• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Senden de Allah razı olsun kardeşim.ister İnan ister inanma ağlaya ağlaya dua ediyorum babana.
Ben babam için çok çaresiz kaldım çok yoğun bakım kapılarında bekledim.acın okadar tanıdıkki.
Bana kızma sakın bunu söylediğim için, herşey bizim için, her türlü ihtimalle karşılaşabilirsin, dua bizden takdir Yaradan dan. Bunları düşünüp kendini harap etme ama gerçekleride unutma
İnanmaz olurmuyum tâ buralardan hissediyorum samimiyetinizi ayağınıza taş değmesin🌺
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın çok kötü elinden birseyin gelmiyor olması,öte yandan en büyük silahım dualarım,dualarımız var .
Dualar kaderi değiştirir diye bisey okumuştum.
Umut etmeyi birakmiycam herkes kesse ben vazgemiycem bu demek değil ki kötü ihtimali yok sayıyorum hâşâ ölüm hak geldiğimiz gibi döneceğizde .
Bende Allahtan dualarımda diyorum ki Allahım zamansız ölüm nasip etme ne olur beni yarim bırakma😭

trakeotomi mi açıldı?

üzülmeyin bu illa kötü bir anlama gelmiyor. :)

uzun süre mekanik ventilatöre yani solunum cihazına bağlı kalan hastalarda,akciğer temizliği daha rahat yapılsın,entübasyon borusuna bağlı yapışıklık/travmalar olmasın ve verilen oksijen akciğere inene kadar ölü boşluklarda kaybolmasın diye,akciğere inen yolu kısaltsın diye açılıyor . pes etmek yok,dua etmeye devam canım konu sahibi :) 💫😘
Tansiyonun düşmesi bu durumda kötü birseymi .
Keske tanıdığım bir doktor olsaydi en azından bu şekilde azıcıkta olsa yüreğim rahat eder her telefon çalmasinda yerinden fırlamazdı🙈
Pes etmek yok Allah var umut hep var olacak💪

Keske tanıdığım bir doktor olsaydi en azından bu şekilde azıcıkta olsa yüreğim rahat eder her telefon çalmasinda yerinden fırlamazdı🙈
Tansiyonun düşmesi herşeye hazır ol demek güzel kardeşim. 7 yaşındaki oğlumdan da eşimdende babana dualar gitti.
sakinleş yüreğini serinletmeye çalış. Hepimiz kaderimizi yaşıyoruz Allah herşeyin hayırlısını versin. Bizi haberdar etmeye devam et lütfen

Sevgili arkadaşım Allah içini ferahlatacak bir haber duymanı nasip etsin inşallah,bütün mesajlarını gözümde yaşlarla okudum.Biz kovid geçirirken babam hastaneye kaldırılmıştı entübe olmadı ama o bile beni 10 gün yakmaya yetmişti.Sanırım seni bu derdi çekmeyen anlamaz,içinin yangınını sanki ben yaşıyorum şu an gözümde yaş içimde sızıyla baban için dua ediyorum.Canım arkadaşım nolur umudunu kaybetme,kimse çok sevdiklerinin acısıyla sınanmasın Rabbim nolur

Hastaneden aradılar boğazdan delik açılıp hortum takiliyor ya (tıptaki adını suan hatirlamadim) yapılmış tansiyonu biraz düşmüş ağladım,ağlıyorum şuan yazarken ağlarkende Allahım içimdeki umudu alma ne olur diye yalvarıyorum

Dua edeceğim hem babanız hem sizin için. İnşallah güzel haberler alırsınız.

Hastaneden aradılar boğazdan delik açılıp hortum takiliyor ya (tıptaki adını suan hatirlamadim) yapılmış tansiyonu biraz düşmüş ağladım,ağlıyorum şuan yazarken ağlarkende Allahım içimdeki umudu alma ne olur diye yalvarıyorum
Dua sayfasına etiketliycem sizi dua edelim babanıza hep birlikte.Yüreğinizde ki yangını çok iyi anlıyorum,asla umutsuz olmayın,umut hep var💜

Sevgili arkadaşım Allah içini ferahlatacak bir haber duymanı nasip etsin inşallah,bütün mesajlarını gözümde yaşlarla okudum.Biz kovid geçirirken babam hastaneye kaldırılmıştı entübe olmadı ama o bile beni 10 gün yakmaya yetmişti.Sanırım seni bu derdi çekmeyen anlamaz,içinin yangınını sanki ben yaşıyorum şu an gözümde yaş içimde sızıyla baban için dua ediyorum.Canım arkadaşım nolur umudunu kaybetme,kimse çok sevdiklerinin acısıyla sınanmasın Rabbim nolur
İçim yanıyor 😔😭

La taknetu min rahmetillah buyurmuş... Allahın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. Şuan ağrıdan kıvranırken; kendimden önce babanıza dua ettim canım arkadaşım. Yanan canından, acından sarılıyorum. Sabaha varmayan gece yok, dua dua dua... Edelim, dua edelim babamıza 🤲🏻
Allah ağrılarını dindirsin kardeşim bir çiçekle yaz gelmiyor Rabbim ne olur herkese şifa ver
Gözleri yollarda olan bedeninde o ağrı acıları yaşayan kullarına özlediklerini beklediklerini sağ salim gönder ilahi amin

Geçmiş olsun,şu andaki aşıların hepsi deneme fazindaki bir aşı,yan etkisi olmamıştır umarım.Çünkü maalesef çevrede aşıdan sonra hastalanan insan sayısı az değil.

Buraya iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz pembe çanta

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Insallah tez zamanda sagligina kavusur cok uzuldum

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam 2019 sonu söz taktık pandemi çıktı.. Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için. Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye. Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs.. 2 DOZ AŞI YAPTIRDIK! Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz. Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭 Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin. Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım. ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭 Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Allah im Safi ismiyle sifa nasip etsin babaniza😔

Back
X