Bizim başımıza daha fazla dert açmasın diyeymişAnnen kendi basini derebiliyorsa niye cekti ki bunu senelerce .
Yontulmamis insani nasil degistirceksiniZ Allah yardim etsin
Annem bi bana bi misafire yetisiyo diyorsunuz ya dinlenmeniz mi gerekiyo hamileyken.sikintili hamilelik yoksa bence kendi isinizi gorebilirsiniz.annem ne kadar fedakar ve iyiyse babam o kadar bencil ve sorumsuz annemi maddi manevi sömürdü yıllarca, annem hem dışarda hem evde köpek gibi çalıştı , her işini batırdı borçlarını anneme ödetti , insanlara hava atmak için annemi hizmetçi gibi kullandı perişan etti , evde huzur vermedi anneme bize sürekli hayatı dar etti , kendi doğru bildiğini yanlış da olsa bize zorla yaptırmaya çalıştı , şimdi hamileyim eşim uzakta annemlerle kalıyorum ama babam o kadar düşüncesiz ve piski çok rahatsız oluyorum , gereksiz misafir çağırıyor annem bir bana bir misafire koşuyor , temizliğe hijyene dikkat etmiyor , hamileyim dikkat et diyorum bozuluyor saçmaladığımı söylüyor bugün dayanamadım bağırdım hep biz saçmalıyoruz dimi sen hep doğrusun diye , sonra sinirlendi benimde asabımı bozdu hamileyim diye heralde devam etmedi, ama hamileliğimde en azından gözüm görmesin istiyorum onu annem babalık hakkı var öyle söyleme diyor ne yapıcağım bilmiyorum böylede kendim huzursuz oluyorum bebeğime zarar veririm diye korkuyorum
O annenin ellerinden opun benim icin.okurken gözlerim doldu siz nasıl dayandinizben öz babamla 18 senedir görüşmüyorum
öldümü kaldımı bilmem
yine senin baban basınızda duruyor
benimki yurtdışından annem yalvarsada gelmedi soğan ekmek yicem gel çocuklarının eşinin basına dedi
gelmedi para da göndermedi
yıllar sonra başka bir kadın ve cocukla geldi
o gün elini son kez öptüm ve bu son dedim
öyle de oldu defoldu gitti hayatımızdan
bir tek anım bile yok! baba nedir bilmedim
birkaç sene evvel bir numara aradı kendisiymiş
tanımadım söyledi benim bir kızım daha oldu dedi o da başka kadından evlenmiş..
ben hastayım ölürsem ona sahip çıkın dedi
kendi cocuklarına sahip çıkmayan adam dedi bunu şimdi o cocuk biz neydik??
sefalet içinde babasız bir çocukluk geçirdim..
yıllar sonra aramış ne diyor
arkadaşımızın dediği gibi döllemekle baba olunmuyor
B
en azından baban başında ve sizi aç bırakmıyor
biz komşuların et yemeği kokularını duymayalım diye bizi parklara götürürdü annem
yazık
O annenin ellerinden opun benim icin.okurken gözlerim doldu siz nasıl dayandiniz
Allah uzun ömurler versin.bir şekilde hayat devam ediyor canım Allaha şükür tüm kardeşlerim ve ben okuduk çok iyi meslekler edindik annem çok çabaladı Allah başımızdan eksik etmesin
öperim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?