Babamı görmek istemiyorum, babalık hakkı diye bir şey varmış bu adamında var mı sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
keşke anneni de kurtarsan

keşke anneni de kurtarsan
Hepimiz yanımıza çağırıyoruz ama gelmiyor çünkü korkuyor,nereye gitsen bulurum seni tehditlerinden dolayı.son bir yılda 3 defa Felç geçirdi kendisi..zorlukla da olsa yürüyor ..anneme artık pek ses çıkaramıyor,Muhtaç ona çünkü.

bence yine de babadır. Hz. Allah Of bile demeyin buyuruyor. kimse dört dörtlük degil tabi kırılırsınız haklısınızdır da ama ne yapalım işte
Firavunsa o baba, her şey müstehaktır. Eminim Kur an da bahsedilen babalar "Babadır".
Yoksa Hz. İbrahim' e denir miydi:
Baban değildir senin, onun soyundan seni men ettik diye.

Bunu bir anne olarak yaziyorum anne ve babanin cocuk ustunde hakki degil sorumlulugu olabilir ancak. Ailesi tarafindan ezilmis cocuklara bir de ama o senin annen baban diye ders verilmesine sinir oluyorum.
Ne güzel bir yorumdur yaşamayan bilmiyor. Helali hoş olsun. Bir arkadaşın dediği gibi alıntılayamadım ama "döllenmekle baba olunmuyor."

Niyetim farklı degildi yorum ds düzeltiyorum

Yorum duzenlenmiyor sanırım
Hz. MUHAMMED (S.A.V) burdan düzeltmiş olayım

Misafir kismina kadar benim babamda ayni sekildeydi. Cunku eve misafir gelince babam olnaz, biz biryere gidince babam olmaz. Yaklasik 10 yildir gorusmuyoruz. Biz kardesler olarak etmedigi cumle soylemedigi kufur kalmadi. Oyuzden babalik hakki var mi yok mu Allah bilir ama bizim icimiz rahat.

Mesela bu yorumdaki hersey babamda vardi. Oyuzden annemin arkasinda durup bu adami cekme artik yeter bosanin dedik biz.

Seninle ayni fikirde olmayinca konu baska yere mi tasinmis oluyor? Konuyu baska yere tasiyan sensin bunu da dini yorum yaparak baslattin Site kurallarina gore dini yorum yamak yasak.

ayet paylasarak hiic alakasi olmayacak sekilde konunun icine atan sensin ben degilim..ben sadece konu ile ilgili fikrimi beyan ettim.seninde ayeti yanlis sekilde kullandigin icin yorumuna karsilik verdim..ayrica dini yorum nedir?benimle ayni dusunmedigin icin degil konuyu baska bi uzantiya sokmaya calistigin icin konusmayi uzatmak istemiyorum.selametle kal

Adamin sucu hatasi kotu yani vardir tamam elbetteki hakli oldugunuz yonler vardir.

Ama;

Gormek istemiyorum bu adamin babalik hakki var midir dediginiz adamin evine her ne sebeple olursa olsun gitmeyin.

Gidiyorsaniz da duzenine misafirine temizligine karismayin.

Ayeti paylasan ben degilim ki:) Sen baskasini duzeltmeye gidince konu baska yere tasinmis olmuyor da baskasi gorus bildirince mi konu baska uzantiya girmis oluyor? Kitabi en iyi ben yorumlarim kompleksinden kurtulsan iyi olur canim. Arkadas da kendi yorumunu yazmis senin yorumunun bir ustunlugu yok.

Ben gen kalitimina ve kan bağına inanmıyorum. 'Annelik' , 'babalik' gibi kavramlar verdikleri 23 kromozomdan dolayi degil; 2 yetiskin insanin hayatlarini 2. Plana atip cocuklarina karsi gösterdikleri fedakarlik, sabir, sevgi vs. Gibi sebeplerdendir. Ben kimseye sirf bana 1 tane hucresini verdi diye ya da benden 25 yil once dogdu diye saygi da göstermem. Ilerde ben ya da esim boyle bir ebeveyn olursak cocugumu da zorlamam. Babanizin da sadece ismi baba, vasfi degil.

diger arkadasin paylastigi sey farkliydi ve onunla konusmamiz bitti..oyle bi kompleks icerisinde degilim zaten en iyi yorumlayacak vasfimda yok.oyle bi ustunluk cabasindada degilim kendimce yorum yaptim..sen hayli yanlis anlamissin beni ya da yanlis anlamaana vesile olmusum...mutlu pazarlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…