Evet.Başka taraflarıma da bakıyor demişsiniz, nerenize mesela, göğüslerinize falan mı? Ve sadece siz tayt vs. giyip dışarı çıkacağınız zaman falan mı bakıyor yoksa normalde, dışarı çıkmayacağınız zaman falan da mı bakıyor?
ben dikkatli giyiniyorum canım..nasıl bakrsa baksın rahatsız oluyorum..uzun eşofman altı ve kısa kollu bol tşört giyerim en acık..dekolte falan asla giymem..Baban da olsa yanında usturuplu giyinmek lazım, ben de pek dikkat etmem aslında, şort da giyerim askılı da, tayt da..
bence evin içinde dar veya dekoltee giyme..Evet.
Evdeyken üzerimde dar bir şey varsa da bakıyor.
Senin de mi baban bakıyor?ben dikkatli giyiniyorum canım..nasıl bakrsa baksın rahatsız oluyorum..uzun eşofman altı ve kısa kollu bol tşört giyerim en acık..dekolte falan asla giymem..
Ben de dikkat ediyorum artık daha bol şeyler giyiyorumbence evin içinde dar veya dekoltee giyme..
annem hep tembihlerdi evde sort falan giymeyin diye..bilmem babam kadınlardan hoşlanan biri çapkın biri bunu biliyorum..ben yazın sıcağında bile çocukluğumdan bu yana hep eşofman altı giydim evde..Senin de mi baban bakıyor?
Ben de genelde dikkatli giyiniyorum, ama bazı kıyafetlerim dar. Onları da babamın yanında giymemeye çalışıyorum..
Peki teşekkür ederim ben de sizin gibi yapayım o zamanannem hep tembihlerdi evde sort falan giymeyin diye..bilmem babam kadınlardan hoşlanan biri çapkın biri bunu biliyorum..ben yazın sıcağında bile çocukluğumdan bu yana hep eşofman altı giydim evde..
sadece bakışta olabilir..aman bilmiyorum eltim var kaynım çok düzgün biri,kızmı kucağına vermem doğru değil böyle şeyler demişti..bence eşi bir şey yapacağından demiyor onu..O travmayi atlatamamis olabilirsin
Eger babanın bakışları senin algiladigin gibiyse ciddi bi ensest sorunu vardır.
Benim babam pek aldırmaz o yüzden daha rahatım sanırım. Senin yaptığın doğru olan tabi ki..ben dikkatli giyiniyorum canım..nasıl bakrsa baksın rahatsız oluyorum..uzun eşofman altı ve kısa kollu bol tşört giyerim en acık..dekolte falan asla giymem..
Umarım öyledir ve umarım ben yanlış yorumluyorumdur.oylesine bakiyodur belki, ben de bazen etrafi bilmeden incelerim, kardesim giyindiyse bakarm ne giymis filan.. o olay uzerine yanlis yorumluyor olabilirsin..
inşaAllah.. bi de rahatsiz bakslara maruz kalacagin kiyafetler giymemeni oneririm.. o olumsuz olay uzerine simdi tedirginsin, olmadik anlamlar cikarmaya musait su an psikolojin..Umarım öyledir ve umarım ben yanlış yorumluyorumdur.
Tamam ben de başlarda böyle düşündüm ama 1 değil 2 değil 3 değil.Yahu ister istemez insan bakıyor ben dikkat ederim evde dahi bol tişörtler giyerim zaten kapatıyo her yerimi ama ablam evde aşırı dekolte giyer babamında bakışları yazık arada kayıyor yani , ablama söylüyorum usturuplu giyin diye, bence senin psikolojin bozulmuş , tayt giymiş poposu meydanda yürüyen birine illa bakışın kaçar önemli olan içindeki niyet.
Haklısınız, peki teşekkür ederim, daha dikkatli giyinmeye çalışıyorum..inşaAllah.. bi de rahatsiz bakslara maruz kalacagin kiyafetler giymemeni oneririm.. o olumsuz olay uzerine simdi tedirginsin, olmadik anlamlar cikarmaya musait su an psikolojin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?