Babamın bakışları

margeratt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
29
13
3
29
Merhabalar.
Konum babamın bakışları.
Babamın bakışlarından rahatsız oluyorum.
Küçükken spor yaptığım için insanlar tarafından beğenilen bir fiziğim var.(bunu kendimi övmek için söylemiyorum lütfen bu şekilde anlamayın, bunu olaya açıklık getirmesi içi, benim bu olayın nedeninin bu olduğunu düşündüğüm için belirtiyorum)

Geçen yaz bir taciz olayı yaşadım. Sapık bir adam arkamdan sarıldı ben çığlık atınca kaçtı.
Birkaç adam peşinden koştu yakalamaya çalıştı ben de babamı aradım gelip beni aldı.
Ben bu olayı hala atlatamadım, bu yüzden erkeklerin bakışlarına bana olan davranışlarına çok dikkat eder oldum.

Babama gelecek olursam, babam iyi biri bugüne kadar asla beni kırmadı, ne istersem yapar.
Annemi çok seviyor.
İyi biri yani.
Ama şu son zamanlarda beni çok rahatsız eden bakışlarını yakalıyorum.
Mesela ben yürüyüşe çıkarken tayt giyiyorum arkama bakışını yakalıyorum hem de birkaç kez.
başka taraflarıma da bakıyor utanıyorum yazmaya.
bazen diyorum ki acaba ben o unutamadığım olayın etkisinde olduğumdan mı böyle hissediyorum.
Ama birkaç kez yakaladığım için eminim.
Moralim çok bozuk.
Bana bir şey yapacağından değil ama mesela dar kıyafetlerimle salonda oturamıyorum, bazen babamdan kaçıyormuşum gibi hissediyorum.
Böyle şeyler kolay yazılmıyor, bilmiyorum içim çok sıkıntılı.
Ne yapacağımı bilmiyorum.

Kaç yaşındasınız, babanız kaç yaşında? Ensest çok ciddi bir sorundur. Hiiiç umulmayan taşlar baş yarabilir, DİKKAT !

babanızın bakarken kafasından şunlar geçiyordur: "kızımda büyüdü şuna bak resmen kadın oldu göğüsleri bile çıkmış inanamıyorum bebeğimdi o benim." yada "daracık giymiş ya biri sokakta laf atarsa. artık koca kadın oldu bak göğüsleri kalçası bile çıktı. neyse yinede bir şey söylemeyim giysin istediğini şimdi moda."

baban kızıyordur belkıde o yuzden bakıyordur sana belkı utancından bısey de dıyemıyordur
Kızıyor olsa suratına bile bakmaz böyle bir durumda. Söyleyemediği için bu yüzüne bile bakmama halinden rahatsızlığı anlaşılır.

Kaç yaşındasınız, babanız kaç yaşında? Ensest çok ciddi bir sorundur. Hiiiç umulmayan taşlar baş yarabilir, DİKKAT !
Ben 19 yaşındayım babam 47 yaşında.
Haklısınız ama babamın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum

Bence yaşadigin olayin etkisidir,ya da dikkat etmeni dile getiremediginden dikkatli bakıp anlatmaya calisiyordur
Aklima kotu şeyler gelmiyor sonuçta baban üstelik ben babam ve küçük kardeşimin yaninda bile dikkat ederim oturup kalkmama
Yanlis düşünme hemen ama yine de dikkatli ol

baban kızıyordur belkıde o yuzden bakıyordur sana belkı utancından bısey de dıyemıyordur
Hayır babam kızsa söyler, babam ne annemin ne benim kıyafetime karışmaz çok açık giyinmediğimiz sürece, anlayışlı biri.

acilen psikoloğa git..bu seninle alakalı bir durum, yaşadığın bir travma var.. bir tek baban değil bana kalırsa herkesi öyle görüyorsun bu babana kadar ilerlemiş bir durum.

Hayır babam kızsa söyler, babam ne annemin ne benim kıyafetime karışmaz çok açık giyinmediğimiz sürece, anlayışlı biri.
anladım umarım yanlış anlıyorsunuzdur bu durumu bence o olayın etkısınde kalmıssınız

Ama sürekli bakıyor işte

Kızıyor olsa suratına bile bakmaz böyle bir durumda. Söyleyemediği için bu yüzüne bile bakmama halinden rahatsızlığı anlaşılır.
ensest de gelıyor aklıma ama soylemek ıstemıyorum

acilen psikoloğa git..bu seninle alakalı bir durum, yaşadığın bir travma var.. bir tek baban değil bana kalırsa herkesi öyle görüyorsun bu babana kadar ilerlemiş bir durum.
Herkesin için aynı şeyi gördüğümü söylemedim.
Sadece o olaydan sonra erkeklere ve davranışlarına dikkat ettiğimi söyledim.
Mesela dayılarımda var çok yakınız sürekli beraberiz ama bana karşı olumsuz bakışlarına şahit olmadım.
Ya da arkadaş çevremde de çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım var sürekli beraberiz kardeş gibiyiz ondan da gördüğümü iddia edebilirdim ama hayır.
Ben gördüğümü yaşadığımı söylüyorum.

ilginc , belki tacizlerin etkisinde kaldin , yada igrenc duygularin arasinda ....

Başka taraflarıma da bakıyor demişsiniz, nerenize mesela, göğüslerinize falan mı? Ve sadece siz tayt vs. giyip dışarı çıkacağınız zaman falan mı bakıyor yoksa normalde, dışarı çıkmayacağınız zaman falan da mı bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…