Kurtar kardesim kurtar babani. Kotu de olsa kurtar. Icki sigara belasi 3 gun once babami benden aldi. Kanser etti onu. Bende babam hayattayken oylesine kizardim ki ona cok cile cektik sonradan duzeldi ama bedenini mahvetti 4 yil boyunca gezmedigimiz dr hastane kalmadi. Babami canim babami kizip nefret ettigim canim babami bizden aldi. Burada ne de olsa babadir diyenlere kizdim anlamazsiniz dedim. Oyle pismanim ki gunlerdir icim kan agliyor ahh canim babam keske sana daha cok destek verseydim yaninda olsaydim.
Ne olur babani kurtar ahiret azabindan kurtar bu dunya yalanmis bunu cok iyi anladim. Ahiret icin allah icin yasamak lazimmis bunu anladim.
Babamin kiymetini anladim ama cok gec. Simdi her dk dua ediyorum. Onun icin af diliyorum allahtan. Oyle zormus ki. Anamiza babamiza karsi gelmeyelim arkadaslar.
Ne olur babani kurtar ahiret azabindan kurtar bu dunya yalanmis bunu cok iyi anladim. Ahiret icin allah icin yasamak lazimmis bunu anladim.
Babamin kiymetini anladim ama cok gec. Simdi her dk dua ediyorum. Onun icin af diliyorum allahtan. Oyle zormus ki. Anamiza babamiza karsi gelmeyelim arkadaslar.