Babamı özledik diye ağlıyorlar

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Arkadaşlar iyi geceler.. Evet iki çocuğumla evden ayrıldım dava acicam.İlk gece çok zor oldu.cocuklar babamı özledim diye ağladılar.Büyüğü hep babami düşündüm anne parkta evde her yerde hep onu düşündüm dedi.Cocuklar uyuduktan sonra çok ağladım.Baba özlemini çok iyi biliyorum gecen yaz babamı kaybettim 😔 evet benimkiler kaybetmedi çok şükür ama onları bı anda babasız kalmalarına yüreğim dayanmıyor 🥺 burada başka şehre geldik baya uzağız.Esim de çok baskı yapıyor çocuklarimi benden bu şekilde ayirman doğru değil çocuklar perişan olacak bakamayacaksin çok özlüyorum çok kötüyüm bu şehre taşın vs vs.Benin içime su serpin resmen içim yanıyor 😔😔

Arkadaşlar iyi geceler.. Evet iki çocuğumla evden ayrıldım dava acicam.İlk gece çok zor oldu.cocuklar babamı özledim diye ağladılar.Büyüğü hep babami düşündüm anne parkta evde her yerde hep onu düşündüm dedi.Cocuklar uyuduktan sonra çok ağladım.Baba özlemini çok iyi biliyorum gecen yaz babamı kaybettim 😔 evet benimkiler kaybetmedi çok şükür ama onları bı anda babasız kalmalarına yüreğim dayanmıyor 🥺 burada başka şehre geldik baya uzağız.Esim de çok baskı yapıyor çocuklarimi benden bu şekilde ayirman doğru değil çocuklar perişan olacak bakamayacaksin çok özlüyorum çok kötüyüm bu şehre taşın vs vs.Benin içime su serpin resmen içim yanıyor 😔😔
Çocukları bahane etmeyin ikinizde. Artık evlilikten çıkmış sizinki. Bu evlilikte sözlü ve fiziksel şiddet var sevgi yok. Herkes için en iyisi ayrılmanız

Çocukları bahane etmeyin ikinizde. Artık evlilikten çıkmış sizinki. Bu evlilikte sözlü ve fiziksel şiddet var sevgi yok. Herkes için en iyisi ayrılmanız
Zaten bitirdim evden ayrıldığıma göre daha bahane mi kaldı ben çocuklarimin uzulemesine üzülüyorum

Cocuklar da ailelerini manipüle edebilir. Ilk günden ağlayıp "Büyüğü hep babami düşündüm anne parkta evde her yerde hep onu düşündüm dedi." diyebilir . Ayrılmamanız için bilerek yapıyorlar ama unutmayın, şiddet içindeki bir ailedense huzurlu bir boşanmış anne baba onlar için daha iyidir.

Biri 6 diğeri 3 yaşında
Ayy küçüklermiş, çok doğal böyle davranmaları. Daha çok ilgilenmeli, zaman ayırmalı, her özledik dediklerinde sevgiyle, sabırla bir kaç cümle ile anlatmalısınız. Sevdikleri, ilgilendikleri konulara çekmeye çalışın dikkatlerini. Okul ve kreş durumları varsa sosyalleşmelerinin de faydası olacaktır. Ve yineliyorum uzman yardımı almanız çok faydalı olacaktır

Konuları tam bilmiyorum. Ama babasız büyüyecekler diye barışmak bunu hiç düşünmeyin bile... Sizin vicdanınızı kullanıp tekrar dönmenize sebep olursa o çocuklar zamanla annesiz olacak bunu göze alıyor musunuz? Geçen buralarda biri yazmıştı 26 yaşındaki genç bi kadın kocasının zulmünden, üzüntüden beyin kanaması geçirip vefat etmiş. Arkasında da bir çocuğunu bırakmış üstelik. Bir çocuk annesiz büyümesindense babasız büyüsün bin kat iyi.

Yolla gitsin özledilerse. 1 ay bile bakamaz, özlem çabuk son bulur, umdukları gibi olmayınca.

Zaten bitirdim evden ayrıldığıma göre daha bahane mi kaldı ben çocuklarimin uzulemesine üzülüyorum
Babaları çekip gitse, ardına bile bakmasa, arayıp sormasa ne edecektin? Yalvarıp yakaracak mıydın, ayağına mı kapanacaktın, çocuklar çok özledi gel diye.

Cocuklariniza babalarini duzenli sekilde goreceklerini soyleyin ve ikna edin. Guzel bir rutine oturtun, vakit geldiginde babalariyla vakit gecireceklerinden emin olsunlar.

Suan cok yeni oldugu icin siz de duygusalsiniz. Benim oglumun babasi vefat etti, bu durum bile idare edilebiliyor. Zor tabi ki ama mecburum. Lütfen cocuklar babalarini özledi diye caymayin kararinizdan.

Şimdi ilk gün olduğu için böyle. Yavaş yavaş alışacaklar. Babaları bu kadar üzülüyorsa evlatlarının ziyan olacağını düşünüyorsa neden dayak vardı, aldatma vardı? Adam gibi adam olup evinde uslu uslu oturan hiçbir adamın eşi çocuklarını alıp boşanmaya kalkmaz. Ayrıca çocuk bunlar, ister ağlar. Kızım bir haftadır saçlarının ucunu pembeye boyatmak istiyor ağlıyor. Gecemiz gündüzümüz pembe saç boyası ama asla izin vermiyorum. Ağlar ağlar unutur. Sizinkiler de zamanla alışacaklar. Bugün olmasa da eşinizin huyları yüzünden bir gün ayrılacaktınız mecburen. Lütfen dirayetli olun siz de.

Back
X