Kizlar Babam ablamdan cok degil 350 tl borc istemis olsa daha cok isterdi eminimde ablamda bize sormadan gondermis (kartini odemis). Sonrada kardesimle bana sizde katarmisiniz dedi bende olursa veririm dedim. Ben calismiyorum zaten her ay ailemizin faturalari icin 100 tl kendi paramizdan ayirip veriyoruz bunun icin bile esimden cekindigim oluyo. Bu aksam yine konustuk ablamla 50 olsa veremezmisin dedi bende bu ay cok odeme yaptik ise girersem falan veririm dedim ama bi kac kerede babama bi daha para gonderme dedim en sonda gonderirsende ben bi daha veremem dedim babamin kendi isi is yok ve gidip baska yerde calismiyor evi resmen biz gecindiriyoruz eski konularimi okuyanlar bilir hepimiz evliyiz ve babama cok kiziyoruz ama ablam yufka yurekli dayanamiyo ama o arada bizde gidiyoruz oda bana simdi darildi vermezsen verme falan dedi bende hepimiz icin soyluyorum senlik bisey yok dedim oda kac kere soyledin anladim falan dedi ama babam onun kiyamadigini bildigi icin hep onu ariyor bizi hic aramaz sizce kotumu yapmisim boyle diyerek aylardir zaten biz fatura kira falan odedik babamlarin yiprandik yani bilemedm ablam alindi anlayacaginiz bi daha olmaz benden yana falan dedi ama kirildi anladm napmam lazm sizce