Babamı görmek istemiyorum, babalık hakkı diye bir şey varmış bu adamında var mı sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
annem ne kadar fedakar ve iyiyse babam o kadar bencil ve sorumsuz annemi maddi manevi sömürdü yıllarca, annem hem dışarda hem evde köpek gibi çalıştı , her işini batırdı borçlarını anneme ödetti , insanlara hava atmak için annemi hizmetçi gibi kullandı perişan etti , evde huzur vermedi anneme bize sürekli hayatı dar etti , kendi doğru bildiğini yanlış da olsa bize zorla yaptırmaya çalıştı , şimdi hamileyim eşim uzakta annemlerle kalıyorum ama babam o kadar düşüncesiz ve piski çok rahatsız oluyorum , gereksiz misafir çağırıyor annem bir bana bir misafire koşuyor , temizliğe hijyene dikkat etmiyor , hamileyim dikkat et diyorum bozuluyor saçmaladığımı söylüyor bugün dayanamadım bağırdım hep biz saçmalıyoruz dimi sen hep doğrusun diye , sonra sinirlendi benimde asabımı bozdu hamileyim diye heralde devam etmedi, ama hamileliğimde en azından gözüm görmesin istiyorum onu annem babalık hakkı var öyle söyleme diyor ne yapıcağım bilmiyorum böylede kendim huzursuz oluyorum bebeğime zarar veririm diye korkuyorum 

bence yine de babadır. Hz. Allah Of bile demeyin buyuruyor. kimse dört dörtlük degil tabi kırılırsınız haklısınızdır da ama ne yapalım işte

Canım ben kendi babamdan biraz bahsedeyim de yüreğine su serpilsin.her gece içerdi gelirdi annemi döverdi biz de araya girersek bizi de döverdi evde az kan çıkmadı annemin göz Altını üç defa patlattı.ilkini ben on yaşındayken yaptı ve o geceden beri baba demiyorum ona.küfür,hakaret,alay hepsi vardı.ta ki her birimiz bir şekilde evden çıkıncaya kadar.kız kardeşlerim evden çıkmak için çabucak evlendi,ben ise evden temelli çıkmanın yolunu okumakta buldum.öğretmgn oldum kesin gideyim diye.sınavlara çalışırken kapıyı yumruklayıp aşağı yat seni..diye Başlayan küfürler ederdi.kpss çalışırken ds aynısını yapmıştı kafa 4-5 yıl da geçse aynıydı yani.okurken ki maddi zorluk yaşattıklarından bir kitap olur zaten, neyse.annem durdu çekti sırf bizler bi evlenelim okuyacak olab okusun diye darmadağın olmayalım diye.Sonuç mu ? Kızlardan hiçbirimiz evden gelinlikle çıkamadık düğünümüze gelmedi annemi de yollamadı erkek kardeşim tokat yiye yiye Büyüdü ama bir evi eşyaları oldu düğünü de gayet şatavatlı.bizlerin aksine .biraz olsun şükrettin mi? Allah sizin de yardımcınız olsun tabi
Ha şunu da eklemek istiyorum ben işe başlayınca kartımı ona vermemi bekledi ayrı Şehirde Yaşadığım halde ve benden krediler çekip kendisine vermemi istedi vermedin beddualar ediyormuş hala.bu arada snnemi hep aldattı hala daha aldatıyor anlat anlat bitmiyor ki anacım

ben öz babamla 18 senedir görüşmüyorum
öldümü kaldımı bilmem

yine senin baban basınızda duruyor
benimki yurtdışından annem yalvarsada gelmedi soğan ekmek yicem gel çocuklarının eşinin basına dedi
gelmedi para da göndermedi
yıllar sonra başka bir kadın ve cocukla geldi

o gün elini son kez öptüm ve bu son dedim

öyle de oldu defoldu gitti hayatımızdan

bir tek anım bile yok! baba nedir bilmedim

birkaç sene evvel bir numara aradı kendisiymiş

tanımadım söyledi benim bir kızım daha oldu dedi o da başka kadından evlenmiş..

ben hastayım ölürsem ona sahip çıkın dedi

kendi cocuklarına sahip çıkmayan adam dedi bunu şimdi o cocuk biz neydik??

sefalet içinde babasız bir çocukluk geçirdim..

yıllar sonra aramış ne diyor

arkadaşımızın dediği gibi döllemekle baba olunmuyor

en azından baban başında ve sizi aç bırakmıyor

biz komşuların et yemeği kokularını duymayalım diye bizi parklara götürürdü annem

yazık

Annenize yada size karşı şiddet uygular mı mesela?
Yada annenizi aldattı mı?
Kumar oynar mıydı?
Saçma sapan adamları evinize getirir miydi?
hayır ise anneniz bile isteye bu adama bakmayı tercih etmiş...
Anneniz düşünmeliydi kendini kullandırtmamayı...
Madem o razı açıkçası size pek laf düşmüyor.

E bu durumda o evde misafirsiniz ve düzen bozmamak için görmezden gelmelisiniz.

Annem bi bana bi misafire yetisiyo diyorsunuz ya dinlenmeniz mi gerekiyo hamileyken.sikintili hamilelik yoksa bence kendi isinizi gorebilirsiniz.
Anneniz bunca sene cektigine gore cokta sikayetci degil.kendinizi uzup sinirlenizi yipratip cocugunuza zarar vermeyin.misafirliginiZ suresince bazi seyleri gormezden gelin.

O annenin ellerinden opun benim icin.okurken gözlerim doldu siz nasıl dayandiniz

O annenin ellerinden opun benim icin.okurken gözlerim doldu siz nasıl dayandiniz

bir şekilde hayat devam ediyor canım Allaha şükür tüm kardeşlerim ve ben okuduk çok iyi meslekler edindik annem çok çabaladı Allah başımızdan eksik etmesin
öperim :)

Kusura bakma da annen de az saf değilmiş, aynı benim annem
Benimki de aynıydı, en son tefecilere baya borç bırakıp kendi gibi ş....siz olan babasının yanına gitti.
Annemi çağırdı sürekli gitmedi. Ara ara gelip bana attığı maddi kazıklardan sonra ortadan kayboldu. Ama annem hala babandır, üzerinde hakkı var (beni dünyaya getirmiş, getirmez olaymış) der durur iyice sinirlerimi zıplatır.
Sen orda kalmaya mecbursan onunla aynı odada bulunma, gerekirse tüm vaktini tek bir odada geçir. Ya da kendi evinegeç, hamile olman bakılmanı gerektirmez tabi bir sağlık sorunun yoksa..

Offf ne babalar var yaaa.. Allah yardımcınız olsun cümleten kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…