babamın bana pismişim gibi davranması

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
silinmiştir yazı teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar hep okurdum bir derdim var bölümünü ve insanlara yardımcı olmaya çalışırdım, dua ederdim hem derdi olanlara hemde kendime buraya bir şey yazacağım gün gelmesin diye fakat gün geldi.

babam bu aralar sanki hep pismişim gibi davranıyor. Örneğin çiftlikte köpeklerimiz vardı onları sevdiğim zaman uyuz olacaksın git temizle kendini pis pis oturma diyor ki biliyor bende öyle durmam hemen gider elimi yıkarım. 4-5 köpeğimiz var birisinden birisine geçerken bile elimi, yüzümü yıkıyorum. Kendi tarağımda saçım kalmış malum dökülüyor saçlarım sık sık her dakika temizleyemiyorum tarağımı yok bu ne pislik böyle dedi. Ya da suratımda sivilce çıksın e normaldir sende diyor şu zamana kadar hep şaka yollu anladım ama bu akşam yaptığı çok koydu. Acıktım kendime ekmek hazırlıyordum sende ister misin diye sordum. Önce git ellerini yıka dedi yıkadım baba yıkarım tekrardan ne istiyorsun söyle dedim. Önce git yıka görücem dedi iyice üzüldüm baba mutfaktada sabun var yıkarım sen söyle ne istiyorsun yıka yıka diye diretti sinirlendim ne istiyorsun söyle baba dedim. Şöyle şöyle yap falan dedi tamam dedim. Gittim yaptım özene bezene kendimde kullandığım bıçağı bile kullanmadım ellerimi durmadan yıkadım. Götürdüm tabağını konu uzamasın böyle suratla diye gülerek pis pis ellerle yaptım onları dedim. İyi o zaman yemem dedi şok oldum. Şaka yaptım baba dedim. Yok yemem dedi iyi sen bilirsin dedim gittim mutfağa kendi ekmeklerimi hazırladım geldim. Ben başlamıştır diye düşünüyordum şaka yaptı sanmıştım dokunmamış bile yedim yemeği hala dokunmadı çıktım su içmeye annem niye böyle yapıyorsun diye sordu ellerini yıkamamış yemem dedi. Çok üzüldüm odama çekildim.

NOT: babam titiz bir insan değildir. (piste değildir ama titiz değildir yani) bende kesinlikle pis bir insan değilimdir saçımdan tırnağıma kadar her gün bakarım kendime temizlenirim. gün aşırı kesinlikle ama kesinlikle duş alırım. eşyalarımı 2 gün üst üste giymem. kimse şu zamana kadar bana pis demedi yani öyle söyleyeyim. odam arada dağınık olur 1 gün geçer üzerinden toplarım

babam böyle değildi bir anda değişti benimle hep tartışma modunda(kavga değil) minik minik laf sokmalar. acaba ben mi çok takıyorum kafama malum sınava hazırlanan öğrenciyim hep sıkıntı halindeyim. lütfen eleştiri yapacaksanız çekinmeyin ama lütfen kırmayın yeterince kırıldım çünkü

başka bir şeyini mi duydu ya da başka bir şeyıne mı kızdı da ,onu soyleyemeyıp başka şekılde taktı sana acaba. annenle konustun mu ,o nasıl karşılıyor bu tutumu? başka kardesın var mı. annen yemek yapınca onun hıjyenını de sorgulamıyor mu şu gunlerde...

başka bir şeyini mi duydu ya da başka bir şeyıne mı kızdı da ,onu soyleyemeyıp başka şekılde taktı sana acaba. annenle konustun mu ,o nasıl karşılıyor bu tutumu? başka kardesın var mı. annen yemek yapınca onun hıjyenını de sorgulamıyor mu şu gunlerde...

yok başka bir şey olsa hemen söyler zaten ağzında laf durmaz babamın :50: annem boşver şaka yapıyor diyor kadıncağız ortada kalıyor. 2 tane abim var ama burada değilller birisi çalışıyor birisi üniversitede. annem yapınca bir şey demiyor şu 1 haftadır yemekleri ben yapıyorum bir şey demeden lup lup yutuyor ne zaman stresli oluyor bana pis demeye başlıyor. bu arada ilgilenip cevap verdiğiniz için çok teşekkürler

İyi akşamlar güzel kardeşim.
Sınava hazırlanıyorum demişsiniz acaba bu stressten dolayı fazla alınganlık gösteriyor olabilir misiniz?
Babanızın neden böyle davrandığına dair hiçbir fikrim yok.
Siz şöyle yapsanız kardeşim; uygun biz zamanda babanıza bu tavırlarından dolayı kırıldıgınızı,sizin pis oldugunu dusunmeye ıten sebebı merak ettıgınızı sorabılırsınız.
Bence çok takılmayın.Annenizin dediği gibi şaka yapıyor olabilir.
Kendinizi üzmeyin.
Sınavınızda başarılar dilerim:)

İyi akşamlar güzel kardeşim.
Sınava hazırlanıyorum demişsiniz acaba bu stressten dolayı fazla alınganlık gösteriyor olabilir misiniz?
Babanızın neden böyle davrandığına dair hiçbir fikrim yok.
Siz şöyle yapsanız kardeşim; uygun biz zamanda babanıza bu tavırlarından dolayı kırıldıgınızı,sizin pis oldugunu dusunmeye ıten sebebı merak ettıgınızı sorabılırsınız.
Bence çok takılmayın.Annenizin dediği gibi şaka yapıyor olabilir.
Kendinizi üzmeyin.
Sınavınızda başarılar dilerim:)

teşekkürler bende öyle düşündüm acaba kendi kendime kuruntu mu yapıyorum diye ama babam öyle dediğinde annemin suratı bile asılıyor inanın çok kırıcı söylüyor ama sineye çekiyorum. sessizce kalktım gittim odadan sakin davranmaya çalışıyorum. babamı çok severim biliyorum oda beni seviyor fakat hiç bir zaman karşı karşıya geçip böyle konuşamayız. ancak bir haber olur siyaset olur o konuda konuşuruz :50:

teşekkürler bende öyle düşündüm acaba kendi kendime kuruntu mu yapıyorum diye ama babam öyle dediğinde annemin suratı bile asılıyor inanın çok kırıcı söylüyor ama sineye çekiyorum. sessizce kalktım gittim odadan sakin davranmaya çalışıyorum. babamı çok severim biliyorum oda beni seviyor fakat hiç bir zaman karşı karşıya geçip böyle konuşamayız. ancak bir haber olur siyaset olur o konuda konuşuruz :50:

Desene sizin baba-kız ilişkisi bizimkiyle aynı:(
Sanki babamla bana günlük cümle kotası verilmiş.Haber izlerken yada o günkü bir mevzuyu aktarırken konuşabiliriz.
Ne diyeyim sana kardeşim kafana takmamaya çalış.Annenin suratının asılmasının sebebi de senin kırılmandan korkutugu ıcındır.Annen muhakkak babanla konuşmustur kızımız kırılıyor diye.
Baban hala devam ettiğine göre gercekten şaka yapıyor olabilir.

Desene sizin baba-kız ilişkisi bizimkiyle aynı:(
Sanki babamla bana günlük cümle kotası verilmiş.Haber izlerken yada o günkü bir mevzuyu aktarırken konuşabiliriz.
Ne diyeyim sana kardeşim kafana takmamaya çalış.Annenin suratının asılmasının sebebi de senin kırılmandan korkutugu ıcındır.Annen muhakkak babanla konuşmustur kızımız kırılıyor diye.
Baban hala devam ettiğine göre gercekten şaka yapıyor olabilir.

aynen öyle konuşacak konu bulmak için siyasete sardım aramızda birazcık olsun sohbet geçsin diye. :50: takmamaya çalışıyorum biraz rahatlamak adına yazdım buraya tekrardan çok teşekkürler yardımcı oldunuz. yemedi yemeği annem buzdolabına koymuş :ssz: inada yapacak bir şey yok demek ki

Mrb,

Uzulme canim. ailelerimizle nesil farki oldugu için tmizlik konusu olsun yada baska bir sey soz konusu olsun anlasamiyoruz. Onlar oyle gormusler ve bizdende ayni seyleri istiyorlar; onlari oyle kabul etmek gerek. Allah onlari basimizdan eksik etmesin.

Benim ailemle ayni. Kuçukken hayvanlara hiç dokundurtmadiklari için simdi hayvanlara karsi bir fobim var.
Benden sana bir abla tavsiyesi boyle seyleri kafana hiç takma. Kimbilir hosuna gitmeyecek daha neler neler duyacaksin. O yuzden takma yoksa kendine edersin.

kendine iyi bak

Mrb,

Uzulme canim. ailelerimizle nesil farki oldugu için tmizlik konusu olsun yada baska bir sey soz konusu olsun anlasamiyoruz. Onlar oyle gormusler ve bizdende ayni seyleri istiyorlar; onlari oyle kabul etmek gerek. Allah onlari basimizdan eksik etmesin.

Benim ailemle ayni. Kuçukken hayvanlara hiç dokundurtmadiklari için simdi hayvanlara karsi bir fobim var.
Benden sana bir abla tavsiyesi boyle seyleri kafana hiç takma. Kimbilir hosuna gitmeyecek daha neler neler duyacaksin. O yuzden takma yoksa kendine edersin.

kendine iyi bak

Teşekkür ederim haklısınız öyle :31: Unuttum gitti bile o anki sinir haliyle yazmıştım:30:

Mrb, son zamanlarda babana bilmeden ters bir cevap verdiysen belki de o yüzden öyle davranıyordur. sana trip atıyor gibi :) yoksa niye öyle davransın ki.. belki de en iyisi babana böyle davranmasının sebebini açıkça sormak..

Mrb, son zamanlarda babana bilmeden ters bir cevap verdiysen belki de o yüzden öyle davranıyordur. sana trip atıyor gibi :) yoksa niye öyle davransın ki.. belki de en iyisi babana böyle davranmasının sebebini açıkça sormak..

Cevap vermez büyük ihtimal unutmuş gibi davranıyorum :31:

Bence seninle ilgisi yok tatlım,
birdahakine ellerimi yikadim, ama gitmiyor pislik de,
kendin yapsan daha iyi olacak sanki, diye de:)) gülmeyide unutmaki terslemesin:))

Back
X