Babamın cebinden msjlar görmüş annem..!!

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
Kıslar annem yolda bana geliyo.. Babam içen bi adam bugün cebine bakmış kadınlar msjlar.. O da yetmemiş prezerwatif felan bulmuş.. Annem ağzına geleni saymış.. Babam gülmüş geçmiş çok umursamamış.. Kaç yıldır böleydi tam bitt babam düzeldi demiştik yine başlamış.. Annemde aklını başına al yoksa artık seni çekemem demiş.. Annemin emeklisi war.. Ben we abim war bizler ewliyiz.. Çocuklarım ortada kalacak endişesi de yok bu saatten sonra niye çekeyim dedi.. Babamı arayımdiyorum demiş.. Bana gelecek.. Nasıl konuşayım destek wereyim kızlar.. Destek yerine köstek olmayayımda.. Oyyy oyyy rabbim daha kötüsünü yaşatmasın.. İçip içip kötü bişeyler yapmasından korkuyorum babamın..

canım ilk olduğu için ne tepki vereceklerini tahmin etmek zor. Şiddete meyilli bir adamsa :( biraz sizle zaman geçirsin ve babanın ne istediğini öğrensin. Benim babamı bizzat ben polise verdim. Ama babamın kadın olüyı yoktu. Içme ve dayak.

canım ilk olduğu için ne tepki vereceklerini tahmin etmek zor. Şiddete meyilli bir adamsa :KK43: biraz sizle zaman geçirsin ve babanın ne istediğini öğrensin. Benim babamı bizzat ben polise verdim. Ama babamın kadın olüyı yoktu. Içme ve dayak.
Karı kız war bende yakalamıştım bi kaç ay önce hiç utanması yok.. Abimle ben destekliyoruz ama destek ederken köstek olmayalım die ne yapacağımızı bilemedik

Haklısın canım. Anneni düşün boşver. Emeklisi varsa ayrılsın geride bıraktıklarına değil. onurlu yaşamaya baksın. Ayrı evi de olsa güül gibi yaşar. Böyle paralı insanlar kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar. Onlara en büyük ders paralarıyla onları başbaşa bırakmak. Insanların satın alınamayacaklarını öğretmek. Bu şartlarda düzelirse olabilir

Haklısın canım. Anneni düşün boşver. Emeklisi varsa ayrılsın geride bıraktıklarına değil. onurlu yaşamaya baksın. Ayrı evi de olsa güül gibi yaşar. Böyle paralı insanlar kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar. Onlara en büyük ders paralarıyla onları başbaşa bırakmak. Insanların satın alınamayacaklarını öğretmek. Bu şartlarda düzelirse olabilir
İnşallahh cnm düzelmezsede annemin üzülmesine razı gelemem

Back
X