İyilestiydi ipek, bir anda gitti işteAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Hasta falan mıydı ?
Çok üzüldüm
Çok üzüldüm , Allah sabır versinİyilestiydi ipek, bir anda gitti işte
Mekanı cennet olsun... Ben de abimi kaybettim 28 gün önce... O kadar üzgünüm ki... Sizi öyle iyi anlıyorum ki... Allah'ım dayanma gücü versin bize...
Başınız sağolsun Allah sabır versin hem hamilesiniz hem içiniz acıyor giden gitti artık mekânı cennet olsun İnşallah...sizlere uzun ömür versin Rabbim.....anlamadığım bu gün babanız vefat etti sizde kk deki hanım arkadaşlara hmn haberi vereyim dediniz bu acı şok ve üzüntü ile bizi düşünmeniz çok hoş teşekkür ederiz....başka bi evlat olsa acısını yaşar ağlar dua ederdi...çok saolun düşünceniz için..Babam bugün vefat etti, içim yanıyor. Şaka yapıyor sanki biri yada rüya gibi.
Kibarca yazmanız yazdığınızın ne kadar saçma oldığunu gizlemiyor hanımefendi. Burda konu açan insan ağlayan insandan daha az üzülüyor diye bir şey yok. Herkes acısını farklı yaşar. Bu kadar acısı taze olan insana lütfen biraz hassasiyet ya biraz..Başınız sağolsun Allah sabır versin hem hamilesiniz hem içiniz acıyor giden gitti artık mekânı cennet olsun İnşallah...sizlere uzun ömür versin Rabbim.....anlamadığım bu gün babanız vefat etti sizde kk deki hanım arkadaşlara hmn haberi vereyim dediniz bu acı şok ve üzüntü ile bizi düşünmeniz çok hoş teşekkür ederiz....başka bi evlat olsa acısını yaşar ağlar dua ederdi...çok saolun düşünceniz için..
Başınız sağolsun Allah sabır versin hem hamilesiniz hem içiniz acıyor giden gitti artık mekânı cennet olsun İnşallah...sizlere uzun ömür versin Rabbim.....anlamadığım bu gün babanız vefat etti sizde kk deki hanım arkadaşlara hmn haberi vereyim dediniz bu acı şok ve üzüntü ile bizi düşünmeniz çok hoş teşekkür ederiz....başka bi evlat olsa acısını yaşar ağlar dua ederdi...çok saolun düşünceniz için..
Konu sahibi misiniz ?? Değilsiniz sizde herkesin düşüncelerine saygılı olun lütfen başsağlığı dilerim acısını anlıyorum..siz hayatımızda hiç acı yaşadınızmı hiç aile büyüğünü kaybettinşzmi birsürü taziye evinde de bulundum bende acı yaşadım bırak eline telefon almayı yemeden içmeden kesilenler var saygı bekleyen saygı gösterir önce bunu düşünün normal mi sizce sizin babanız ölse sanal ortamda gezecekmisiniz buna da saygım var ok...lakin bana ve birçok kişiye saçma sahte gelir ok..muhatabımda siz değilsiniz konu sahibi muhatabın Allah tüm sevdiklerimize ailemize uzun ömür versin sizin de benim de onun da lakin bu hastalık değil ölümKibarca yazmanız yazdığınızın ne kadar saçma oldığunu gizlemiyor hanımefendi. Burda konu açan insan ağlayan insandan daha az üzülüyor diye bir şey yok. Herkes acısını farklı yaşar. Bu kadar acısı taze olan insana lütfen biraz hassasiyet ya biraz..
Siz kimsiniz konu sahibimi muhatabı misiniz....herkes acısını nasıl çeker çekmez beni ilgilendirmez sizemi soracaklar demişsiniz denge sorunumuz var sizemi sorucam hangi konuya nasıl cvp vereceğimi...Nasıl acı yaşayacaklarını insanlar size mi soracak ? Son günlerde gördüğüm en saygısız yorum bu sanırım.Kadın olayın şokuyla belki ne yaşadığını bilmiyor,paylaşma ihtiyacı duymuş,bir daha sizden izin alırlar.
Kibledim sizi.
Terbiyesizliğin bu kadarı pesss. Evet kaybettim 3 buçuk ay önce babamı kaybettim. Şoktan hala çıkamadım, internete de girmişimdir konuşacak insan da aramışımdır. Bunu eleştirmek sizin haddinize değil haddinizi bilin. Ben de kibledim. Umarım bu düşüncesiz üyeyi burdan defedersinizKonu sahibi misiniz ?? Değilsiniz sizde herkesin düşüncelerine saygılı olun lütfen başsağlığı dilerim acısını anlıyorum..siz hayatımızda hiç acı yaşadınızmı hiç aile büyüğünü kaybettinşzmi birsürü taziye evinde de bulundum bende acı yaşadım bırak eline telefon almayı yemeden içmeden kesilenler var saygı bekleyen saygı gösterir önce bunu düşünün normal mi sizce sizin babanız ölse sanal ortamda gezecekmisiniz buna da saygım var ok...lakin bana ve birçok kişiye saçma sahte gelir ok..muhatabımda siz değilsiniz konu sahibi muhatabın Allah tüm sevdiklerimize ailemize uzun ömür versin sizin de benim de onun da lakin bu hastalık değil ölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?