• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Öyle deme Miss, devlet ve ajanlar doğruları söyleyen doktorları öldürüyormuş. Mesela adam gerçekleri anlatmak için canlı yayına giderken pat trafik kazası. Maksat millet uyanmasın. Ha bir de tv kanalları zaten bu doktorları hiç çıkarmıyormuş ekranlara. Yani atalım dünyada 10 milyon doktor olsun. Bu WHO ve Bill Gates ne kadar büyük bir adammış ki bu doktorların en az 9.5 milyonunu ikna etmiş pandemi olduğuna dair. İşte geriye kalan 500 bini de öldürülüyor, susturuluyor ya da yayın yapmaları engelleniyor.
Bakın böyle konuşuyorsunuz ama insanların tanık oldukları olaylar var. Mesela abimin iş yerindeki doktor burnu akanı teste gönderdi. Birgün ilaç yazdırmak için gittiğinde telefonu çalıyor, bir yakınının testi pozitif çıkmış doktor hemen durun nereden anlamış covid olduğunu gelen ilaçları falan kullanmayın gelicem ben demiş. Peki bunlara ne dememiz gerek.

Goooglea yazınca çıkıyor. Kaynak WHO

Annem hemşire, 2 doktor arkadaşım da enfeksiyon servisinde çalışıyor hastanede sedye yok diyorlar aylardır tüm servisler dolu. Doktor arkadaşlarım her gün hastaneden sayısız ceset poşetlenip çıkıyor dedi aylarca.

3 yaşlı uzak akrabam kaptı öldü, 2 dayım 2 yengem hastalandı iyileşti. Ankaradaki arkadaş ve iş çevremden yakalanan çok sayıda insan tanıyorum.Dayım KOAH hastası, hastanede yatmak zorunda kaldı, annem serviste zar zor yatak buldu hastanede yer yoktu çünkü. Hani hiçbir istatistik olmasa bile dönüp etrafına bakar insan o zaman vaka sayısını kestirebilir.
Aklın yolu bir yani, hiçbir kaynağı olmayan komplo teorileri deli saçması. Salgın yok diyen net şekilde istatistiksel veri okumayı bilmiyordurdan ziyade gerizekalıdır. Salgın yok diyenler bence gitsinler bir hastane enfeksiyon bölümüne, açsınlar maskelerini görsünler var mı yok mu.

Türkiyede ve dünya istatistiklerle 2019-2020-2021 kaç kişi ölmüş verilerini incelediniz mi?

Buraya da yazayım, PhDyim veri istatistiği alanında çalışıyorum bu işi profesyonelce yapıyorum yani. Tablo gördüğümde, neyin statistically significant olduğunu ayırt edebiliyorum. Sizlere de kısaca açıklayayım: ABDde uçak düşünce 300 kişi öldü, Çinde tren çarptı 200 kişi öldü şeklinde birbirinden bağımsız, random olayları; kaynağı belli ölümlerle karşılaştıramazsınız. 1. durumda nedensellik yok, rastgelelik var bu ölümleri engelleyemezsiniz. 2.durumda net sebep-sonuç ilişkisi var sebebi çözerseniz sonuç ortadan kalkar. Uçak kazasında 500 kişi öldü diye sebebi belli salgına aşı, ilaç aramamak en basitinden cehalet ve kafasızlık olur.

İnsanlar hala ısrarla bilimi inkar ediyor. Tıp doktorları konuşuyor, sağlık örgütleri konuşuyor ama millet hala komplo teorisi. Kim bu komplo teorisyenleri? Ortalığa dökülmüş soytarılar. Kim tıp doktorları? Profesyonel sağlık çalışanları. İnsanlar neden doktorları değil soytarıları dinliyor hala anlayamadım gitti. Boş konuşan tipler daha ikna edici sanırım.
Ağzına sağlık cidden. Etrafımda o kadar çok komplo teorilerine inanmış insan var ki şaşıp kalıyorum, hepsi de okumuş mürekkep yalamış insanlar ama baksan üst akılların işi gücü yok yurdum insanına çip takmakla uğraşacak diye bas bas bağırıp neredeyse aşı olmuş insanları taşlayacak hale gelmişler. Bir kendileri akıllı uyanık geri kalan herkes şapşal, piyon.

Bakın böyle konuşuyorsunuz ama insanların tanık oldukları olaylar var. Mesela abimin iş yerindeki doktor burnu akanı teste gönderdi. Birgün ilaç yazdırmak için gittiğinde telefonu çalıyor, bir yakınının testi pozitif çıkmış doktor hemen durun nereden anlamış covid olduğunu gelen ilaçları falan kullanmayın gelicem ben demiş. Peki bunlara ne dememiz gerek.

Cem Yılmaz'ın dediği gibi Kaynımda da var olayı oluyor bu.
Sizin şahit olduklarınıza bir şey demiyorum
Ama yukarıdaki gibi aşıyla hatta maskeyle insanlara nano çip takılacağına inanmak, dünyadaki tüm doktorların bu planın parçası olduğunu düşünmek ancak hayal ürünü. Hepimizin elinde akıllı telefon varken napsın Bill Gates bize takılan çipi

Cem Yılmaz'ın dediği gibi Kaynımda da var olayı oluyor bu.
Sizin şahit olduklarınıza bir şey demiyorum
Ama yukarıdaki gibi aşıyla hatta maskeyle insanlara nano çip takılacağına inanmak, dünyadaki tüm doktorların bu planın parçası olduğunu düşünmek ancak hayal ürünü. Hepimizin elinde akıllı telefon varken napsın Bill Gates bize takılan çipi
Çip falan bunlar ayrı mevzular. Aşı olmak isteyenler ile istemeyenler ayrıştırılmamalı. Herkes birbirine saygı duymalı. Çünkü bu ülkemizi kaos ortamına sürükleyebilir. Bundan herkes zarar görür.

Çip falan bunlar ayrı mevzular. Aşı olmak isteyenler ile istemeyenler ayrıştırılmamalı. Herkes birbirine saygı duymalı. Çünkü bu ülkemizi kaos ortamına sürükleyebilir. Bundan herkes zarar görür.

Aşı pasaportu gündemde
Türkiye de olmasa da diğer ülkelere gitme konusunda bir ayrım yaşanacak maalesef

Siz farkında olmasanız da sizinki de hakaret. Hiç kimse diğer insanların bedeni hakkında karar veremez..İnsanların özgürlüğünü kısıtlama hakkı yok kimsenin. Biz aşı olmak isteyenlere saygı duyuyoruz. Ancak istemeyenlere saygı duymak zorundasınız.
Saygı duyuyorum.

İnşallah babanız tez zamanda iyileşip, yanınıza döner :KK43: çok üzüldüm okuyunca :KK43: aşı için ayrıca üzüldüm, ben ve ailem de sinovac olduk. Bir şey merak ettim, nereden bulaştığını biliyor musunuz? Siz onlarla mı yaşıyorsunuz, çalışıyor musunuz? Anlattığınız her şeyi ailem de yapıyor, yürüyüşe çıkıyorlar, çok nadir markete gidiyorlar. Açıkçası korktum, markete ve yürüyüşe de mi çıkartmasam artık diye düşünüyorum :KK43:
Öncelikle Teşekkür ederim .
Beraber yaşıyoruz hatta şöyle ki giyinme dolabımız annemle babamın odasında ta ki test yaptırmadan önceki güne kadar odalarına girdim çıktım afedersiniz aynı wc banyo kullandık annemde aynı odada kaldı babamla aynı şeyler..
Ama bize bulasmadi .
Babama nereden bulaştı kısmına gelince hiç bir şey bilmiyoruz ben gunlerce uyuyamadım nereden nasıl diye işte şundandir diyebileceğim tek birsey yok çünkü hastalığın 3 4 hatta 7 gün öncesini düşünmek lazımmış ee onuda nasil bulacaksın anlık birseyle geçiyor bu net.
Hani elini bir yere dokundun vardi aradan zaman geçti unuttun aldin ağzına yada burnuna gitti .

Rabbim yar ve yardımcımız olsun . Rabbimi tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. Rabbim kimseye baba acısı yaşatmasın . babamı kaybedeli 19 sene oldu , acısı halen içimde canım babam o kadar çok sık gelir ki rüyama . Canım canım babam bunları yazarken bile yüreğim sızlar . Ben onun aşkıydım oda benim.. ayda bir ziyaretine giderim ağlarım ağlarım konuşurum dertleşirim kurban olurum onu veren rabbime.
Allah rahmet eylesin rabbim sabır versin.
Anne ve baba insanın herseyi .
Değerlerini hep bilince daha zor(başına birsey gelince degil)
Ben hep düşkündüm o yuzden beni derinden yaralıyor bu durum.
Ben annemle babamın abi ve ablamdan epey sonra olan çocuğuyum bağlarımız aşırı güçlü ama diyorum kötü birsey bu galiba 😔

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Korona olanlar için yaşı kadar hucurat suresi okunuyor babanızın yaşını söyleyin dağıtalım hep birlikte okuyalım İnşaAllah

Korona olanlar için yaşı kadar hucurat suresi okunuyor babanızın yaşını söyleyin dağıtalım hep birlikte okuyalım İnşaAllah
66 ama sene olarak 67 olacak canım babam
Okur,okutursanız duacınız olurum belki okuyan birinin dilinden şifa olur.
Allah evlatlarımızı size bağışlasın🌺

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Allah acil şifalar versin... Benim de durumum benzer... Babam felç geçirdi hastanede şuan annem yanında.. yanına fazla gidemiyoruz görüntülü arıyoruz. Doktoru yürüyemeceğini söylüyor. Allah'tan ümit kesilmez çok üzgünüz...

66 ama sene olarak 67 olacak canım babam
Okur,okutursanız duacınız olurum belki okuyan birinin dilinden şifa olur.
Allah evlatlarımızı size bağışlasın🌺
Tamam İnşaAllah yarın dağıtıcam gruplara kendimde alırım burdan almak isteyen varsa sayı olarak yazabilir İnşaAllah

Allah acil şifalar versin... Benim de durumum benzer... Babam felç geçirdi hastanede şuan annem yanında.. yanına fazla gidemiyoruz görüntülü arıyoruz. Doktoru yürüyemeceğini söylüyor. Allah'tan ümit kesilmez çok üzgünüz...
Rabbim insAllah senin babanada şifa ellerini uzatsın.
O kadar çok araştırma,yaşanmış hikayelere denk geldim ki .
Allahın öyle güzel mucizeleri var, mesele güvenip inanmakta 🍀

Allah babanızı size bağışlasın. Benim etrafımdaki insanlar aşıdan sonra fenalaşınca biz yaptırmadık. Aşıdan sonra mı böyle oldu? Babanıza herhangi bir ilaç veriyorlarsa azaltsınlar, yaşlılar dayanamıyorlar onca müdahaleye, korona zamanında verilen günde 24 hapa da karşıyım, sabah 8 öğlen 8 akşam 8 hap sağlıklı bir insanı bile hasta yapar.
Aşıdan sonra bazı insanlarda yan tesir gelişiyor bir süre sonra toparlanıyorlar aşının ölüm riski yok. Ama kovid olan insanlar hastalanıyorlar ve ölüm riski var.

şimdi ben doğrumu anlıyorum diyorsunuz ki yoğun bakımda entübe durumdaki hastanın doktorlarına gidin diyin ki siz insanları iyileştirmek hayatta tutmak için yıllarca eğitim aldınız ama bi halttan anlamazsınız ben bilirim o verdiğiniz ilaçları azaltın.yaşlı olduğu için ne kadar ilaca dayanabilir ben bilirim.bu ne demek adamı öldürün demek.onca müdahale işkence için yapılmıyor hayatta tutmak için yapılıyor
Sizin kafada bir akrabam vardı,annesi yoğun bakımdaydı,doktor dediki yeterince oksijen alamıyor entübe etmemiz lazım.kızı yok olmaz entübe ederseniz ses telleri zarar görebilir bir daha konuşamayabilir ben internette araştırdım dedi.konuşsada konuşmasada yeterki hayatta kalsın bu sadece gelişebilecek bir ihtimal dendiyse de dinlemedi,annesi boğularak can verdi.

kovid geçirirken verilen hapa da karşıymışsınız,hapı siz mi ürettiniz? Sağlıklı bir insanı bile hasta yapacağını nereden biliyorsunuz? O hapı üreten deneyen insanlar üzerinde kullanan bilim insanlarından biri misiniz de burda yalan yanlış ahkam kesiyorsunuz.

ben kovid geçirdim.eğer o ilaca başlamasam direk yoğun bakıma yatışım yapılacaktı.sonrasını Allah bilir. Şuan ki durumumu önce Allah a sonra o ilacı kullanmamı sağlayan doktorlara sonra da ilaca borçluyum.

Bunu nerden biliyoruz Instagramda açılan aşı postlarını Twitter da paylaşılan videoları görünce hepsi çok korkunç kaç kişi okudum hastalığı olmayıp aşıdan sonra pıhtı atan bunlardan biri de babanem
Nerden biliyoruz yarın birgün favicovir i de tedaviden çıkarmayacaklarını ? Yada aşının uzun vadede yan etkisini yada aşı olanlara ailesi bundan vefat edenlere pardon demeyeceklerini ?
Bunca bilim insanı bunca doktor bilmiyor instagram dakiler Twitter dekiler biliyor dimi? Az bilginiz olsa pıhtı atmaya sebep olan şeyin aşı yada ilaç değil kovid 19 olduğunu bilirdiniz. Uzun vadede yan etkisi olabilir diye kısa vadede kovidden ölmeyi seçmek daha mantıklı size göre. Buyurun meydan sizin.

Aşının etkileri belirsiz geçtiğimiz hafta eşim pozitif çıktı hiç bir ilaç içmedik ben astım hastasıyım nefes darlığı vardı ( eşimin pozitifliğiyle alakası yok mevsim geçişlerinde hep olur) zaten karantinadayım diye test de yaptırmadım ilaç da içmedim havalarım da dahil hiç bir sorun yaşamadım biz kendimizi ilaçlara bağımlı hale getiriyoruz maalesef aslında kendi bağışıklık sistemimiz onlardan daha güçlü
Sayısal değerlere de bakılacak olursa hiçde aşılık bir salgın yok
Siz hangi sayısal değerlere bakıyorsunuz aynı dünyada yaşadığımıza emin misiniz

Favipilavir kapkn menşeli ama japonya kullanmıyor. Avrupa kullanmıyor. Türkiyeden başka da kullanan görmedim. Uzak çevremde iki farklı kişi faviplavir kullanıp korona atlattı ama kalp krizi geçirdi. Kuzenimin ailede sadece kuzenim kullandı karaciğer değerleri çok yükseldiği için hastaneye yattı. Yaygın yan etkisi zatüre, kan/karaciğerdeğerlerinin alt üst olması gibi bi sürü şey. Ve prpspektüsümde tedaviye cevap vermeyen hastalarda kullanılır yazıyor. Bizde semptoma bakmadan yazılıyor. Futbolculara asla kullandırılmadığını belli vitaminlerle tedavi edildiklerini birinci ağızlardan duydum.
10 ilaçtan 5 inde bu yan etkiler yazıyor zaten
Doktor bir ilaç verdiğinde hmm dur bakayım bunun yan etkilerini beğenirsem kullanırım mı deniyor

Katılıyorum. Dünyada toplamda 166 milyon vaka var, 3.4 milyon insan öldü, aciller doldu taştı, sağlık çalışanları tükendi ama bu asla bir salgın değil. Amariganın oyunları işte ... Bill gates sizin gibi yüksek IQlu insanları çipleyip köleleştirmek istiyor sakın ha sakın aşı maşı yaptırmayın.
Arkadaşım aptal oldum bu akşam insanların düşünceleri şok etti beni.anlayamadım sen gerçekten böyle mi düşünüyorsun dalga mı geçiyorsun

Back
X