Babamın davranışı

Üvey annem de kovdu boşanma davası açmadı sadece. Ama kardeşim orda kalıyor diye ikisine para gönderiyor. Kardeşim çalışabilir kendi de borç ödeyebilir artık öyle dicem. Ben 2 çocukla çalışıyorum çnk.
ben git diyemezdim şuan ama napardım bilmiyorum. Eğer rest çekebilecekseniz gitmesini istemeniz en iyisi

Aynen öyle. Bakın iletişim kurduk şimdi. Söyleyeceksiniz evine gidecek. Bir daha da eve yatılı kabul etmeyin. Ancak başınıza bela olur. Baba dediğin çocuğun huzurunu kaçırmaz, babalık yapamıyor olabilir ama zarar vermesin. Konu sahibi babanız da başını belaya sokmayacak o zaman. Yapmasaydin baba, senin o adamlarla ne işin var, polisi ara o zaman diyeceksiniz.
Ben size kötü birşey demedim önceki mesajlarda da durumumu anlattım. Ben kendim çağırdım ama gerçekten yoruldum. Şehirlerarası kısıtlama var kalkınca evine dönsün artık. Yapacak birşey yok

2 hafta yıkanmamak mı?Kursun kokuyu alınca U dönüşü yapar herhalde.Ölüm tehdidi almış peh.Bu onun sorunu yapmasaymış o kadar borç.Yaşanılan onca şeyden sonra bu anne ve babasına acıyanlara şaşıyorum doğrusu.O size acımamış zamanında.Ayrıca ölüm tehdidi aldıysa niye yanınızda tutuyorsunuz.Kaza kurşunu nedir bilirsiniz herhalde.Sizde tehlikedesiniz.Gitsin karısının yanına.

2 hafta yıkanmamak mı?Kursun kokuyu alınca U dönüşü yapar herhalde.Ölüm tehdidi almış peh.Bu onun sorunu yapmasaymış o kadar borç.Yaşanılan onca şeyden sonra bu anne ve babasına acıyanlara şaşıyorum doğrusu.O size acımamış zamanında.Ayrıca ölüm tehdidi aldıysa niye yanınızda tutuyorsunuz.Kaza kurşunu nedir bilirsiniz herhalde.Sizde tehlikedesiniz.Gitsin karısının yanına.
Bir tane oturma odamız var artık yatak odasında oturuyorum. Gerçekten kirasını faturasını öde temizle her işi yap. Ölüme terketmedik diye zarar gören ben oldum.

Bir tane oturma odamız var artık yatak odasında oturuyorum. Gerçekten kirasını faturasını öde temizle her işi yap. Ölüme terketmedik diye zarar gören ben oldum.
Niye yapıyorsunuz yapmayın.Babalık yapmamış evlatlık bekleyemez.Söyleyin yani kalk bir halta yara diye.Yapmazsa bokun içinde yaşayabildiği kadar yaşar.Otel değil orası.

Niye yapıyorsunuz yapmayın.Babalık yapmamış evlatlık bekleyemez.Söyleyin yani kalk bir halta yara diye.Yapmazsa bokun içinde yaşayabildiği kadar yaşar.Otel değil orası.
Virüs olayından önce gelmişti yasaklar gelmeden böyle yapmıyordu nasılsa kovamazlar diye mi böyle yaptı bilmiyorum yoruldum. Üvey annem ayağına çay istiyordu yattığı yerden ev onun olduğu için. Gerçekten bazı insanlara iyilik yaramıyor.

Virüs olayından önce gelmişti yasaklar gelmeden böyle yapmıyordu nasılsa kovamazlar diye mi böyle yaptı bilmiyorum yoruldum. Üvey annem ayağına çay istiyordu yattığı yerden ev onun olduğu için. Gerçekten bazı insanlara iyilik yaramıyor.
Dinsizin hakkından imansız gelir.Muhtemelen sizin anneniz mazbut bir insandı.Annenize ve size eziyet etmiştir büyük ihtimal.Üvey anne dediğinizde eli maşalı bir kadın sanırım.Genel olarak böyle olur bu işler.Alerjimiz var falan demişsiniz.Adamda tık yok.Hala kendi canı ve hizmetiniz için yanınızda.Kovun az cesaret oda vardır sizde.

Yetisemiyoruz diye para iste birazda eşim rahatsız oluyo imajı ver yasak kalkmaya yakın söyle tamam kötülük yspmis ama babadır sonuçta bilemedim ya Allah kolaylık versin

Dinsizin hakkından imansız gelir.Muhtemelen sizin anneniz mazbut bir insandı.Annenize ve size eziyet etmiştir büyük ihtimal.Üvey anne dediğinizde eli maşalı bir kadın sanırım.Genel olarak böyle olur bu işler.Alerjimiz var falan demişsiniz.Adamda tık yok.Hala kendi canı ve hizmetiniz için yanınızda.Kovun az cesaret oda vardır sizde.
Aynen öyle beni de bu kadar merhametli yetiştiren rahmetli annemdir zaten dayanamadı o da 42 yaşında rahmetli oldu, eve gelip içip küfrederdi gene de babanıza düşman olmayın derdi. Bilmiyorum merhamet de dozunda olmalı seni öldürmeye hasta etmeye çalışana sen de acımayacaksın.

Yetisemiyoruz diye para iste birazda eşim rahatsız oluyo imajı ver yasak kalkmaya yakın söyle tamam kötülük yspmis ama babadır sonuçta bilemedim ya Allah kolaylık versin
Annem de öylederdi hep rahmetli ama inanın iyilik yapana sen öl diyor zalim nankör insanlar. Ben de ağır konuşmadan söyleyeceğim ama artık benim için öldü gerçekten maddi sıkıntılarım 2 çocuk zor ayakta durduğumu göre göre birde hasta etmeye çalışıyor ki çok zorluk yaşattı Allah a havale ediyorum.

Ben yaptığınız şeyi çok tuhaf bulmadım. Baba sonuçta. Herkes sırtını dönmüş, hataları çok. Siz daha merhametli davranıp almışsınız. Ne kadar hatalı da olsa git öl denmez. Belki başka bir çare bulunabilir sizin güvenliğiniz de önemli.
Banyo çok takılacak bir şey değil bu kadar şeyin içinde. Açıkça banyoya girmesini söyleyin, ima etmeyin

Arkadaşlar babam sigara içen birisi öncesinde de kumar içki bağımlılığı vardı yeni bıraktı sayılır. Borçları yüzünden ölüm tehdidi almış gel bizde kal dedik ki bende de 2 çocuk var ve eşim iflas etti ve yeniişe girdi zor bir dönemdeyiz. 2 haftadır banyo yapmıyor bizde oğlumda alerji var öksürüyoruz toz sigara fln olunca. Banyo yapistersen baba diyorum yok diyor evimiz küçük salonda yatıyor oturma odamız orası zaten. Çok bunaldım git demeyi düşünüyorum bu yasaklar bitince. Haksız mıyım. Maaşının çoğunu da eşine üvey annem ve 30 yaşındaki bekar kardeşime gönderiyor.
Adama gel bende kal deyipte sonra nasıl git diceksin çağırmasaydın baştan

Back
X