- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Tek olay bu degil bundan oncede cok seyler oldu.O yuzden sizin dusundugunuz gibi (evlilik yolunda gitmez korkusuyla soylememistir,tepki verirsin diye soylememistir diyorsunuz ya) pozitif dusunemiyorum.Acikcasi evlilik hayatin onemli anlarindan biri ve bence insan bunu kizina soylemeli ya..Bir sene boyunca evli olmasina ragmen bana hicbir sey dememis.Daha onceki yalanlari arti bunu boyle saklamasi artik guvenimi bitirdiGüveninizin kırılma sebebi evlendiğini söylememesi mi ,ki bu konu onun özelidir,kim olursa olsun söyleme mecburiyeti olduğunu sanmıyorum,yoksa evli olduğu zamanlarda size bekarım ben demesi mi?
Saklamakla yalan söylemek arasında dağ fark var.
Sanırım yanlış alıntı yaptın :)Tek olay bu degil bundan oncede cok seyler oldu.O yuzden sizin dusundugunuz gibi (evlilik yolunda gitmez korkusuyla soylememistir,tepki verirsin diye soylememistir diyorsunuz ya) pozitif dusunemiyorum.Acikcasi evlilik hayatin onemli anlarindan biri ve bence insan bunu kizina soylemeli ya..Bir sene boyunca evli olmasina ragmen bana hicbir sey dememis.Daha onceki yalanlari arti bunu boyle saklamasi artik guvenimi bitirdi
Bu babamin 3.evliligi 2.evliliginde yasim daha kucuktu 6 yasinda falandim ama bana soylemede bir sorunu yoktu.Evlenmeden once soylemisti.Hesapliyorum bu olay
oldugunda 12 yasimda falanmisim 6 yasimdayken soyleyip 12 de soylememesi?
Ustelik hicbir zaman problem cikaran sorunlu biri de olmadim 2. evliliginde
Ben nasil ogrendim derseniz universite icin toplum gonullulerinin bursuna basvururken vukuatli nufus seyi istemisler.E devletten onu alip incelerken farkettim
Simdi aramiz cok iyi degil diyemem beni hic aramiyor ancak ben ararsam konusuyoruz.Anneme tabiki de soylemek zorunda degil onunla iliskisi bitmis sonucta ama bana soylemeliydiPeki şimdi nasıl aranız babanızla??
Annenizle boşanmış tabi annenize söylemek durumunda değil ama size demesi gerekirdi
Ne kadar sasirdigimi anlatamam sana boyle ogrenmek kotu oldu.Onceki evliliginini bildigim icin aklima turlu turlu seyler geliyorKötü sürpriz olmuş senin için ve haklısın o zaman 6 yaşında söyleyip 12 yaşında soylememesi başka daha neler saklıyor acaba diye düşündürüyor insana
Yani ben bu kadar yaşa geldim tek şunu anladımSimdi aramiz cok iyi degil diyemem beni hic aramiyor ancak ben ararsam konusuyoruz.Anneme tabiki de soylemek zorunda degil onunla iliskisi bitmis sonucta ama bana soylemeliydi
+1Bekar adam evlenmesi normal degil mi?
Annene zaten soylemek zorunda hic degilde belki sanada biraz daha buyudugunda soyleyecekti ama yurumeyince zaten bittigi icin soylemedi.
O da bişey mi ben geçen ay babamin 12 yaşinda bir kizinin olduğunu öğrendim.Bu babalar ne yapip ediyor herşeyi sakliyor söylenecek çok şey var ama yazmaya değmez benceBaslik uzun oldu ama olay bu.Babam 7 sene evlebmis 1 sene evli kalip ayrilmis.O zamanlar 12 yasimda falandim aramizda bir sorun yoktu ama bana hicbir sey soylemedi.Annemle bugun ogrendik.Ikimizin de yeni haberi oluyor ve ikimiz de soktayiz.O zamanlar annemle falan da konusuyordu babam ustelik.Ne hissedecegimi ne dusunecegimi bilmiyorum.Bazi olaylardan kirgindim ona artik hic guvenim kalmadi.
Seninki daha vahimmis sanirim en iyi sen anlarsin hayal kirikligimi bilmiyorum ya cok karisik aklimO da bişey mi ben geçen ay babamin 12 yaşinda bir kizinin olduğunu öğrendim.Bu babalar ne yapip ediyor herşeyi sakliyor söylenecek çok şey var ama yazmaya değmez bence
Seninki daha vahimmis sanirim en iyi sen anlarsin hayal kirikligimi bilmiyorum ya cok karisik aklimO da bişey mi ben geçen ay babamin 12 yaşinda bir kizinin olduğunu öğrendim.Bu babalar ne yapip ediyor herşeyi sakliyor söylenecek çok şey var ama yazmaya değmez bence
Oyle tabi uzuldum genedeYani burada mecbur değil diyoruz da,böyle bir şeyin saklanması tabiki de güveni zedeler,sonuçta evladısınız.
Ben anladım endişenizi,sizi önemsemeyeni siz de önemsemeyin zaten görüşmüyormuşsunuz fazla.
Açıkçasi babam artık benim için sozde baba biz çok ağir şeyler yaşadik annemle boşanali çok oldu ama bizi birakip gitmesinin sebebi buymus demek ki diyorum hala görüşüyoruz kendisi kanser hastasi olduğu için pek üstüne gitmiyorum,otuz yasima gelmisim kendi yuvami kurmuşum bir evladim var onun yedigi haltlarin izdirabini bu saatten sonra asla çekmem ne hali varsa görsün.Siz de kendinizi çok yipratmayin olana çare yok elbette kendinizi kandirilmiş hissediyorsunuz haklisiniz babaniza bu saatten sonra tavriniz daha farkli olur ona fazla güvenmemeniz gerektigini oğrenmiş oldunuz kendi yolunuza bakin annenize de destek olun ve üzüntünüzü belli etmeyin o sizden daha çok yikilmistir eminimS
Seninki daha vahimmis sanirim en iyi sen anlarsin hayal kirikligimi bilmiyorum ya cok karisik aklim
Peki ya ben?? Haftasonu babamin evine gittiğimde kapi kilidinin değiştiğini anlamam, babamin telefonlarinin kapali olmasi ve 2 gun sonra annemden babamin evlendiğini balayinda olduğunu ögrenmem yalniz değilsin sekerim. Dediğim olay da 10 sene önceki olay. Mesafeli olursun olur biter. Dediğin gibi sözde babaBaslik uzun oldu ama olay bu.Babam 7 sene evlebmis 1 sene evli kalip ayrilmis.O zamanlar 12 yasimda falandim aramizda bir sorun yoktu ama bana hicbir sey soylemedi.Annemle bugun ogrendik.Ikimizin de yeni haberi oluyor ve ikimiz de soktayiz.O zamanlar annemle falan da konusuyordu babam ustelik.Ne hissedecegimi ne dusunecegimi bilmiyorum.Bazi olaylardan kirgindim ona artik hic guvenim kalmadi.
Niye boyle yaparlar ya niyePeki ya ben?? Haftasonu babamin evine gittiğimde kapi kilidinin değiştiğini anlamam, babamin telefonlarinin kapali olmasi ve 2 gun sonra annemden babamin evlendiğini balayinda olduğunu ögrenmem yalniz değilsin sekerim. Dediğim olay da 10 sene önceki olay. Mesafeli olursun olur biter. Dediğin gibi sözde baba
Atlatirsin canim.. baban da olsa herkes kendi hayatini yaşar parçalanan ailelerde. Emin ol yokluğunu hissetmezsin bir süre sonra normal gelirNiye boyle yaparlar ya niye
Boşandıktan sonra evlense ne evlenmese ne? Aynı şekilde annende evlenebilirdi sonuçta yollar ayrılmış.Bosandilar bu olay annemle bosandiktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?