Babamin bitmez tükenmez istekleri..

Esim asgari ucretle calisan biri,ozel sektorde.
Ama gonlu Rabbime sukur parayla bicilmez degerde..
elinden geleni yapti,yapar,sadece bnm icin degil,herkese karsi cok merhametlidir

yok babam boyle biri..
Gecenlerde,diger okuyan kiz kardesimi hastaneye goturdukten sonra ilac ve hastane farki icin ondan para isteyen biri,sirf kızın bursu var diye elini cebine atmamis,sen ver demis.

Esim asgari ucretle calisan biri,ozel sektorde.
Ama gonlu Rabbime sukur parayla bicilmez degerde..
elinden geleni yapti,yapar,sadece bnm icin degil,herkese karsi cok merhametlidir
Ne güzel çok şanslısın ozaman.
Sana vicdan yaptırmalarına izin verme sakın, bir dahakine sert bir dille uyar annemi, eşine de yansıtma bunları sakın.
Eşine ve bebeğine sarıl gerisini boşver.
Sağlıkla kucağına alırsın inş. Bebeğini

Sende benim borcum var. Çocuğum dünyaya gelecek, benim ihtiyacım var de. Annenede bir daha bana bu konularla ilgili konuşmamasını söyle. Bence annende babanla aynı fikirde.

Sende benim borcum var. Çocuğum dünyaya gelecek, benim ihtiyacım var de. Annenede bir daha bana bu konularla ilgili konuşmamasını söyle. Bence annende babanla aynı fikirde.
Bazen bn de oyle hissetmiyor degilim..
Ama ne zorluklarla okudum,ne zorluklarla esim okuttu biliyor,oyle dusunmez deyip susturuyorum kendimi
Babamla kendi aralarindaki sıkıntılardan bahsederken bi bakiyorum bunu da sıkıştırmış araya soyluyor.

yok babam boyle biri..
Gecenlerde,diger okuyan kiz kardesimi hastaneye goturdukten sonra ilac ve hastane farki icin ondan para isteyen biri,sirf kızın bursu var diye elini cebine atmamis,sen ver demis.
Hep Allah evladın hayırlısını versin diyoruzda Rabbim anne - babanında hayırlısını versin.

Bebegin hayirli ugurlu olsun arkadasim oncelikle.sende ana bana olacaksin bir ana babanin gorevi nedir canim?? Evladini elinden geldigince iyi yetistirip onun gelecegini olculer el verdigince kurmaktir.ana baba ne ise yarar tabiki baban seni buyutup yetistirip evlendjrecekti neyin beklentisine girmis ki??? Sen boyle seylere kulagini tika ewladini dusun gelecegini kur sacmalamislar iyce .hayat boyu okutulan yurt disina gonderilen cocuklar kolelik mi yapiyor ana babasina yapacak tabi buyukler

Suan dusunmen gereken bebegin ve esin babada olsa eger bu durumda seni dusunmuyorsa sen hic dusunme aileler her konuda evlatlarina destek ve yardimci olmak icindir eger cocuklarini dusunuyorlarsa bu sekilde yaklasan bir baba kesinlikle kafaya takilmayi haketmiyor benim babam da benim egitim hayatimda hicbir sekilde bana maddi manevi destek olmadi ben onun yuzunden okulu biraktim ve evliyim esimin destegi ile devam ediyorum acikogretimden konusu acildigindada hala der babam sen okumadin kardesin okumadi bi dusun bakalim neden okumadik babalik sadece baba unvanini tasimak degildir annelikte oyle annem tek basina calisarak bizi buyutmeye calisti ama tek basina yetemedi kadin ve bir yerde bende okulu biraktim ve calismak zorunda kaldim bunun butun sorumlusu babam ben ne egitim hayatimi ne cocuklugumu hicbirseyimi yasayamadim onun yuzunden ve hakkimida helal etmiyorum babamdir saygim sonsuz cocuklarim var ararim onlari konustururum dedesiyle ama icim hala buruk atamiyorum seninde yapman gereken sana yaklastigi gibi davran bence sen ondan iste torunun olacak senin destek olman gerekiyor bana de hic cekinmeden konus hatta ara anneme boyle demissin baba bana neden soylemiyorsun diyede hesap sor canini hic sikma canim konusarak hersey halledilir

Tesekkur ederim arkadasim :) dediklerinin aslinda farkindayim ama o kadar soylenen biri ki babam,hep o dogru biz yanlismisiz gibi geliyor..

konusmaya kalksam lafi oyle bir evirir cevirir ki beni ozur dilemek zorunda birakir,degisik bir tur :)

Sende hiiiç oralı olma, duymamazlıkdan gel. Bakar ki neticede istediğini alamıyor, bir daha söylemez. Eşine karşı da ayıp değilmi, ne paragöz ailesi var der. Eşine sakın bahsetme ailenin para istediğini.

annen her konuyu actiginda sende maddi sorunlarin oldugunu babandan yardim istemeyi dusundugunu soyle bir kac defa tekrarla konuyu acamaz bir daha

Zaten anne, babanın görevidir, çocuğunu okutmak, yetiştirmek, evlendirmek. Bunu bir menfaat, karşılık için yapmamalılar. Kaldı ki seni okutmak için fazlada bir şey yapmamışlar. Hiç yüz verme canım. İnsan damadından utanır ya bu nasıl anne baba.

Eger seni anlayacak yapida degilse hic uzulme canm ve senden uzaktalar seni istedikleri zaman goremiyorlar buna ragmen seni uzmekten kacinmiyorlarsa hic canini sikma bi sure konusma telefonda da bu durumdan rahatsiz oldugunu belli ettir eger seni seviyorlar ve ozluyorlar ise zaten hissettirirler bunu sana

MErak ettim babaniz ailesine bu terbiyesizligi borclu olup geri odemesi gerektiğini duaundumu hic acaba!!!! kusura bakmayin cok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…