• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamı sevmiyorum

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
sadece içimi döküp rahatlamak istiyorum.
benim babam çocukluğumdan beri ilgisiz biriydi hep annemin zorlamalarıyla yürüdü evlilikleri ama artık annemde bıktı . babamın bilgisayar bağımlılığı var gece 4e kadar oynuyor yatıyor sabah tekrar 6da kalkıyor yine oynuyor hiç kapanmıyor bilgisayar. çocuk gibi ödev yapmak için bilgisayarı istiyoruz vermiyor . çok düşüncesiz bana bugüne kadar babalık yapmadı ve ben kıskanıyorum arkadaşlarımın babalarını . bugüne kadar 1kere bile hatırlamadı doğum günümü söyleyip hatırlatıyorum 1gün önce diğer gün yine hatırlamıyor . herşeyi masraf olarak görüyor peçete mutfak ihtiyaçları falan ona göre masraf çok harcamamızda yok her evin ihtiyacı bunlar ama anlamıyor ama bilgisayara gelince 3tane bilgisayar 3tane televizyon var evimizde . maddi durumumuz kötüydü arabayı satıp düşük bi model alalım dedik başkaları ne dermiş kötü arabası var derlermiş. bunu düşünüyor ama çoğu zaman annemin cebinde ekmek alcak parası olmuyor . dün lys sınavım vardı ve ilçede oturuyoruz sınav merkezde oluyor 1buçuk saatlik yol var . götürmedi beni arabayla . otobüslerle git dedi hani arabayla götürme tamam ama en azında yanımda ol yok onuda yapmadı geçenlerde eteğim açıldı biraz yanlışlıkla bana dediki satmıycağın malın reklamını yapma. nasıl baba bu ya daha anlatamadığım neler var. her gün evde bağrış çağırış var kavga ediyorlar annemle sonrada benden sınav kazanmamı bekliyorlar anlamıyorum ya ne yaptığım fedakarlıkları görüyor ne başka bişeyi . istemiyorum artık onu . bu yaz annemle ikimiz çalışıp ev kiralıycaz boşancaklar sonunda

canım ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin rabbim inşallah babanda kaybettiklerini başka yönlerden kazandırır hayat :)

çok üzüldüm seenin ve annen için allah sabır versin size babanıda tez zamanda ıslah etsin inş. güzel bir iş sahibi olursun ve iyi biriyle evlenirsin bugünlerini unutturacak biriyle allah kolaylık versin sanan...

sadece içimi döküp rahatlamak istiyorum.
benim babam çocukluğumdan beri ilgisiz biriydi hep annemin zorlamalarıyla yürüdü evlilikleri ama artık annemde bıktı . babamın bilgisayar bağımlılığı var gece 4e kadar oynuyor yatıyor sabah tekrar 6da kalkıyor yine oynuyor hiç kapanmıyor bilgisayar. çocuk gibi ödev yapmak için bilgisayarı istiyoruz vermiyor . çok düşüncesiz bana bugüne kadar babalık yapmadı ve ben kıskanıyorum arkadaşlarımın babalarını . bugüne kadar 1kere bile hatırlamadı doğum günümü söyleyip hatırlatıyorum 1gün önce diğer gün yine hatırlamıyor . herşeyi masraf olarak görüyor peçete mutfak ihtiyaçları falan ona göre masraf çok harcamamızda yok her evin ihtiyacı bunlar ama anlamıyor ama bilgisayara gelince 3tane bilgisayar 3tane televizyon var evimizde . maddi durumumuz kötüydü arabayı satıp düşük bi model alalım dedik başkaları ne dermiş kötü arabası var derlermiş. bunu düşünüyor ama çoğu zaman annemin cebinde ekmek alcak parası olmuyor . dün lys sınavım vardı ve ilçede oturuyoruz sınav merkezde oluyor 1buçuk saatlik yol var . götürmedi beni arabayla . otobüslerle git dedi hani arabayla götürme tamam ama en azında yanımda ol yok onuda yapmadı geçenlerde eteğim açıldı biraz yanlışlıkla bana dediki satmıycağın malın reklamını yapma. nasıl baba bu ya daha anlatamadığım neler var. her gün evde bağrış çağırış var kavga ediyorlar annemle sonrada benden sınav kazanmamı bekliyorlar anlamıyorum ya ne yaptığım fedakarlıkları görüyor ne başka bişeyi . istemiyorum artık onu . bu yaz annemle ikimiz çalışıp ev kiralıycaz boşancaklar sonunda

Herkezin kendine gore bir derdi var. Ama siz cok guzel bir karar almissiniz, belki bu karar yuzunden baban davranislarinida degisdire bilir insallah. Yada dedigin gibi bosanir, kurtulursunuz. Allah yardimciniz olsun.

Şu an tek kurtuluşun,okuyup güzel bir meslek sahibi olmak.O yüzden derslerine iyice asılmaya çalış.

Sana da yazık,annene de yazık.Anneciğine destek olmaya devam et.Mümkünse annen bir an evvel iş bulsun.

Allah yardımcınız olsun.

Benim de ciddi sorunlarım var babamla.En son haksız olduğu halde haklı çıkmak için kavga etti benimle ve neredeyse bana vuruyordu. Bunun üzerine bende dayanamadım ve onun yüzünü görmemek için elimden geleni yaptım.O gelince odama geçtim.Ama bu defada uzur bozan oldum.Çok şeyler denedim ama değiştiremedim kendisini.Şimdi ise bu ecden kurtulmak için gün sayıyorum. Diyeceğim o ki ne yaparsanız yapın değiştiremiyorsunuz insanları. Kendinizi hırpaladığınızla kalıyorsunuz sadece

defalarca konuştuk ama konuşurken bile bizi dinlemiyor hem tv açık hem o bilgisayarda kafasını bize vermiyor . ya bunlar olmasa bile zaten normaldede ilgisiz ama bu iyice iletişimimizi kesiyor . bana soruyor geçen gün sen kaçıncı sınıftın diye bu benim öz babam ya üvey olsa içim acımaz . hastalanıyoruz doktora gitmeyi masraf görüyor ya bu kadar olmaz gerçekten eskiden insanlar doktora mı gidermiş bende dedim eskiden insanlar tv izleyip bilgisayar oynamazmış benim kafamı bozma git şurdan diye laf yedim çok haksızlık ediyor bana ama inş şu sınavı kazanırımda rahat ederim .

Back
X