Babamın bizde kalmasından çok bunaldım!

Babanizdan bahsediyorsunuz benim babam hastalik gecerdi bize neler yapiyor cani icinde olsun.belki sizi ne zorluklarla buyuttu .hepimiz evlat buyutuyoruz yaninda kalinca boylemi diyecek acaba klasik yaslanma belirtileri babandaki he de gec

Yav herhangi bir hastalığı olmayan, çalışan, daha 46 yasında bir adamdan bahsediyoruz.
Yaşlı muhtaç vs durumu yok.
Dramatize etmeyin nolur.

bence siz babanızın evine yerleşin madem boş kafanız rahat olur

Bi kere kaynanam gelmişti de elimi sıcak sudan soğuk suya sokmamıştı. Hatta ben niye bu dururken oğluyla evlendim diye düşünmüştüm.
Şu an kölenin de kölesiyim.
Kardeşiniz arayıp çağırsa gel artık falan dese o zaman?
Böyle kayınvalideye can feda o zaman

Onu yarın yapabilirim.
Son ulaşım aracı bitti babamın tarafa, araba da eşimin arkadaşında.
Aslında yapsam mı ya

İki yaşındaki kızımın yaptığı davranışları yapıyor. Yemek beğenmeme gece uykudan uyanma gündüz uyuyamama. Sıkılmalar... İnsan yaş aldıkça çocuklaşırmış birde yalnız diyorsunuz. Bilemiyorum tabi olayın içinde sizsiniz ama sizin küçükken ona annenize yaptığınız tüm davranışları size yapıyor. Onların tavrı nasıldı size karşı acaba? Hemen pes edip kovmak mı yoksa sabretmek mi? Kendi tarafınızdan düşünmeyin sadece. Olaya geniş bakarsanız rahatlarsınız. Nefsi değilde vicdani düşünmeye çalışın.

Valla insan bazen kendine bile fazla geliyor,özellikle hamileyken.
Elbette babanız canınız ciğeriniz ama en azından dilini tutsa bu kadar zorlanmazsınız.
Benim rahmetli anneannem de biraz değişik versiyonu ile böyle sayılırdı.Gelir,kalır sonra gidince bir sürü dedikodu yapardı(rahatsızlığına verirdik) toprağı bol olsun

46 yaşında bekar baba bence ikinci baharını yaşamalı gerçi onun yaşındakiler ilkbaharını yaşıyor artık günümüzde
Ama bu babanın derdi tül perde cam önü...
Çok ilginç
Allah yardımcınız olsun
Babaanne halalar bağlasın başını

Benim babamda öyle her yemeği beğenmez.hatta etsiz yemeğe çoluk çocuk yemeği der. geldiğinde hazırolda bekleriz. Emeği ve fedakarlığı çok bize oyüzden ağır gelmiyor bazı davranışları. Sanırım sizde geçmişten gelen baba kız arasında sıkıntı var. bazı davranışları gerçekten sorumsuzca

Erkegin ev islerine karismasindan hic hazzetmiyorum hem emir ver hem begenme hem de elini bir seye sürme!
Ayrıca benim tanıdığım 46 yaşındaki iki adamdan birinin 3.5 diğerinin 5 yasinda kizi var ve gayet de gencler

Evlenmiyor ki.
Bi cici anne adayım vardı, ayrıldılar.
Evlilik sorumluluğunu almaktan komple vazgeçti. Babaannemler falan da istemiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…