- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
Basın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin çektikleri mükâfatı olsun inşallah.Babam bugün vefat etti, içim yanıyor. Şaka yapıyor sanki biri yada rüya gibi.
Allah rahmet eylesin, Lafa bak hemde anne kaybedilmiş, dünya başına yıkılmıştır, arkadaşın zevzeklik yapmış.Basın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin çektikleri mükâfatı olsun inşallah.
Lütfen sabırlı olmaya çalış ,karnındakine tutun ben hep evlatlarını düşünüp dik durdum.
Sende öyle yap.
Kimsenin laflarinada kulak asma banada annemin cenaze akşamı yakın arkadaşlarımdan biri ay sende az ağladın he cenazede ben seni daha çok ağlarsın diye düşündüm dedi.Sanki az uzulmusum gibi.
Allah razı olsun canım amin inşallah.Allah rahmet eylesin, Lafa bak hemde anne kaybedilmiş, dünya başına yıkılmıştır, arkadaşın zevzeklik yapmış.
Yapmayın ya. Her konuya da muhalif olunmaz ki.Başınız sağolsun Allah sabır versin hem hamilesiniz hem içiniz acıyor giden gitti artık mekânı cennet olsun İnşallah...sizlere uzun ömür versin Rabbim.....anlamadığım bu gün babanız vefat etti sizde kk deki hanım arkadaşlara hmn haberi vereyim dediniz bu acı şok ve üzüntü ile bizi düşünmeniz çok hoş teşekkür ederiz....başka bi evlat olsa acısını yaşar ağlar dua ederdi...çok saolun düşünceniz için..
Allah rahmet eylesin.Babam bugün vefat etti, içim yanıyor. Şaka yapıyor sanki biri yada rüya gibi.
Başın sağolsun Allah sabır versinHepiniz sagolun, icim kavruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?