- Konu Sahibi askimsin_99
-
Dogru söylüyor. Hem vermek zorunda hem de size verdikleri para babanın ve eşinin gözüne geliyor. Eminim o para ceplerinden çıkarken canlarindan et kopuyor gibi hissediyorlardir. Biraz da onlar mutsuz olsunnafaka vermek zorunda...vermesse eğer tekrar dava açın...
su an okuyor musunuz onu merak ettım ben, 18 yaşını doldurup egıtımıne son vermıs ve calışmasına engel teşkil eden bir durum olmayanlar yasal olarak yetişkin olduklarından nafaka alamazlar, okuyor olmanız yada 18 yaş altı olmanız gerekiyor.belki bu nedenle artık size nafaka ödemek istemiyor olabilir.mrb annemle babam bosandilar yillar oldu ve ben (23) annemle kardesimle baska sehirde kaliyorum.
Babamla zaten bastan beri pek görüsmüyoruz ama arada telefonlasiyoruz ariyor bizi. Ayrica Nafaka ödüyor.
Neyse Babam 2. evliligi yapti ve kadin önceden 3 kez evlenmis ve süsüne kolundaki altinlarina vs cok düskün biri. Ben sahsen tanimiyorum hic görmedimde.
Simdi yaklasik 1 yil olacak evlilikleri ve babam bizden nefret etmeye basladi sanki. Dün aradi beni sanki düsmaniymisiz gibi bagirdi "size para vermicem artik siz ne nankör insanlarsiniz" vs vs bir sürü hakaret. Herseyin para oldugunu saniyor oysaki babalik hic yapmadi. Birde ortada birsey yoktu aniden böyle bir patlak verdi. yeni esi bize karsi dolduruyor ki öyle duyumlarda aldim.
Bizim icin hic birsey yapmayan adam birden bire yeni eşi icin ikinci işe bile basladi ev aldi vs.
Biz ikisini bu zamana kadar hep rahat biraktik yani cocugu olarak hic evine gidipte kalmadik etmedik rahatsiz etmedik özel bir istegimiz olmadi eee buda kadin icin büyük bir rahatlik diye düsünüyorum. Kadin yerini yaptikca dahada bize karsi dolduruyor babami.
Simdi kadinin rahatligi bir anlikta bozulsun diye bir sey yapmak istiyorum.. sizin bir fikriniz varmi?
Mesela bir bayan sesinden arayip esiyle görüsmek istedigimi söylemek gibi.
Evine git derseniz asla evine gitmem cünki babamla o kavgadan sonra birdaha görüsmek istemedigimi dedim oda kabul etti zaten.
Bana bir fikir verin bir anlikta olsa rahatliklarini bozmak istiyorum
Lütfen bana yapma etme demeyin... cünki mesele dahada uzun aslinda
Ne güzel ifade etmişsiniz..Kadını görmemişsiniz, hiç tanımıyorsunuz, evine bile gitmemişsiniz ama duyumlarla itham ediyorsunuz
Burada bazı yorumlarda size çanak tutuyor, ayıptır
Yıllar geçmiş, adam evlenmiş, en doğal hakkıdır, kadının kaçıncı evliliği olduğu da kimseyi bağlamaz, daha yaşın 23 5 kez evlenmeyeceğini garanti edebilir misin, hayatta neler geliyor insanın başına.
Baban 18 den sonra çocuklara nafaka ödemek zorunda değil ancak talep edilebiliyor ki nafakanızı ödüyormuş. Bir de şu taraftan bakın ki, babanız sadece para istemek için aranan bir adam, babalık yapmadı diyorsun da senin evlatlık melekelerin tam mı ?? Adam evlenmiş bir hayırlı olsuna bile gitmemişsin, alınmış olabilir mi baban acaba ? Bir de buralardan bak, nalıncı keseri gibi hep kendine yontmak değil hayat. Babanı savunmuyorum, hata yapmış olabilir, yanlış hareket etmiş olabilir ancak bunları düzeltmek iki güzel söze bakar, babandır o evladını sevmemesi mümkün değil. Bunları sana babasını gasilhanede affetmiş bir evlat olarak yazıyorum, önce kendini yokla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?