Babamin bitmez tükenmez istekleri..

Verme kiz madem kardesini okutacak geliri var okutsun bi zahmet
Okurkende onlara yuk olmamissin babaninki dupeduz paragozluk senden ne koparsam diye dusunuyo
Hos anneninde sana bunlari söylememesi lazim da neyse

kesinlikle verme. dinde bile kızın babaya maddi yönden bakma zorunlulugu yok.hem borcum var diyorsun ki bende öyşe bir dönem yasadım. ikiniz calısırken cocuguma kıyafet alabilecekmiyim derdindeydim
annenin bunu sana söylemeside cok sacma. desydiniz anneneize borcumuz var diye.hem karsılıklı mı yapmıs ailen oldu olacak ben onu yedirdim de desin.
içinizden koparsa verin diğer türlü vermeyin

boyle durumlarda hep ayni seyi oneririm, aglanacaksin. annen baban para yardimi yapsin diyemeden baslayacaksin borclarini saymaya. sekere zam gelmis, pirinc bu kadar olmus diye surekli dert yanacaksin. anne babani ziyarete gittiginde ilk lafin merhaba ikincisi borclar, gecim sıkıntısı ile alakali seyler olmali.

sakin vicdan azabi cekme. boyle aileler o kadar cok ki kendini yalniz da hissetme. ileride kolay memur olur, bize bakar diye cocugunu yurda birakan aileler gordu bu gozler. senin kismetine dusen aile bu. gercegini kabullen ve kendini onlardan korumanin yoluna bak.

hic kendini uzme. bak sana burs veren iyi insanlar cikmis karsina ve sonra da esin destek olmus. sanssiz oldugun kisimlari degil basina gelen guzel seyleri dusun ve sukret. sana zarari olan kim varsa ki bu ailen dahi olsa kendinden uzak tut.

ne guzel birileri yoluna ışık tutmus, insallah bir gun sen de birilerine yardimci olursun.

Sanırım etrafta birileri var övünüyor çocuğum para yolluyor diye ya bunun için senden para istiyor yada babanın eli sıkı bir adam , vicdanın rahat olsun onun zaten durumu iyiymiş para yollaman gerekmez annenede söyle oda babana söylesin yoksa halen para talep edecek baban senden ,

insallah arkadasim sagol

eli sıkı fazlasiyla..

bunu nerden cikardiniz.kiz cocugu babaya niye bakmakla mukellef degilmis.yapmayin ya.islam dininden bahsediyoruz heralde,bu soylediginizin akla mantiga sigari var mi?

Bebeğinizi düşünün hele ki tedaviyle olmuş bebek dahada titizlenin.
Duymayın ya da annenizden önce siz ağlayın borcumuz çok bebeğimin masrafları çok istediklerimi alamayacağım vs vs diye

Bebeğinizi düşünün hele ki tedaviyle olmuş bebek dahada titizlenin.
Duymayın ya da annenizden önce siz ağlayın borcumuz çok bebeğimin masrafları çok istediklerimi alamayacağım vs vs diye
maalesef ki kimse bnm derdimle uzulsun istemem,istemedim hep..
Sirf bu yuzden yillarca cocuk istegimizi bile dile getirmedim,kimse uzulmesin diye

maalesef ki kimse bnm derdimle uzulsun istemem,istemedim hep..
Sirf bu yuzden yillarca cocuk istegimizi bile dile getirmedim,kimse uzulmesin diye
Ağlayın derken mızmızlanın yani
Yumşak karnınızı bulmuşlar gibi görünüyor.
Borcunuz harcınız olmasa ihtiyaçları olsa tamam diyeceğimde bu durumda üzmeyin kendinizi
Eşiniz okutmuş sizi helal olsun eşinize
Bebeğiniz için stresten uzak durun

Ahh sormayin..
Baskasiyla evlensem okutmayabilirdi,okumak ogretmen olmak bnm icin buyuk bir hayaldi,esime inanmasam asla evlenmezdim,ne olursa olsun..
esimin sozune gozune guvendim ve o yasta kabul ettim evlenmeyi,aksi durumda liseden sonra evde oturup goruculerimi beklicektim.
Cok sukur Allaha ki esim karsima cikti.

Baban kendi ailesine yardim etnis mi yani borcunu odemis mi acaba bi sormak lazim.
Babana dencek bisey yok.derdim de uzmek istemem daha fazla hamilesin.
Annenin gelip soylemesi de bir tuhaf.halini gormuyor mu?
Hic uzulup kafana takma.
Durumunuz yokmus ailenin de ihtiyaci yokmus.
Arada kardesine harclik ver.
Yeterlidir.

Baban bunlari dese bile annenin sana yansitmamasi gerekir bence.
Aynısını düşündüm. Hatta belki de sadece annenin fikridir bu, babanın haberi bile yoktur.
Yazıklar olsun böyle ailelere yardım edeceklerine birde utanmadan istiyorlar.
Eşin ne iş yapıyor ? Onu da tebrik ediyorum babanın sana yapmadığını yapmış.

Sizin borcunuz çydd deki çocuklara bence. Durumunuzu düzeltince siz de oradan bir çocuğu okutmalısınız. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Ahan da benim cakal annemden bir tane daha... emin ol anan istiyor bunlari babani bahane ediyor. mesafeli davran.asla para verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…