Eh burada annenin doğru karar verememesinin sonuçlarını yaşayan bir kız çocuğu var.
Biraz daha dişinizi sıkıp iş bulun zaten anneniz yıllarca göz yummuş 1 sene daha katlanılmak zorunda. Bilmiyorsa da söylemeyin.
Ben annenin bilmediğine ihtimal vermiyorum. Biliyordur da bilmiyor gibi davranmak işine geliyordur. Ha diyelim ki gerçekten bilmiyor yapacak bir şey yok. Az bir şey daha sabredip kendini kurtarmaya bak
Eh burada annenin doğru karar verememesinin sonuçlarını yaşayan bir kız çocuğu var.
Biraz daha dişinizi sıkıp iş bulun zaten anneniz yıllarca göz yummuş 1 sene daha katlanılmak zorunda. Bilmiyorsa da söylemeyin.
anneme duyurmadan babama hesap sormam uygun olur mu bu durumda, zeytinyağı gibi üste çıkacağını biliyorum ama en azından bildiğimi bilse utanır mı içim içimi yiyor
anneme duyurmadan babama hesap sormam uygun olur mu bu durumda, zeytinyağı gibi üste çıkacağını biliyorum ama en azından bildiğimi bilse utanır mı içim içimi yiyor
kanıtlarım var inkar edemez ama yaptığı pisliğin pislik olduğunun farkında değil. bu adam oynadığı kumarı bile İslami zemine oturtabilen bir adam, kendi çocuklarına fetva verip her türlü ahlaksızlığı yapıyor ve Allah tarafından korunduğuna inanıyor.
Sence yüzüne de vursan yaptıklarından utanacak mı?
Onunla yüzleşince adalet yerini mi bulacak?
Olacakları söyleyeyim,
Üste çıkacak. Sinir krizi geçirmene neden olacak belki de.
Anlıyorum. Aptal olmadığını göstermek istiyorsun. Görülmek istiyorsun.
Düşün bir. Sence görmüyor mu ne halde olduğunuzu… umursamıyor sadece.
Daha fazla değer verme hak etmeyene. Kendi hayatına bak
Zaten kıt kanaat yaşamışsınız türlü zorluklarla yoğrulmuşsunuz
Bari baba dediğimiz adamı başınızdan atında onun yükünü sırtlamayın
Bu ne ya bu kadar da olur mu?
Boşansa anlattığınız hayattan daha mı kötü bir hayatınız olacaktı
Hiç olmazsa gururu elinde kalacaktı
Kimse mecbur falan demezsin
Babanız ahlaksız ise anneniz pasif ve zayıfmış
utanmaz tecrübe ile sabit
yine üste çıkacaktır
birde sizi tehdit eder okutmam vs diye ( bu benim başıma gelmedi)
bence şimdilik içinizde tutmaya çalışın
kanıtlarım var inkar edemez ama yaptığı pisliğin pislik olduğunun farkında değil. bu adam oynadığı kumarı bile İslami zemine oturtabilen bir adam, kendi çocuklarına fetva verip her türlü ahlaksızlığı yapıyor ve Allah tarafından korunduğuna inanıyor.
Utanacak insan böyle ahlaksızlıklar yapmaz zaten. İlk aldatmasıda değildir. Annenin de haberi vardır eminim boşanamadığı için susuyodur. İnşallah bi an önce iş bulursun da kendinize ayrı bi hayat kurarsınız.