Dine sövmek, Kurani yırtmak kişiyi İslam'dan ayırır. Nikahta düşer bu durumda, annenizin derhal o evden ayrılması gerek. Çok üzüldüm, Allah hidayet etsin babanıza...
Hafifinden bir depresyon hapını vitamin diye verseniz mi acaba. Anneniz boşansa sağ bırakmaz diye korktum şimdi
MaalesefBen bu ayrintiyi atlamişim. Babam kurban bayramlarinda kurban kesmekten başka (eti annemin israriyla dagitilir) hic bisi yapmaz. Yani cok kez duydum kufur ettigini artik dinden tamamen cikmistir degil mi.
Benim babam hayatta hiç kesmedi, hiç camiye gittiğini filan hatırlamam. Bize verilen kurban etini içkisinin yanında meze yapmıştı. Çok kötü rahatsızlanmıştı. Çarpıldı heralde demiştim ama iyileşmişti sonraBen bu ayrintiyi atlamişim. Babam kurban bayramlarinda kurban kesmekten başka (eti annemin israriyla dagitilir) hic bisi yapmaz. Yani cok kez duydum kufur ettigini artik dinden tamamen cikmistir degil mi.
İlacın yan etkisi var mı onu iyice araştırın başına bir şey gelmesin kesinlikle yan etkisi varsa kullanmayın. siz sebep olmayın. ama şöyle de bir şey var o ölmeden durum değişmiyor çünkü ben de babam ölene kadar cehennem hayatı yaşadım evde. Sizin anlattıklarınıza benzer ama bütün parasını içkiye veren, eve asla bakmayan, sürekli diliyle eziyet veren biriydi annem işkence gibi bir ömür geçirdi. Hiç ölmez sanıyordum, yıllarca ölmesini istedim. Bi anda ağrıları başladı kanser olduğunu öğrendik, 3 gün içinde öldü. Ölünce yine de çok ağladık ama nerdeyse iyiliği hiç olmadı gibi bir şeydi yani bize. Öldü, insan gibi yaşamaya başladık ama hepimizde de psikolojik etkiler bıraktı hiç atlatamadık annem de ben de, kardeşim de. Keşke böyle yapmasaydı normal bir aile olabilseydik. Annem boşanmadı, şimdi baya bi maaşı anneme kaldı çok rahat ediyor o parayla
Öff iman zayıflığıyla ne ilgisi var?
İmanlı olsa tam bir beyefendi olacaktı sanki.
Anneniz katlanmayı kendi seçmiş. Çalışıp kocasından para bile almayan kadın istese çoktan boşanırdı zaten.
Onun boşanmaya, babanızın da susmaya niyeti yoksa öyle yaşayıp gidecekler, yapacak bir şey yok.
Bizimki de yıllarca annemi öldürür korkusuyla yaşadık hep rüyama girerdi çok gerçek gibiydi. Çok ta şiddet gördük zaten, en çok ta annem. Ben koskoca yaşımda, misafirin yanında sebepsiz dayak yediğimi bilirim ne kadar zor bişey. Anneme boşan dedik boşanmadı, şanslıymışız ki öldü babam. Böyle de demek zor ama biz de ya annemi öldürür ya da bi gün orda burda içtiği birini öldürür filan diye çok korkardı eve getirirdi arkadaşlarını, adamlar bana anneme göz dikerdi. Sabaha kadar uyutmazdı onların sesi. Adam odama mı girmedi,eşyalarımız mı kırılması,odamdan çıkınca iç çamaşırıyla bizim evde uyumuş kalmış sarhoşu mu görmedim, mahalleye rezil mi olmadık neler neler yaşadım hiç diyemiyorum keşke ölmeseydi diye çünkü bunca rezilliği ölüm pakladıBabamin içkisi kumari yok ilginc bir sekilde. Bir o eksik zaten. Eve de alir getirir gerekenleri. Ama agzi bozuk davranislari bozuk ahlaki bozuk. Emekli de oldu. Parasi da var ama annem evden gittigi gibi cok kotu seyler yapar . Bi keresinde bahceden gordugu bir adamin kafasini yarmisti kimsin diye sormadan. Düşünmeden gozu kararir anneme neler yapar bir anlik cinnetle.
Dine küfür etmesi, Kur'ani kerimi yırtması içki içmesinden, namaz kilmamasindan çok daha kötüdür. Kişi içki içerek günaha düşer, ama dine küfür Islam'dan ayirir.Benim babam hayatta hiç kesmedi, hiç camiye gittiğini filan hatırlamam. Bize verilen kurban etini içkisinin yanında meze yapmıştı. Çok kötü rahatsızlanmıştı. Çarpıldı heralde demiştim ama iyileşmişti sonra
Benim bi tanıdığımda böyle aşırı gereksiz huysuz. Ama karışı ve çocukları ona büyü yapmışlar, cinler musallat olmuş falan gibi saçma sağan yorumlar yapıyorlar. Kabul etmiyorlar huysuz, aksi, yüzüne bakılmaz bi adam olduğunu.
Konu sahibi anneniz çalışan da bi kadınmış neden bi türlü boşanmamış anlamadım açıkçası. Çocukların böyle bi babayla büyümesinin bi avantajı yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?