorunda olmak , yemek yapmak ne bileyim dünya işiyle meşkul olmak canımı çok yakıyor. Sadece hava gölge olsa hep mezarının başında otursam hiç kalkmasam. Acımın tek çığlığıyla bi bağırsam dünyayı yıkabilirim oyle canım yanıyor.

Bugün 47 gün oldu.Şu an iş yerindeyim ağlamaktan gözlerim şişti. Hani insanlar alışırdı hani 40 gün her mum söner 1 tane mum yanardı içinde insanın. 40 yaşındayım omuz silke silke babamı istiyorum diye bağırmak ağlamak istiyorum. Ben babamı çok izledim.
Delirmek üzereyim. Hic azalmıyor hiç eksilmiyor. İşe gelmek zorunda olmak , yemek yapmak ne bileyim dünya işiyle meşkul olmak canımı çok yakıyor. Sadece hava gölge olsa hep mezarının başında otursam hiç kalkmasam. Acımın tek çığlığıyla bi bağırsam dünyayı yıkabilirim oyle canım yanıyor.
Offf 😭
Bende öyleyim .
Oysa herkesin bir yakını ölüyor herkes mi böyle Allahım dayanma gücü ver

Offf 😭
Bende öyleyim .
Oysa herkesin bir yakını ölüyor herkes mi böyle Allahım dayanma gücü ver
Ben 2 dede anane babaanne teyze dayı kuzen çok kayıp yaşadım. Üzüldüm sanardım ama hiç acıyla tanışmamışım. İnsan nasıl yaşarken ölürmüş acı neymiş kayıp neymiş babamda öğrendim. meğer daha önce hiç canım yanmamış .

Benim etrafımdaki aşı olan yaşlılar çok rahat. Kendi ailem de dahil. Aşı olunca salgın bitti sanıyorlar. Sürekli geziyorlar ve daha virüs bulaşmadı. Sanki virüs gezenlere bulaşmıyor. Başınız sağ olsun. Allah sabır versin.

• Beğen
Reactions: Jou
Benim etrafımdaki aşı olan yaşlılar çok rahat. Kendi ailem de dahil. Aşı olunca salgın bitti sanıyorlar. Sürekli geziyorlar ve daha virüs bulaşmadı. Sanki virüs gezenlere bulaşmıyor. Başınız sağ olsun. Allah sabır versin.
Vallahi yok.
Bana kızan kızsın artık ben babamı hastaneye gönderirken hastanede yatarken günlerce uykusuz sis gözlerle beklerken aşı oldu 2 kez 1 kezde astım aşısı yapıldı ondan bisey olmaz dedim,oldu binlerce doktorla hekimle konuştum hepside bunun bir tedavisi yok bunun bir yöntemi yok dedi aşı dediğimde sadece sustular başkalarında faydası belki vardır ama babamda olmadı bende yaptırmam aşı diyince vaka deyince öfkeleniyorum.
O sayılar düştü normallesiyoruz yakında maskeler havaya atılacak sözlerine yalan .
Babamın ölüm raporuna salginla alakasiz doğal ölüm yazılıydı mezarlığa 10 dakika içinde 9 cenaze geldi 24 saat içinde kaç cenaze gelir 1 mezarlığa?

Vallahi yok.
Bana kızan kızsın artık ben babamı hastaneye gönderirken hastanede yatarken günlerce uykusuz sis gözlerle beklerken aşı oldu 2 kez 1 kezde astım aşısı yapıldı ondan bisey olmaz dedim,oldu binlerce doktorla hekimle konuştum hepside bunun bir tedavisi yok bunun bir yöntemi yok dedi aşı dediğimde sadece sustular başkalarında faydası belki vardır ama babamda olmadı bende yaptırmam aşı diyince vaka deyince öfkeleniyorum.
O sayılar düştü normallesiyoruz yakında maskeler havaya atılacak sözlerine yalan .
Babamın ölüm raporuna salginla alakasiz doğal ölüm yazılıydı mezarlığa 10 dakika içinde 9 cenaze geldi 24 saat içinde kaç cenaze gelir 1 mezarlığa?
benim babamın raporunda da kovid yazmıyordu. ani kalp durması yazıyor. Kimseye korona yazmıyorlar ki. O tv dekiler hikaye

Allah rahmet eylesin 🙏🏻🙏🏻
Nurlar için de yatsın🙏🏻🙏🏻 Sabırlar diyorum size 🙏🏻🙏🏻

mekanı cennet olsun babanızın RABBİM rahmetiyle muamele eylesin.. 8 yıl önce kızım 20 günlükken kaybettim babamı. acısı hep içimde. kaç yaşında olursanız olun yetim kalıyorsunuz, sırtınızı dayabileceğiniz bir çınar yok, gitti.
insanın ebeveyni öldüğünde 40 mum yanarmış içinde mumlar birer birer sönermiş de bir tanesi devamlı kalırmış. o mumun ateşi hiç sönmezmiş.. başınız sağ olsun..

Ah başınız sağolsun ben de babamı kaybettim 11 gün oldu,aniden kalp kriziyle gitti.canim öyle açıyor ki hiç geçmeyecek gibi.annesin büyüksün çocuğun var toparlan diyorlar olmuyor içimin acısı dinmiyor.halbuki aylar öncesi bazen keşke ölse diyordum.babamin şiddeti eziyeti yoktu bize ama madde bağımlısıydi,bize ilgisizdi ,herseyimizi satıp bizi çocukları çok mağdur etti,cezaevinde bu kaldı yıllarca,bizden hep para isterdi.yetmezdi eşimden ve ailesinden istemisti.annemlere gitmek istemezdim.o yüzden babama kirgindi hep bir yanım.icim isinmazdi,yine de babadır der sorardim her hastalığında ihtiyacında kosturdum.Ama ölüm öyle bir aci ki öyle pismanliklarim var ki ölüm mü acı,o mu bilemiyorum.keske çok sorsaydim görseydim sevseydim diye diye bitiriyorum kendimi.oyle zor ki öyle acı ki

mekanı cennet olsun babanızın RABBİM rahmetiyle muamele eylesin.. 8 yıl önce kızım 20 günlükken kaybettim babamı. acısı hep içimde. kaç yaşında olursanız olun yetim kalıyorsunuz, sırtınızı dayabileceğiniz bir çınar yok, gitti.
insanın ebeveyni öldüğünde 40 mum yanarmış içinde mumlar birer birer sönermiş de bir tanesi devamlı kalırmış. o mumun ateşi hiç sönmezmiş.. başınız sağ olsun..
Allah razı olsun sizinde babanızın mekanı cennet olsun Rabbim günahlarını bağışlasın rahmet eylesin .
Çok zor durum yıllar geçmiş olsada eminim ki hala andıkca yad ettikçe acısı tazeliyordur kendisini ama ben yinede sormak istiyorum
Bu içimdeki ateş nezaman köze dönecek biliyorum sönmeyecek ama hafiflese😭

Ah başınız sağolsun ben de babamı kaybettim 11 gün oldu,aniden kalp kriziyle gitti.canim öyle açıyor ki hiç geçmeyecek gibi.annesin büyüksün çocuğun var toparlan diyorlar olmuyor içimin acısı dinmiyor.halbuki aylar öncesi bazen keşke ölse diyordum.babamin şiddeti eziyeti yoktu bize ama madde bağımlısıydi,bize ilgisizdi ,herseyimizi satıp bizi çocukları çok mağdur etti,cezaevinde bu kaldı yıllarca,bizden hep para isterdi.yetmezdi eşimden ve ailesinden istemisti.annemlere gitmek istemezdim.o yüzden babama kirgindi hep bir yanım.icim isinmazdi,yine de babadır der sorardim her hastalığında ihtiyacında kosturdum.Ama ölüm öyle bir aci ki öyle pismanliklarim var ki ölüm mü acı,o mu bilemiyorum.keske çok sorsaydim görseydim sevseydim diye diye bitiriyorum kendimi.oyle zor ki öyle acı ki
Lütfen çocuklarınızı çok sevin ve çok guzel yetiştirin sizi çok sevsinler babalarınıda..

Ayy basiniz sagolsun rabbim sabir versin bende 16 sene once babami kaybettim cok zor zamanla alisiyorsun ama hep bi tarafin eksik ben tam babami unuttum derken 6 ay once ablam vefat etti hala o soku atlatamadim hergun kalktigimda telefonunu bekliyorum arayacak diye cok zor gercekten bazen diyorum keske hastaneye gitmeseydi ablam entube olana kadar cok iyiydi entube olduktan sonra iyilesmedi ve kime sorarsan sorayim entube olduktan sonra kurtulusu yok diyolar bu hastalikta nabza gore serbet veriyolarmis malesefki

benim babamın raporunda da kovid yazmıyordu. ani kalp durması yazıyor. Kimseye korona yazmıyorlar ki. O tv dekiler hikaye
Çünkü covidden değil başka sebeplerle vefat ettikleri için öyle yazılıyor malesef. (Kalp krizi, kalp durması, organ yetmezliği vs) Başınız sağolsun 🙏

Back
X