- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Annenize soyleyin. Anneler isini bilir.Erkek arkadasimla 7.ayimiza giricez ve oyle bir bağlılık ki aramizdaki 7sene beraber olanlardan bile daha güçlü MaşAllah. Bugün evlenme teklifi etti ve bende kabul ettim. Benim için yaptıkları öyle çok güzel şeyler varki ona öyle güveniyor öyle seviyorum ki bir an önce Evlenelim istiyorum. Fakat ablam şubat ayında nişanlandı mayıs ayında abim askere gidecek Allah izin verirse eylülde geri gelecek abim geldikten sonra da enistem askere gidecek ve ablamin dediği söz abim askere gidecek babam abim yokken izin vermez ondan sonrada akin gidecek 2018dede biz evlenicez diyo erkek arkadasimin ailesi eylül gibi söz istiyo e babam sinirli inatçı herseyin derinine inen arastirmadan bi is yapmayan adam .erkek arkadaşım istanbulda ve biz istanbulda tanıştık ben okul bitince adanaya gidicem ve sozde eylulde olsun istiyoruz .adanadan tanıdıkları yok aracı yok yani .napicaz biz akil verin nasıl olacak bu is.babama nasıl biseyler söyleyelim izin vermesi icin .
Ondan ayrilmak istemiyorum inanin.ben adanada o ıstanbulNe güzel işte.
Başlayın çalışmaya. Biraz kendiniz için yaşayın.
Doya doya paranızı harcayın.
Ailenizle yaşayın biraz, bekarlığınızı yaşayın.
İlerde çok ararsınız bu günleri,benden söylemesi
Ayrılma. Sen gidersin o gelir. Görüşmek isteyen her türlü görüşür.Ondan ayrilmak istemiyorum inanin.ben adanada o ıstanbul
Hayır yanlış anladiniz erkek arkadaşımın ailesi olsun olsun demiyor bi kez denilen bi söz sadece bu.Niye acele ediyorsunuz.
Sen bu memleketine git.iliskini biraz daha yasa sevgililigin tadini cikar.
Ablan abin durumlarini halletsin.sonra babanda elbet zamani gelince onaylar.
Daha hic 1 seyin olmayan bir erkegin ailesinin sozuyle hareket edebiliyorsun.kendi ailenin sozuyle hareket et.pisman olmamak icin.
Annem sen konus babanla diyo ablam güveni kırılır bi yalan bulmak gerek diyo bilemiyorumAnnenize soyleyin. Anneler isini bilir.
Bence anneniz babaya daha guzel anlatir ikna eder.Annem sen konus babanla diyo ablam güveni kırılır bi yalan bulmak gerek diyo bilemiyorum
Anneni ortaya sok o babana açsın abinede söykesin ablan felan destek olsun kabul etmişsin artık söyleme vaktiErkek arkadasimla 7.ayimiza giricez ve oyle bir bağlılık ki aramizdaki 7sene beraber olanlardan bile daha güçlü MaşAllah. Bugün evlenme teklifi etti ve bende kabul ettim. Benim için yaptıkları öyle çok güzel şeyler varki ona öyle güveniyor öyle seviyorum ki bir an önce Evlenelim istiyorum. Fakat ablam şubat ayında nişanlandı mayıs ayında abim askere gidecek Allah izin verirse eylülde geri gelecek abim geldikten sonra da enistem askere gidecek ve ablamin dediği söz abim askere gidecek babam abim yokken izin vermez ondan sonrada akin gidecek 2018dede biz evlenicez diyo erkek arkadasimin ailesi eylül gibi söz istiyo e babam sinirli inatçı herseyin derinine inen arastirmadan bi is yapmayan adam .erkek arkadaşım istanbulda ve biz istanbulda tanıştık ben okul bitince adanaya gidicem ve sozde eylulde olsun istiyoruz .adanadan tanıdıkları yok aracı yok yani .napicaz biz akil verin nasıl olacak bu is.babama nasıl biseyler söyleyelim izin vermesi icin .
2019 olsun.Aileye kalacak olursa 2019 oluyo
Canım o öyle değil işte burda hepimiz onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Peygamber, veli zat filan mı o kadar kefil oluyosunuz sevgilinize, tövbe ya. Her HER insanın kötü yanları vardır, siz onları daha görmemişsiniz toz pembe evredesiniz belliki. Ama bi bekleyin iyi, kötü yanlarını görün sonra deyin ki tamam ben bu adamın kötü yanlarını da çekerim, tolere ederim deyin öyle evlenin. Evlilik bu demek zaten öyle kaşını sevdim gözünü beğendim le yürüyecek iş değil. İyi kötü tüm özellikleriyle kabul edebiliyo musun? Bu dur önemli Olan. Ve 7 ayda da kimse iyi kötü tüm yönlerini gösteremez, bi insanı tanımaya evet bi ömür de yetmez ama 7 ay kısacık bi süre. Daha tanıma evresi. Zaman tanıyın ilişkiye.Onu herkes bilse keske yani tanisa o kadar merhametli iyikiii .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?