Babamin 7 sene once evlenip ayrildigini yeni ogrenmem

Diamondheart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
273
190
103
Baslik uzun oldu ama olay bu.Babam 7 sene evlebmis 1 sene evli kalip ayrilmis.O zamanlar 12 yasimda falandim aramizda bir sorun yoktu ama bana hicbir sey soylemedi.Annemle bugun ogrendik.Ikimizin de yeni haberi oluyor ve ikimiz de soktayiz.O zamanlar annemle falan da konusuyordu babam ustelik.Ne hissedecegimi ne dusunecegimi bilmiyorum.Bazi olaylardan kirgindim ona artik hic guvenim kalmadi.

Belki formalite evliliği falandır. Babana sordun mu meseleyi?

Hayir henuz sormadim simdi konusursam soylediklerime hakim olamayabilirim cunku.Formalite evliligi olsa bile soylemeliydi bence soyle soyle bi durum var o yuzden yalandan evlenicem diye

Tepkinizden çekindiği için söylememiş olabilir. Yaptığı haklı değil tabi ki yanlış anlamayın söylediğimi...

belki evliliginden emin degildi ve tepkinden korktugu icin senden sakladi ki böyle yapmasi da kendince hakli oldugunu gösterir su an ki tepkine bakarsak. belki evliliginin sürüceginden emin olduktan sonra bir yolunu bulup sana anlatacakti . ayrica bosanan esler cocuklari icin hala diyologda kalabilir , baban annenle hala konusuyor diye bekar hayati yasamak zorunda degildi ki

Sen babanla görüşmeyi kestin mi o zamanlarda?

Ayrılmış, bekar insanlar

Evlendiklerini eskilere bildirimek hukuki zorunluluk mu?

Sana söylememiş iyi ki
Zaten kısa süreciymiş
Belki ilişkinin olgunlaşmasını bekledi söylemek için

Bekar adam evlenmesi normal degil mi?
Annene zaten soylemek zorunda hic degilde belki sanada biraz daha buyudugunda soyleyecekti ama yurumeyince zaten bittigi icin soylemedi.
Evlenmesine bir sey demiyorum zaten bu 3.evliligi oluyor benim sinirlendigim nokta bir insan nasil kizindan saklar bunu?Insanin babasinin evlendigini bilmesi hakki degil mi

O zamanlar ben babamla cok samimiydim hatta..Acikcasi iliskinin olgunlasmasi vs umrumda degil.Zaten iliski olgunlasmis ki evlenmisler diye dusunuyorum.Keske soyleseydi de kizi olarak bilseydim.

Boşandıktan sonra istediği gibi hayatını yaşar yani sasirabilirsin ama yargılamaya hakkınız yok diye düşünüyorum
Tekrar dedigim gibi evlenmesine bir sey demiyorum.Ama bence kizina yani bana soylemeliydi bunu.Tabiki de karisamam evlenmesine.Ama bilmek isterdim daha onceki davranislarini bilmiyorsunuz o yuzden guvensizligimi anlamiyorsunuz buyuk ihtimalle.Sozum evlenmesine degil bana soylememesine.Zaten cok yalani vardi bir de bu cikti.

Sana söyleme konusunda yaşın o zamanlar 12 imiş belki anlayamayacagini düşündüğü için söylememiştir ya da biraz zaman geçtikten sonra söylemeyi düşünüp evliliği bitince konu yapmamıştır peki siz bunu nasıl öğrendiniz

Peki şimdi nasıl aranız babanızla??
Annenizle boşanmış tabi annenize söylemek durumunda değil ama size demesi gerekirdi

O zamanlar ben babamla cok samimiydim hatta..Acikcasi iliskinin olgunlasmasi vs umrumda degil.Zaten iliski olgunlasmis ki evlenmisler diye dusunuyorum.Keske soyleseydi de kizi olarak bilseydim.
Ne tepki vereceğini bilemediği için
İlerisini kötü etkileyecek diye korktuğu için

Söylemeyi geciktirmiş olabilir, belki eşiyle yolunda gitseydi, bir şekilde söyleyecekti

Koca 7 sene geçmiş

Unutma

O senin ebeveynin, sen onun değil

Hesap vermek zorunda değil, öfkeyle konuşma onunla asla,

Yetişkin bireyler dilediği kararı alma konusunda hürdür, :))

Güveninizin kırılma sebebi evlendiğini söylememesi mi ,ki bu konu onun özelidir,kim olursa olsun söyleme mecburiyeti olduğunu sanmıyorum,yoksa evli olduğu zamanlarda size bekarım ben demesi mi?
Saklamakla yalan söylemek arasında dağ fark var.

Bu babamin 3.evliligi 2.evliliginde yasim daha kucuktu 6 yasinda falandim ama bana soylemede bir sorunu yoktu.Evlenmeden once soylemisti.Hesapliyorum bu olay oldugunda 12 yasimda falanmisim 6 yasimdayken soyleyip 12 de soylememesi?
Ustelik hicbir zaman problem cikaran sorunlu biri de olmadim 2. evliliginde
Ben nasil ogrendim derseniz universite icin toplum gonullulerinin bursuna basvururken vukuatli nufus seyi istemisler.E devletten onu alip incelerken farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…