- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
İş bulamıyorum dedim iyi okumamışsınızben babanın yerinde olsam valla ben de aynı şeyi söylerdim
hiç de öyle ağlanılacak kelimeler çıkmamış ağzından.
25 yaşındayım neden bi işe girip para kazanıp kendi kursuma kendim gidemiyorum demiyorsunuz da 25 yaşındayım babam beni ağlatıyor diyorsunuz. İnanamıyorum.
İş bulamıyorum dedim iyi okumamışsınız
Ayrıca biri size sürekli özgüvensiz olduğunuzu hissettirse nasıl sağlıklı kalırsınız bilmiyorum
Grafik tasarımcıyım 1 sene çalıştım sonra bırakmak zorunda kaldım ve bir daha da bulamadımyani bugüne kadar başlayıp devamını getirdiğiniz herhangi bir argüman sunamıyorsanız babanız da böyle eleştirebilir.
Kaldı ki hepimiz anne ya da babamız tarafından eleştiriliyoruz illaki.
25 yaşına kadar nasıl hiç iş bulunamaz inanın aklım almıyor.
Ben de 25 yaşında ilk kez kemanımı aldığımda tüm aile çok gülmüştü ben de çok gülmüştüm çünkü başladığım 3. enstrümandı. İnsan kendini bilir, biraz da bilmeli yani.
Tabi kendi paramla aldığım ve kurslarına da kendi paramla devam ettiğim için bir süre gittim ve tabi ki yarıda bıraktım.
Bunun için de "tüm sülale bana güldü, beni pohpohlamadılar her şey onların suçu" diye de suçu başkasına atmadım çünkü maymun iştahlılığım yüzünden devamını getiremedim.
Ya aslında bu tuzu biberi oldu. Sadece bu değil tabii genel olarak davranış şekli beni üzüyorBiraz fazla hassas davranmamış mısınız?
Anne babaların klasik sözleridir bunlar. Kaç yaşına geldim hala benzer cümleler işitirim ama güler geçerim
Nolcak ya söylesin, sen de bu benim seçimim benim kararım dersin yaparsın. En azından denemiş olayım içimde kalmsın.
Bir heves başlayıp bıraktığım onlarca hobim var daha ziyade annem tam olarak aynı şeyleri söylemiştir, ben de görürsün bu sefer farklı olacak demişimdir, sonra da gülüp geçeriz yani.
Hayattalar sağlıkla yanındalar bence onun için şükret keyfini çıkart
Grafik tasarım konusunda kendinizi daha da ilerletebilirsiniz.Grafik tasarımcıyım 1 sene çalıştım sonra bırakmak zorunda kaldım ve bir daha da bulamadım
işsiz geçen sürem 1 buçuk sene
Umarım bulurum ve kendi paramla kimseye sormadan bir şeyler yapabilirim
Aynını yazacaktım çok mu insafsız olur dedimben babanın yerinde olsam valla ben de aynı şeyi söylerdim
hiç de öyle ağlanılacak kelimeler çıkmamış ağzından.
25 yaşındayım neden bi işe girip para kazanıp kendi kursuma kendim gidemiyorum demiyorsunuz da 25 yaşındayım babam beni ağlatıyor diyorsunuz. İnanamıyorum.
Aynını yazacaktım çok mu insafsız olur dedimsağ ol benim yerime sen qırdın kalbini konu sahibinin
Ülkede 6 milyondan fazla işsiz ve iş bulamadığı için intihar eden insanlar var. 1 kişilik temizlikçi pozisyonuna 1000 kişi başvuruyor. Hiç mi haber izlemiyorsunuz? 25 yaşında bir insanın işsiz olmasına şaşırmışsınız. Ben de 33 yaşında işsizim.yani bugüne kadar başlayıp devamını getirdiğiniz herhangi bir argüman sunamıyorsanız babanız da böyle eleştirebilir.
Kaldı ki hepimiz anne ya da babamız tarafından eleştiriliyoruz illaki.
25 yaşına kadar nasıl hiç iş bulunamaz inanın aklım almıyor.
Ben de 25 yaşında ilk kez kemanımı aldığımda tüm aile çok gülmüştü ben de çok gülmüştüm çünkü başladığım 3. enstrümandı. İnsan kendini bilir, biraz da bilmeli yani.
Tabi kendi paramla aldığım ve kurslarına da kendi paramla devam ettiğim için bir süre gittim ve tabi ki yarıda bıraktım.
Bunun için de "tüm sülale bana güldü, beni pohpohlamadılar her şey onların suçu" diye de suçu başkasına atmadım çünkü maymun iştahlılığım yüzünden devamını getiremedim.
Ülkede 6 milyondan fazla işsiz ve iş bulamadığı için intihar eden insanlar var. 1 kişilik temizlikçi pozisyonuna 1000 kişi başvuruyor. Hiç mi haber izlemiyorsunuz? 25 yaşında bir insanın işsiz olmasına şaşırmışsınız. Ben de 33 yaşında işsizim.
27 yaşında işsizim hayat herkese aynı şekilde gülmüyo büyük konuşmayın derimvallahi şaşırıyorum billahi şaşırıyorum
atamasını bekleyen öğretmenler gibi spesifik alanları hariç tutuyorum, elinde özel sektörde kullanılacak böyle bir mesleği olan birinin iş bulamamasına şaşırıyorum evet.
İş bulamayan bir insanın da nasıl iş bulabilirim şeklinde kendine mesleğinde artı katacak bir şeylere yönelmesindense, lüks sayılabilecek hobilere yönelmesine de şaşırıyorum.
Şimdi düşünün bir steve jobs ya da bill gates kitabı okuyorsunuz size tavsiyelerde bulunuyor ve iş bulamıyorum diyorsunuz, size "bence git bir keman kursuna katıl bu sana çok şey katacaktır" mı der? Demez tabi ki. İnsan rasyonel olmak zorunda. Babası da rasyonel düşünmüş sadece.
Ülkede 6 milyondan fazla işsiz var diyorsunuz, babası ne desin? git kızım gayda kursuna, hayallerinin peşinden koş mu desin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?