Aynı anda ayni şeyi yazmışız kesinlikle hak veriyorumbaban şu paracı tiplerden anlaşılan..
kusura bakmasında dünyaya getiren çocuğuna bakacakta, okutacakta, evlendirecekte...
kimse çocuğum bana bu yaptıklarımın karşılığını yapacak diye çocuk dünyaya getiremez..
o kadar malı mülkü varsa bi zahmet bir kaç çocuk o okutsun
hiç olmazsa sevaba girer...
Bence sen annenden borç para istemeye başla sesleri bir kısılsın.
Zaten durumu olmasa seni binbir zorlukla okutmus olsa ver babanın gönlünü hos tut derim ama oyle bir sey yok tam tersi durum varAynen oyle..
Inanin abartmiyorum,12yil okudum bekarken ve 50tl parasi gecmemistir babamin bana,egitimim icin..
esim ise sadece gecen yil kpss kitaplarim icin hemen hemen her ay 500tl ve üstü para verdi (üniversiteyi saymiyorum) Ve Allah razi olsn birgun olsun,param yok kalsin demedi esim.
Ee bu adam bizim icin bu kadar cabalarken gidip parami babama yedirmem hak miki olsa yine ok dicem de..
Bu aklimda var zaten,Allah omur versin direkt oraya ya da olmadi en az bir öğrenciye burs vermek istiyorum :)Konu sahibi borçlarınız bitip eliniz rahatladığında babanıza değil ÇYDD' ne yardım yapın.
İnanın daha hayırlı olur.
:) haklisin cnm da,ayni univden gecen yil bn mezun oldum,univ hocalari kendi kitaplarindan ders islerdi,kitapları fotokopi olarak alirdik,onlarin izniyle hatta ozellikle baska yazarlari onermezlerdi,harcamalarimiz artmasin diye,Yemek parasi 1,5tl,ee ulasim sıkıntısı da yok,yurt kampus icinde.Ben konudan alakasız bir şey söylüycem. Kyk bursunu çok abartmışsınız 400 lira ile öğrencide olsa geçinmek zor. Sen değil ama baban para vermeli kardeşine biraz.
mumkunBen bu hikayede annene cok uzuldum. Boyle bir adamdan kimbilir neler cekiyordur. Para da vermiyordur, verse de bi ton laf soyluyordur. Hatta bence annene zorla aratiyordur.
Yazik.
:) yok cnm.annenin fikri olmasın bu?yani babanın istediğini sen gözlerinle görüp,kulaklarınla şahit oldun mu?annen isteyip,suçu babanın üstüne atıyordur.kaldı ki baban istemiş bile olsa,annen ağzını tıkamalıydı babanın,çocukların borcu var,üstelik bebek bekliyorlar diye.
:) yok cnm.
Babami taniyorum,ogrenciyken cok basariliydim,ilkokuldayken karnemi gostermistim sevincle..
yuzume firlatip "erkek olsan tmm da kizsin gideceksin banane" demistive gecen yil univi 1.likle bitirdim,annem yaninda laf batirdi "kizini tebrik ettin mi" diye,babamin dedigi aynen şu "o kotunun iyisi,en iyi degil,gitsin bakalim bi hacettepeye alir miydi bu puanlari" dedi diyelim ki oyle..ndn kizini,esinin ve esinin ailesinin yaninda kucuk dusurursun ki
ayy icim daraldi
Söyleyin lafı cekinmeyin sizde..annenizede borcumuz bitsin ins. yardimci olurum anne de. Çokta takma boşver..Hamilesin rabbim zorda olsa vermis neguzel :) Cok takılma babana yaşlı iste de geç. Eşine cocuguna sarıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?