Babamın davranışı

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
Arkadaşlar babam sigara içen birisi öncesinde de kumar içki bağımlılığı vardı yeni bıraktı sayılır. Borçları yüzünden ölüm tehdidi almış gel bizde kal dedik ki bende de 2 çocuk var ve eşim iflas etti ve yeniişe girdi zor bir dönemdeyiz. 2 haftadır banyo yapmıyor bizde oğlumda alerji var öksürüyoruz toz sigara fln olunca. Banyo yapistersen baba diyorum yok diyor evimiz küçük salonda yatıyor oturma odamız orası zaten. Çok bunaldım git demeyi düşünüyorum bu yasaklar bitince. Haksız mıyım. Maaşının çoğunu da eşine üvey annem ve 30 yaşındaki bekar kardeşime gönderiyor.

Bunun dışında zaten ben 18 yaşında kaçarak evlendim üvey annem kovduğu için. Sürekli para istediler eşimden benden destek olmadılar. Genç kızken arkadaşlarımla çıkıp 1 saat geç döndüm diye mezuniyet için kuaföre gittim diye bahçede arkadaşımla oturdum diye dayak yedim. Bunlara rağmen ölüm tehdidi alıyor diye acıdık o hala kendinden başkasını düşünmüyor anladığım bu.

Siz kendiniz alıyorsunuz başınıza belayı. Böyle olan bir adam baba dahi olsa eve mi alınır?

Ben öldürmesinler dedim acıdım ama o siz ölürseniz ölün demeye getiriyor onu anladım yanlış yapmışım.
Bakın babanız bir hayat seçmiş tek başına da değil. Evi var karısı var. Siz babadır diye aldınız eve peki sonuç ne? Karantina dan sonra gitmesini söyleyim diye burda konu açıyorsunuz. Konuyu açan sizsiniz. Şikayet eden sizsiniz.

Katılıyorum size yoruldum 2 çocukla zaten babamı sokakta bırakmak istemedim yaptıklarına rağmen ama o ne yazık ki huzurumuzu bozmaya gelmiş.

Baştan çağırmasaydınız sonradan git demek abes olur nereye kadar kaçıp sizde saklanır orasıda bir muamma
Bende onu diyorum nereye kadar saklanacak. Kizinda saklanması illaki yolunu bulur. Konu sahibi de demiyor ki ben eve babamı aldım ama ya peşindeki adamlar evimi bulur, bana aileme zarar verirse ya başıma bela olurlarsa

Üvey annem de kovdu bu durumdan borçlarından dolayı baya olay çıktı dedem ve amcam da kabul etmedi son çare beni aramıştı .

Katılıyorum size yoruldum 2 çocukla zaten babamı sokakta bırakmak istemedim yaptıklarına rağmen ama o ne yazık ki huzurumuzu bozmaya gelmiş.
Aynen öyle. Bakın iletişim kurduk şimdi. Söyleyeceksiniz evine gidecek. Bir daha da eve yatılı kabul etmeyin. Ancak başınıza bela olur. Baba dediğin çocuğun huzurunu kaçırmaz, babalık yapamıyor olabilir ama zarar vermesin. Konu sahibi babanız da başını belaya sokmayacak o zaman. Yapmasaydin baba, senin o adamlarla ne işin var, polisi ara o zaman diyeceksiniz.

Ölüm tehdidi alan bir adamı nasıl eve aldınız ya sizin başınıza da bela olurlarsa , çocuklarınız var korkmadınız mı

niye eve çağırdınız ki zaten Evli heralde şuan
Üvey annem de kovdu boşanma davası açmadı sadece. Ama kardeşim orda kalıyor diye ikisine para gönderiyor. Kardeşim çalışabilir kendi de borç ödeyebilir artık öyle dicem. Ben 2 çocukla çalışıyorum çnk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…