babamı dondurmak istiyorum

Ayrıca sen birsey yapamazsın annen oturduğunuz eve aile konutu şerhi koydurursa ev annenden izinsiz satılamaz. Ve yine annen miras payının iadesi davası açabilir kime? Teyzene. Babana gönderdikleri para ikisi arasındaki ilişkidir. Avukat tutmaya para yoksa baro'ya başvurun ama oradaki avukatlar da kendi işi olmadığı için pek hırslı çalışmıyor

ya ksuura bakmayın ama şu durumda yaşamak ahırda yaşamaktan daha mı iyi? şehir değiştirir çoruma giderim alırım yanıma annemi oh mis. evlenmek mi? aha annem yanımda, kabul eden böyle etsin. etmezse evlenmem olur biter. evlenip bu adamla babamı tek başına bırakacağım.. bence sizin önceliklerinizi değiştirmeniz lazım. çok sağlıklı düşünemiyorsunuz. ağzıma da sıçsa babam demişsiniz ki adam onu da yapmış.

Hah !! sen bu kafada isen zaten ne yaşasan müstehak.
Öfff bir bırakın ya
Sanki görmüyoruz içini biraz dökenlere de"Baba o baba!!!Büyük harfle BA BA"yazanları.."Keşke babam sağ olsa da beni günde 3 öğün dövse, aç bıraksa,şükret babacığın başında"diyenleri.
Ne desin kız,ne söylese kabahat,klişe oldu bazı yorumlar da ama bıktırdı vallahi

Hala ne kadar sabırlı ve iyi niyetlisin babana karşı bravo vala bence barodan bir avukatla görüş daha iyi yol gösterirler

anneniz tapuya gidip, aile evidir, benim rizam disinda satilmasin diyecek.

siz de yasiniz musait, gidip kendinize ayri ev acacaksiniz,
babaniza da diyeceksiniz, annem benimle yasayacak hastaligi iyilesene kadar, annenizi de alacaksiniz yaniniza yasayacaksiniz,
erkek kardesiniz de bu sekilde kendi basinin caresine bakacak bir plan yapacak kendine.
babaniz var mi var, iste evde diye dusuneceksiniz, ne ona yardim edeceksiniz, ne yardimini isteyeceksiniz.

Anneniz yillarca bosanmamis, saniyorum ki daha da bosanmaz,
ona da anne yeni evime alisana kadar gel sen benim yanimda destekcim ol dersiniz,
o da oyle dusunur,

sonra herkes yeni duzene alisir.

Benle yaşıtsın. Böyle bir babaya tahammülün hayret verici. Evde sorun çıkmasın falan diyorsun birde. Benim böyle bir babam olsa evde sorun çıkmaz, sorun ben olurum, hayatını karartırım, lanet ettiririm adama. Hergün öyle şeyler yaparım ki benden korkar sonunda. Onca şeyden sonra anamı alır giderim yada herifi evden kovarım ne hali varsa görsün. Siz berbat bir ailenin içindesiniz ve berbat olduğunun farkında değilsiniz çünkü hep öyleymiş. Bir tanıdığım var,kız cinnet geçirmiş, annesini dövmüş, mahkemelikler şu an. Babanıza baya baya benziyor. Sizin maşallah sabrınız harika

Ben babadır annedir kutsaldır düşüncelerini hiç akılcı bulmuyorum. İnsan kötüyse kötüdür. Gerizekalı ebeveynleri böyle böyle çoğalttık işte.
Ne yalan söyliyim babamın hastalığına çok üzülmüştüm ama vefat edince o kadar da yıkılmadım. Etkilemedi beni zira eve huzur geldi,annem rahatladı.
Size de tez zamanda kurtulmanızı diliyorum.

Bu adamda merhamet yok, sevgi yok, sokak da köpeğe bile bu adamın ailesine verdiği değerden fazlasını veriyor normal insanlar.
Anneniz bir ömrü siz 30 yılı bu "baba" ile heba etmişsiniz. Ne kurtarsaniz kar.

Ben de dondurmayı iyi bir şey için istiyorsun sandım.
Ama benim dondurmaktan daha iyi bir fikrim var bu tip oksijen israfı biri için. Annen neden boşanmıyor?

Yok canım bu kadar da değildir herhalde

İnsanlar bu kadar ezilmeye niye hiç baş kaldırmaz da yıllarca devam ettirir bu eziyeti

Yorumum biraz klişe olabilir fakat ne yazık ki doğru. Tam hukuki yönlendirme yapacaktım (ki sonra yine yaptım) ilk yorumda açıklama yapmış yanlış anlamayın diye. Babası canıymış kanıymış e o zaman ne hali varsa görsün ne diyim

vermeyin tabi neyinden korkuyorsunuz bu adamın napçakmış evden mi atacakmış , yok canım oldu , evden uzaklaştırma alırsın öylee uzaktan bakarsın diye siz tehdit edin. Bence malulen emeklilik için bi şansınızı deneyin derim

Neden açıklama yapmak zorunda hissediyor kendini peki?
Çünki alıntıladığınız yorumu empoze ederek baskı yapan büyük bir kesim var,halbuki dünyada iyi ya da kötü insan vardır ,hiç bir statü bunu meşrulaştıramaz,ebeveynlik bile.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…