• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın bakışları

Başka taraflarıma da bakıyor demişsiniz, nerenize mesela, göğüslerinize falan mı? Ve sadece siz tayt vs. giyip dışarı çıkacağınız zaman falan mı bakıyor yoksa normalde, dışarı çıkmayacağınız zaman falan da mı bakıyor?
Evet.
Evdeyken üzerimde dar bir şey varsa da bakıyor.

Baban da olsa yanında usturuplu giyinmek lazım, ben de pek dikkat etmem aslında, şort da giyerim askılı da, tayt da..
ben dikkatli giyiniyorum canım..nasıl bakrsa baksın rahatsız oluyorum..uzun eşofman altı ve kısa kollu bol tşört giyerim en acık..dekolte falan asla giymem..

Evde biraz daha dikkatli giyinin bari. Suç sizde değil ama baba bu, endişelerinizde haklıysanız ve bu bir eyleme dökülürse işiniz iş...

ben dikkatli giyiniyorum canım..nasıl bakrsa baksın rahatsız oluyorum..uzun eşofman altı ve kısa kollu bol tşört giyerim en acık..dekolte falan asla giymem..
Senin de mi baban bakıyor?
Ben de genelde dikkatli giyiniyorum, ama bazı kıyafetlerim dar. Onları da babamın yanında giymemeye çalışıyorum..

Senin de mi baban bakıyor?
Ben de genelde dikkatli giyiniyorum, ama bazı kıyafetlerim dar. Onları da babamın yanında giymemeye çalışıyorum..
annem hep tembihlerdi evde sort falan giymeyin diye..bilmem babam kadınlardan hoşlanan biri çapkın biri bunu biliyorum..ben yazın sıcağında bile çocukluğumdan bu yana hep eşofman altı giydim evde..

annem hep tembihlerdi evde sort falan giymeyin diye..bilmem babam kadınlardan hoşlanan biri çapkın biri bunu biliyorum..ben yazın sıcağında bile çocukluğumdan bu yana hep eşofman altı giydim evde..
Peki teşekkür ederim ben de sizin gibi yapayım o zaman

O travmayi atlatamamis olabilirsin
Eger babanın bakışları senin algiladigin gibiyse ciddi bi ensest sorunu vardır.

oylesine bakiyodur belki, ben de bazen etrafi bilmeden incelerim, kardesim giyindiyse bakarm ne giymis filan.. o olay uzerine yanlis yorumluyor olabilirsin..

Ensest olsa daha küçük yaşlarda da başlardı gibi geliyor bana
dikkat et yine neler olmuyor ki

O travmayi atlatamamis olabilirsin
Eger babanın bakışları senin algiladigin gibiyse ciddi bi ensest sorunu vardır.
sadece bakışta olabilir..aman bilmiyorum eltim var kaynım çok düzgün biri,kızmı kucağına vermem doğru değil böyle şeyler demişti..bence eşi bir şey yapacağından demiyor onu..

Benim babam pek aldırmaz o yüzden daha rahatım sanırım. Senin yaptığın doğru olan tabi ki..

Yahu ister istemez insan bakıyor ben dikkat ederim evde dahi bol tişörtler giyerim zaten kapatıyo her yerimi ama ablam evde aşırı dekolte giyer babamında bakışları yazık arada kayıyor yani , ablama söylüyorum usturuplu giyin diye, bence senin psikolojin bozulmuş , tayt giymiş poposu meydanda yürüyen birine illa bakışın kaçar önemli olan içindeki niyet.

kusura bakma margeratt ama insan öz babası hakkında nasıl böyle şeyler düşünebilir.acilen pskoloğa gitmelisin...

Ben babanızın 'Geçen gün tacize uğradın, keşke biraz daha usturuplu giyinseydin'bakışı attığına inanmak istiyorum şahsen. Daha önce karışmıyormuş giyiminize, şu anda laf etmek istemiyordur belki bilemedim. Ama daha önceden yoksa birdenbire böyle bir hisse kapılmanız, psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Dilerim oyledir zaten, aksini düşünmek midemi bulandırıyor.

Yahu ister istemez insan bakıyor ben dikkat ederim evde dahi bol tişörtler giyerim zaten kapatıyo her yerimi ama ablam evde aşırı dekolte giyer babamında bakışları yazık arada kayıyor yani , ablama söylüyorum usturuplu giyin diye, bence senin psikolojin bozulmuş , tayt giymiş poposu meydanda yürüyen birine illa bakışın kaçar önemli olan içindeki niyet.
Tamam ben de başlarda böyle düşündüm ama 1 değil 2 değil 3 değil.
Ayrıca çok da açık giyinmiyorum, psikolojim bozulmuş olsa bunu herkes için düşünebilirdim ama çok şükür ki bunun ayrımını yapacak bir farkındalığa sahibim.
Ben bu konuyu ilk bakışında hemen buraya koşup açmış değilim.
Zamanla rahatsızlığım arttığından açtım.
Niyet içinse evet babamın kötü bir şey yapacağını ben de düşünmüyorum, ama rahatsızlığından önüne geçmiyor bu tabii..

Back
X