• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamın arkadaşının oğlu..

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
merhaba bayanlar,

Eylül ayında babamın arkadaşı senin kız ile benim çocuk tanışsınlar,facede konuşsunlar demiş,bende istemem diye anneme söyledim.Konu öylece kapandıydı.Aradan 3 ay felan geçti,ben çocuğu tanımıyorum tabii,yengemle ile ortak arkadaşmış,beni eklemiş bende kabul etmedim,5 defa gönderdi araLIklarla arkadaşlık isteği hep redddeTTİM,cumartesi akşamı mesaj atmış,ben babanızın arkadaşının oğluyum,aynı köydeniz diye ben hiçbir şey yazmadım .

ÇOcuk 83 doğumlu ben ise 90 doğumluyum.

yazsam mı yazmasam mı yazayım diyorum aynı köydeniz diye ama birde bu durumda var ,yanlış anlar diyede düşünüyorum ne yapsam ,yazsam acaba oda istiyor,cevap attı mı diye düşünür ne dersiniz?

merhaba bayanlar,

Eylül ayında babamın arkadaşı senin kız ile benim çocuk tanışsınlar,facede konuşsunlar demiş,bende istemem diye anneme söyledim.Konu öylece kapandıydı.Aradan 3 ay felan geçti,ben çocuğu tanımıyorum tabii,yengemle ile ortak arkadaşmış,beni eklemiş bende kabul etmedim,5 defa gönderdi araLIklarla arkadaşlık isteği hep redddeTTİM,cumartesi akşamı mesaj atmış,ben babanızın arkadaşının oğluyum,aynı köydeniz diye ben hiçbir şey yazmadım .

yazsam mı yazmasam mı yazayım diyorum aynı köydeniz diye ama birde bu durumda var ,yanlış anlar diyede düşünüyorum ne yapsam ,yazsam acaba oda istiyor,cevap attı mı diye düşünür ne dersiniz?

niyet belli eğer o niyette gönlünüz varsa tanışın ama zor işler bunlar olurda bir anlaşmazlık çıkarsa babanızla arkadaşınında araları açılcaktır.nasip bu arada yaş farkı normal bence.hele ki erkeklerin geç olgunlaştığını düşünürsek.

cnm aslında önce kendine sormalısın soruyu
artılarını eksilerini bi düşün ne bilim denk misiniz
eğitim durumunuz ne alemde çocuk kişilik olarak nasıl
baban sana ölçmüş biçmiş ki snn tanışmanı istemiş
ve ayrıca buraya konu açmış olmanda sanki bana biraz
ışık var gibi geldi :28::52:

Evlilik tanıştırması icin fazla kucuk degil misin?

Evliliğin sorumluluğu ağır canım. Hemen evlilik olmasa bile arada aile faktörü var. Tanısan ama istemesen aileler tarafından gerginlik yaşayabilirsin.

Şimdiden evlilik düşünmeye gerek yok, zira asık olup evlenmek isteyeceğin biri ileride mutlaka karsına çıkacaktır.

maşşallah cocukta pek yuzssuzmus
5 kere arka arkaya ıstek yollamıs
sız hoşlanmıyorsanız ve ewlılık dusunmuyorsanız sadece nezaketen bır kereye mahsus olmak uzere bır cewap yazabılırsınız...

Bence bi konuş nası birisiymiş zaten bu işler çok uzun sürede olmalı, en azından yabancı değil bi tehlike yok şu anda ama asıl iş ciddileşirse dikkat etmen gerekecek arada tanıdıklar olduğu için, yaş farkıda normal ayrıca

İstemediğini söylemişsin. Hala eklemekteki amaç bariz ve bence itici. Her köylünü eklemiyorsun değil mi? Bence ekleme hiç. Hepsini geçtim 29 yaşında biri için bu tarz faaliyetlere girmek çok saçma değil mi ya hu? :26:

cocuk pek ısrarcıymıs .5 kere arka arkaya ıstek gondermıs .
yalnız ben ona degıl de ,cagımız tamamen sanaldan face den ıbaret olmus .
babanız demıs yaa ,''bunları faceden tanıstıralım eklesınler bırbırlerını ''ay gercekten cok
guldum:1:neyse konuya donecek olursak eger,eger cocugun tpını fılan begendıysenız ekleyın cevap verın .
ama yok ben cocugun tıpını de begenmedım gelecekte dusunmuyorum dıyorsanız ,hıc cevap vermeyın

Çocuğun niyeti apaçık belli
Sırf aynı köydensiniz diye cevap vermen senin lehine değil aleyhine de olabilir.
Sadece konuşmak için konuşursan bu babasının babanın ve diğer tanıdıkların kulağına gidebilir.
Ama eğer gerçekten beğendiysen ve evlilik düşünüyorsan tabiikide konuşmanda bi sakınca yok.

normla şartlarda,eğer aileler tanışıyorsa,seninde evlilik gibi bir planın varsa tanış derdim.
ama nedense çocuk bi garip geldi bana :44:
ısrarla üst üste istek yollaması,bana anlayışsız ve fazla sanal aleme bağlı olduğu izlenimini uyandırdı.
ki yaşıda bunu yadırgatacak durumda.

merhaba bayanlar,

yaşın küçük ayrıca aynı köyden olan herkesle ahbap olmak zorunda değilsin dimi?
ha diyosan ki benim gönlüm kaydı merak ettim tamam, ama yok aynı köydeniz yok babamın arkadaşı gibi bahanelerle yazma

cevap verdiğiniz için teşekkürler..
bende o yüzden korkuyorum ,kulağa giderse iş ciddileşmemişken bile aileler araya girince direk oluyor.
düşünmüyorum aÇIKCASI ne bilim o sorumluluk ağır geliyor bana..

yaşın küçük ayrıca aynı köyden olan herkesle ahbap olmak zorunda değilsin dimi?
ha diyosan ki benim gönlüm kaydı merak ettim tamam, ama yok aynı köydeniz yok babamın arkadaşı gibi bahanelerle yazma

tabii canım ,öyle bir şeyi hiç sewvmiyorum ki zaten bn babamın akrabalarını bile tanımıyorum..yanlış anlar diye yazmadım bnde birşey

tabii canım ,öyle bir şeyi hiç sewvmiyorum ki zaten bn babamın akrabalarını bile tanımıyorum..yanlış anlar diye yazmadım bnde birşey

daha ciddi şeyler düşünmek için küçüksün bence, hayatını yaşa biraz, onun yaşı büyük 2.haftada konuyu evliliğe getirecek çıkmaya başlasan, ailelerde tanışıyo aynı köydeniz vs diye diye senide ailenide ikna etmeye çalışacak gerek yok :19:

daha ciddi şeyler düşünmek için küçüksün bence, hayatını yaşa biraz, onun yaşı büyük 2.haftada konuyu evliliğe getirecek çıkmaya başlasan, ailelerde tanışıyo aynı köydeniz vs diye diye senide ailenide ikna etmeye çalışacak gerek yok :19:

aynen öyle daha fazla beklemeyeceğini söyleyip 1 aya kalmaz ciddileşir.kınalarda,düğünlerde felan annesi,babası görüyor ama çocuğu görmüşlüğüm bile yok.

aynen öyle daha fazla beklemeyeceğini söyleyip 1 aya kalmaz ciddileşir.kınalarda,düğünlerde felan annesi,babası görüyor ama çocuğu görmüşlüğüm bile yok.

ben şunada karşıyım, kız 18 yaşında diyelim adam 30, iki gün sonra adam başlıyo ben baba olmak istiyorum yaşım geçiyo diye, senin geçiyoda kız daha çıtır sor bakalım o 9 ay bebek taşımaya, emzirmeye gece uykusuz kalmaya falan hazırmı, madem adamı hiç görmedin bundan sonrada görme güzelim

ben şunada karşıyım, kız 18 yaşında diyelim adam 30, iki gün sonra adam başlıyo ben baba olmak istiyorum yaşım geçiyo diye, senin geçiyoda kız daha çıtır sor bakalım o 9 ay bebek taşımaya, emzirmeye gece uykusuz kalmaya falan hazırmı, madem adamı hiç görmedin bundan sonrada görme güzelim

doğru söylüyorsun.baba oluyorlardı ne oluyor sanki,sadece seviyor o kadar eşinin yanında olmuyorlar,geceleri onlarda fedakarlık vermiyorlar.umarım ben görmem de göstremezler inş.

cocuk pek ısrarcıymıs .5 kere arka arkaya ıstek gondermıs .
yalnız ben ona degıl de ,cagımız tamamen sanaldan face den ıbaret olmus .
babanız demıs yaa ,''bunları faceden tanıstıralım eklesınler bırbırlerını ''ay gercekten cok
guldum:1:neyse konuya donecek olursak eger,eger cocugun tpını fılan begendıysenız ekleyın cevap verın .
ama yok ben cocugun tıpını de begenmedım gelecekte dusunmuyorum dıyorsanız ,hıc cevap vermeyın

hakikaten ya ben de ona güldüm iyi face üzerinden de evlendirsinler bari:DDD..önceden niyet varsa gegellim bi konuşsunlkar görsünler birbirlerini olurdu..şimdi face ye mi kaldı bunlar...Peygamber Efendimiz sav "evlenilcek kişiler birbirini görsün" buyurmuş.faceden tanışmak da neyin nesi???
konu sahibine gelince istersen bi görüş görüşmek evlilik değildir..kafana yatmaz<sa zaten olmaz dersin olur biter ..ha hiç niyetim yok evlilik için şuan dersen hiç kurcalama kalsıın orda...

Back
X