Babamin bitmez tükenmez istekleri..

Aynı anda ayni şeyi yazmışız kesinlikle hak veriyorum

Zaten durumu olmasa seni binbir zorlukla okutmus olsa ver babanın gönlünü hos tut derim ama oyle bir sey yok tam tersi durum var

Hicbir zorunlulugun yok..o kadar geliri var babanin...bence babanin babalik bilgisi yok okuttum falan tabii okutacan bunlar arti olarak göstermesine gerek yok..

çıkarcı aile modeli ben büyüttüm karşılığını alcam diyo yani
anneninde seni savunacağına sana anlatması saçmalık bencede
sende konu açıldığında tamam iyi hoş büyüttünüzde banamı sordunuz yaparken ayrıca babam liseye kdr okuttuysa kalanınıda kocam okuttu babam sayesinde buralara gelmedim benden para mara beklemeyin varsa siz gönderin de

annenin fikri olmasın bu?yani babanın istediğini sen gözlerinle görüp,kulaklarınla şahit oldun mu?annen isteyip,suçu babanın üstüne atıyordur.kaldı ki baban istemiş bile olsa,annen ağzını tıkamalıydı babanın,çocukların borcu var,üstelik bebek bekliyorlar diye.

Ben konudan alakasız bir şey söylüycem. Kyk bursunu çok abartmışsınız 400 lira ile öğrencide olsa geçinmek zor. Sen değil ama baban para vermeli kardeşine biraz.

Ben bu hikayede annene cok uzuldum. Boyle bir adamdan kimbilir neler cekiyordur. Para da vermiyordur, verse de bi ton laf soyluyordur. Hatta bence annene zorla aratiyordur.
Yazik.

Ben konudan alakasız bir şey söylüycem. Kyk bursunu çok abartmışsınız 400 lira ile öğrencide olsa geçinmek zor. Sen değil ama baban para vermeli kardeşine biraz.
:) haklisin cnm da,ayni univden gecen yil bn mezun oldum,univ hocalari kendi kitaplarindan ders islerdi,kitapları fotokopi olarak alirdik,onlarin izniyle hatta ozellikle baska yazarlari onermezlerdi,harcamalarimiz artmasin diye,Yemek parasi 1,5tl,ee ulasim sıkıntısı da yok,yurt kampus icinde.
( kardesim de su an bnm okudugum bolumu okuyor,o yuzden ayrintisiyla biliyorum:) )
elbette gezer alir yer icer ayrica,ama hani bi ankara izmir ıstanbul gibi degil giderin bellidir,cokta para harcanacak yeri de yoktur,o acidan bursu yetiyor dedim :)

Valla anne baba çocuğunu okutmak ihtiyaçlarını karşılamak zorunda doğurmakla ana baba olunmuyor...ne demek okuttum borcu var....böyle hastalıklı bir düşünceyle yetiştiriyoruz çocuklarımızı sonra bi türlü adam olamıyorlar...

Maddi durumları yerinde değilse ya da sizin imkanınız varsa elbette yardım edersiniz insan kıyamaz zaten ama bu zorunlunlu bırakma durumlarından hiç hoşlanmıyorum...zorunlu değilsiniz

:) yok cnm.
Babami taniyorum,ogrenciyken cok basariliydim,ilkokuldayken karnemi gostermistim sevincle..
yuzume firlatip "erkek olsan tmm da kizsin gideceksin banane" demisti ve gecen yil univi 1.likle bitirdim,annem yaninda laf batirdi "kizini tebrik ettin mi" diye,babamin dedigi aynen şu "o kotunun iyisi,en iyi degil,gitsin bakalim bi hacettepeye alir miydi bu puanlari" dedi diyelim ki oyle..ndn kizini,esinin ve esinin ailesinin yaninda kucuk dusurursun ki
ayy icim daraldi

Ailenizle daha az gorusun. Bakin ne guzel iyi bir evliliginiz var okumussunuz evliyken, ogretmen olmussunuz. Annenizle gorusme sıklıgınızı azaltin. Biliyorum bu soyledigim hos degil ama kim size zarar veriyorsa mesafe koymak zorundasiniz, cunku siz artik bir annesiniz. Bu durum cocugunuz dogduktan sonra da devam edecek ve ailenizin sinirini cocugunuza esinize yansitmaya baslayacaksiniz.

Bir baba cocuguna bunu soyleyemez, baba soylese anne iletemez. Kendinizi dusunun, gerisini bosverin.

Hicbir borcun yok. Cocuk yapan bir zahmet buyutecek, okutacak. Evi, bahcesi, parasi hicbir seyi olmasa dahi hicbir sey verme. Kardesin insanmis. Eger ileride imkanin olursa kardesine yardim yap ama tembihle kimseye, bilhassa anne ve babana soylemesin. Annen cok iyi niyetli olsa sana yansitmaz ve ne yapar eder seni okuturdu.

Söyleyin lafı cekinmeyin sizde..annenizede borcumuz bitsin ins. yardimci olurum anne de. Çokta takma boşver..Hamilesin rabbim zorda olsa vermis neguzel :) Cok takılma babana yaşlı iste de geç. Eşine cocuguna sarıl..

Söyleyin lafı cekinmeyin sizde..annenizede borcumuz bitsin ins. yardimci olurum anne de. Çokta takma boşver..Hamilesin rabbim zorda olsa vermis neguzel :) Cok takılma babana yaşlı iste de geç. Eşine cocuguna sarıl..
keske yasli olsa,46sina yeni girdi cokta yasli degil bnce hatta kafasi bnden iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…