- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllahBende 4 sene önce ansızın annecigimi kaybetmistim daha 52 yaşındaydı düğünüme az bir süre kala akcigerinde birirken su yüzünden 1 gece yoğun bakımda kalıp hayatını kaybetmişti açısı hiç geçmedi evlendigimi bir evladım olduğunu hiç göremedi ama ben beni biryerlerden izlediğini hissediyorum aciniz çok büyük ama zamanla hafifliycek Allah size sabır versin babanızın mekanı cennet kabri nur olsun![]()
bende bir kaç ay önce kaybettim babamı. üzülme güzelim. evladına eşine ailene sarıl. Ecel sonuçta yarına çıkacağımız belli değil. Onlar çınarlarımız , güzel anılar biriktirebildiysen babanla şükür et.Babam bugün vefat etti, içim yanıyor. Şaka yapıyor sanki biri yada rüya gibi.
Böyle düşünmeyin herkes acısını çok farklı yaşayabilir. Ben babam vefat ettiğinde çok samimi olmadğım birine mesaj atmıştım gel babam öldü diye. Şimdiki kafayla bir değil kiii.Başınız sağolsun Allah sabır versin hem hamilesiniz hem içiniz acıyor giden gitti artık mekânı cennet olsun İnşallah...sizlere uzun ömür versin Rabbim.....anlamadığım bu gün babanız vefat etti sizde kk deki hanım arkadaşlara hmn haberi vereyim dediniz bu acı şok ve üzüntü ile bizi düşünmeniz çok hoş teşekkür ederiz....başka bi evlat olsa acısını yaşar ağlar dua ederdi...çok saolun düşünceniz için..