Babamı kaybettim

Bende 4 sene önce ansızın annecigimi kaybetmistim daha 52 yaşındaydı düğünüme az bir süre kala akcigerinde birirken su yüzünden 1 gece yoğun bakımda kalıp hayatını kaybetmişti açısı hiç geçmedi evlendigimi bir evladım olduğunu hiç göremedi ama ben beni biryerlerden izlediğini hissediyorum aciniz çok büyük ama zamanla hafifliycek Allah size sabır versin babanızın mekanı cennet kabri nur olsun :KK43:
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah 😔 benim babam da akciğer kanseri ve su birikmesinden dolayı hastanede yatıyor. Allah a şükür hastanedeydi ve farkedildi. Ama bundan sonra ne olacak bilmemek çok zor😔

Başınız sağolsun.. Bende annemi yeni kaybettim sayılır.. Eski konularınıza baktım, yaşadığınız sıkıntıları bir bir yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.. Bundan sonra elimizden gelen bol bol dua etmek.. Allah yattığı yerde huzur versin Mekanları cennet olsun inşallah..

Babam bugün vefat etti, içim yanıyor. Şaka yapıyor sanki biri yada rüya gibi.
bende bir kaç ay önce kaybettim babamı. üzülme güzelim. evladına eşine ailene sarıl. Ecel sonuçta yarına çıkacağımız belli değil. Onlar çınarlarımız , güzel anılar biriktirebildiysen babanla şükür et.
Hastaydı iyileşmişti demişsin. Rabbim almış yanına daha fazla çektirmemiş. Ben hep öyle teselli ettim kendimi.. Allah sabırlar versin sana :KK200:

Allah rahmet eylesin inşallah öteki dünyada buluşuruz babalarımızla 😢 ne kadar zor olduğunu biliyorum ama inşallah ailenizle birlikte ayakta durmaya çalışırsınız..
Rabbim büyüktür üzülmek ona fayda vermez bol bol yasinler okuyun okutun. Ancak böyle faydamız dokunabilir.

Başınız sağolsun Allah sabır versin hem hamilesiniz hem içiniz acıyor giden gitti artık mekânı cennet olsun İnşallah...sizlere uzun ömür versin Rabbim.....anlamadığım bu gün babanız vefat etti sizde kk deki hanım arkadaşlara hmn haberi vereyim dediniz bu acı şok ve üzüntü ile bizi düşünmeniz çok hoş teşekkür ederiz....başka bi evlat olsa acısını yaşar ağlar dua ederdi...çok saolun düşünceniz için..
Böyle düşünmeyin herkes acısını çok farklı yaşayabilir. Ben babam vefat ettiğinde çok samimi olmadğım birine mesaj atmıştım gel babam öldü diye. Şimdiki kafayla bir değil kiii.
Daha neler yapmşmdr bilemem ama lütfen biraz anlayış

Başınız sağ olsun, Allah dayanma gücü versin :(

Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin inşallah babanızın.Ben de 8 yıl önce kaybettim babamı akciğer kanseri nedeniyle. Daha küçüktüm 7. sınıfa gidiyordum. Baba sözcüğü nerede geçse ,baba kız nerede görsem tanıdık tanımadık fark etmez içten içe kıskanırım ,heves ederim ,gözüm dolar farklı bir duygu bu. Keşke ben de babamla dolu dolu vakit geçirebilseydim.Hep diğerlerini okuttum ,senayı da okutacağım derdi .Seneye fakülteden mezun oluyorum keşke bunu görebilseydi. Yıllar geçtikçe acısı hafifliyor ama , unutulmuyor tabi unutulur mu. Salona duvara çerçeveli fotoğrafını astık .Her yerde anısı var.

Başınız sağolsun. Rabbim mekanini cennet etsin. Size de sabir diliyorum.

Başın sağolsun, mekanı cennet olsun. Babamı 6 sene önce kaybettim. İlk bir kaç ay sanki gerçek değil gibi geldi. Sanki anahtarıyla kapıyı açıp giriverecek gibiydi. Ama zamanla kabulleniyor insan gittiğini. Acıyı veren Allah sabrını da veriyor. İnşallah siz de kendinizi zamanla daha iyi hissedeceksiniz. Yaranız h geçmez ama zamanla kabuk bağlar.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, ailesine sabırlar versin rabbim.

Back
X