• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın bakışları

Ben babanızın 'Geçen gün tacize uğradın, keşke biraz daha usturuplu giyinseydin'bakışı attığına inanmak istiyorum şahsen. Daha önce karışmıyormuş giyiminize, şu anda laf etmek istemiyordur belki bilemedim. Ama daha önceden yoksa birdenbire böyle bir hisse kapılmanız, psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Dilerim oyledir zaten, aksini düşünmek midemi bulandırıyor.
Bu arada ben babama utanıp tacize uğradığımı söylemedim korktum o yüzden ağladım dedim, böyle şeyleri kimseye anlatamam çünkü..
Ben de sizin gibi düşünmek yanılmak istiyorum..

kusura bakma margeratt ama insan öz babası hakkında nasıl böyle şeyler düşünebilir.acilen pskoloğa gitmelisin...
Benim yazdığım mesajı dikkatli bir şekilde okumadığınızı düşünüyorum.
Ben bunu yazmanın ne kadar zor bir şey olduğunu belirttim.
Evet ben şahit oldum ki düşünüyorum.
Zaten atalarımızda uydurmuş atalarımızın hepsinin psikolojisi bozukmuş ki " BU DEVİRDE BABANA BİLE GÜVENME " demişler.
Ve yine söylediğim gibi, ben babamın kötü bir şey yapacağını düşünmüyorum sadece rahatsız oluyorum.

Benim yazdığım mesajı dikkatli bir şekilde okumadığınızı düşünüyorum.
Ben bunu yazmanın ne kadar zor bir şey olduğunu belirttim.
Evet ben şahit oldum ki düşünüyorum.
Zaten atalarımızda uydurmuş atalarımızın hepsinin psikolojisi bozukmuş ki " BU DEVİRDE BABANA BİLE GÜVENME " demişler.
Ve yine söylediğim gibi, ben babamın kötü bir şey yapacağını düşünmüyorum sadece rahatsız oluyorum.
canım okudum.sadece yaşadığının çok zor birşey olduğunu ve bununla başetmenin zor olduğunu düşünüyorum.o yüzden öyle birşey önerdim.tez zamanda üstesinden gelmen dileğiyle

Türkiye'deki Ensest oranını bilmeyen arkadaşlar Özbaban hakkında nasıl böyle Şeyler düşünürsün Demiş . doğru mu söylüyorsunuz bilmiyorum ama ihtimal çok yüksek . sizi Anlıyorum ama bu durumdan kendinizi suçlamayın . bir de dikkatli olun .

Bence baban senin düşündüğün niyetle bakmıyor gibime geldi. Sadece dar giyindiğinde bakıyorsa babanın yanında giyinişine biraz dikkat etmeyi dene. Yani belli bir yaştan sonra çocukluktan çıkınca babanın yanında giyindiğine dikkat etmeli insan. Yani bunu saygısından yapmalı. Bakmaması için değil.

Bence baban senin düşündüğün niyetle bakmıyor gibime geldi. Sadece dar giyindiğinde bakıyorsa babanın yanında giyinişine biraz dikkat etmeyi dene. Yani belli bir yaştan sonra çocukluktan çıkınca babanın yanında giyindiğine dikkat etmeli insan. Yani bunu saygısından yapmalı. Bakmaması için değil.
Haklısınız daha çok dikkat etmeye çalışacağım artık. Teşekkür ederim

Tamam ben de başlarda böyle düşündüm ama 1 değil 2 değil 3 değil.
Ayrıca çok da açık giyinmiyorum, psikolojim bozulmuş olsa bunu herkes için düşünebilirdim ama çok şükür ki bunun ayrımını yapacak bir farkındalığa sahibim.
Ben bu konuyu ilk bakışında hemen buraya koşup açmış değilim.
Zamanla rahatsızlığım arttığından açtım.
Niyet içinse evet babamın kötü bir şey yapacağını ben de düşünmüyorum, ama rahatsızlığından önüne geçmiyor bu tabii..
Rahatsız oluyorsan ne dar ne de açık giyiniceksin o zaman , dedim ya ablamda açık giyiniyor babamda bakıyor oda görüyor ama senin gibi düşüncelere kapılmıyor, senin baban nasıl bakıyor ki tecavüzcü çoşkun bakışı atıyorsa o zaman sorun var tabi, yok sadece bakıyorsa en son düşüneceğin ihtimal kötü niyetli olması, sonuçta sen onun evladısın baban hakkında böyle düşünmen normal psikoloji değil, onun gözünde her zaman küçük bir kız çocuğusun ne kadar çabuk geliştiğini gözlemliyordur , kızım ne kadar çabuk büyümüş gibi şeyler düşünüyordur içinden, bu psikolojide babana sarılamaz edemezsin taciz olayı erkekler bakış açını değiştirmiş kesinlikle..

Allah korusun.
Bence kötü seyler düsünmemeye calis..
Ve taciz olayi icin psikologa git. Böyle seyler kolay atlatilmaz.

Ben çözümü yazmak isterdim ama gerici yobaz diye taşlanmak istemiyorum. Ne de olsa "özgür" bir ülkede yaşıyoruz. "Din ve vicdan" özgürlüğü var. Herkes ne isterse onu giymekte "özgür". E tabii böyle olunca neticeleri de bir o kadar ahlaktan, insanlıktan mahrum ve sınır tanımaz "özgür" lükte oluyor.

Ben çözümü yazmak isterdim ama gerici yobaz diye taşlanmak istemiyorum. Ne de olsa "özgür" bir ülkede yaşıyoruz. "Din ve vicdan" özgürlüğü var. Herkes ne isterse onu giymekte "özgür". E tabii böyle olunca neticeleri de bir o kadar ahlaktan, insanlıktan mahrum ve sınır tanımaz "özgür" lükte oluyor.
bir örtülü hanım kocasının kötülüklerinden dayısına sığınmış öz dayısı tecavüz etmiş,yakın bir zamanda çokmıştı siyaset topiğinde..dikkatli olmakta fayda var karşınızdakinin gözü dönmüşse ne yaparsanız yapın fayda etmez..kadınlar dikkatli olmalı..

Valla bu hayatta yok artik bu kadarda olmaz dicegimiz ne olaylar gormusuzdur hepimiz. Ciddi anlamda ensest iliskiye ilgisi olan cok insan var. O nedenle sizin hep bir gozunuz acik olsun babanizin yaninda o sekil giyinmemeye özen gosterin.

Rahatsız oluyorsan ne dar ne de açık giyiniceksin o zaman , dedim ya ablamda açık giyiniyor babamda bakıyor oda görüyor ama senin gibi düşüncelere kapılmıyor, senin baban nasıl bakıyor ki tecavüzcü çoşkun bakışı atıyorsa o zaman sorun var tabi, yok sadece bakıyorsa en son düşüneceğin ihtimal kötü niyetli olması, sonuçta sen onun evladısın baban hakkında böyle düşünmen normal psikoloji değil, onun gözünde her zaman küçük bir kız çocuğusun ne kadar çabuk geliştiğini gözlemliyordur , kızım ne kadar çabuk büyümüş gibi şeyler düşünüyordur içinden, bu psikolojide babana sarılamaz edemezsin taciz olayı erkekler bakış açını değiştirmiş kesinlikle..
"KESİNLİKLE" Kelimesini kullanacak kadar rahat olduğunuza göre psikolog falan olmanız gerek?
Ben tekrar ve tekrar söylüyorum ki babamın kötü bir yaklaşımda bulunacağını sanmıyorum sonuçta o benim babam.
Sadece bakışlarının fazla oluşu rahatsız etti bunu dile getiriyorum.
Benim de tabii ki gönlümden geçen babamın sizin bahsettiğiniz niyetlerde(iyi anlamda) bakması, ve benim yanılmış olmam.
Yaşadığım olayın da etkisi var tabii ki ama sadece benim çevreme karşı duyarlılığımı arttırmaktan yana.
Yani demem o ki her gördüğüme bana bakıyor yaftası yapıştırmıyorum.
Neyse teşekkür ederim.

Uzun zamandır kk yı takip ediyorum, ama bu gördüğüm en gereksiz en değersiz en 'yobaz' görüş. Açık açık yazmadığını düşünsende pek Değerli arkadaşşşşş

Back
X